Meniu

Lifting nechirurgical pret

Actualizat pe:

Operatia de lifting facial reprezinta o solutie moderna pentru combaterea efectelor imbatranirii, cum ar fi ridurile si pierderea fermitatii pielii, iar persoanele interesate de aceasta interventie cauta de cele mai multe ori pe internet urmatoarea sintagma “lifting facial: pret”, in ideea de a afla care sunt preturile de pornire pentru aceasta procedura care le poate schimba radical infatisarea.

Lifting facial: pret si profilul candidatului

In general, aceasta interventie estetica se potriveste persoanelor cu varsta curpinsa intre 30 si 60 de ani sau chiar mai mult, in conditiile in care starea lor de sanatate permite efectuarea procedurii fara complicatii. Operatia dureaza cateva ore si se face sub anestezie generala sau locala, in functie de caz. De fiecare data, medicul incearca sa camufleze cicatricile, astfel ca inciziile sunt facute in locuri strategice.

Inainte de efectuarea interventiei, se impune o evaluare riguroasa a starii de sanatate. Daca vrei sa iti faci lifting, probabil ca medicul iti va solicita sa faci inainte un set complet de analize, astfel incat sa iti poata analiza starea de sanatate si sa identifice eventualele probleme care ar putea impiedica realizarea liftingului.

Ce mai trebuie sa stii despre liftingul facial este ca acesta se poate efectua si printr-o procedura care nu implica incizii. Este vorba despre liftingul nechirurgical, care nu lasa cicatrici tocmai pentru ca nu se utilizeaza bisturiul, ci se folosesc fire biodegradabile sau resorbabile. Procedura nechirurgicala ti se potriveste daca vrei sa eviti cicatricile si preferi o interventie minim-invaziva. In ceea ce priveste pretul, acest aspect va fi abordat in paragrafele ce urmeaza.

Cat costa un lifting facial?

“Cat costa un lifting facial?” – aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor celor care vor sa beneficieze de aceasta procedura. Exista mai multe clinici unde iti poti face lifting facial, atat in capitala, cat si in alte orase mari din Romania. Pretul este influentat de complexitatea procedurii, intrucat unele persoane nu isi doresc un lifting facial total, iar pentru acestea exista varianta mini-liftingului.

Pentru un lifting facial total, pretul poate sa porneasca de la 5.000 de euro. Daca iti doresti un mini-lifting, vei plati jumatate din acest pret, adica 2.500 de euro. Aceste preturi te pot ajuta sa iti faci o idee despre tarifele asociate liftingului, procedura de intinerire a fetei, insa tarifele pot sa varieze de la o clinica la alta.

Cat despre liftingul nechirurgical, adica introducerea la nivel cutanat a unor fire bioresorbabile care modeleaza conturul fetei si ridica pielea cazuta, pretul este stabilit in functie de firele necesare. De exemplu, pentru un lifting full face pot fi necesare intre 6-8 fire, iar pretul unuia este de aproximativ 100 de euro. Pretul depinde de tehnica, de firele necesare si de clinica.

In concluzie, liftingul facial chirurgical sau nechirurgical reprezinta o metoda de recapatare a aspectului intinerit la nivelul fetei. Preturile pot fi considerate accesibile in raport cu durata rezultatelor, care sunt vizibile timp de cativa ani. Liftingul poate fi solutia pentru a gestiona procesul natural de imbatranire cand vine vorba de infatisare, intrucat aceasta procedura corecteaza pielea lasata si ridurile.