Meniu

Lifting nechirurgical

Actualizat pe:

Orice femeie isi doreste sa isi pastreze aspectul tanar mereu, motiv pentru care tot mai multe reprezentate ale sexului frumos apeleaza la interventiile de lifting, indiferent daca este vorba despre metoda clasica sau despre lifting facial nechirurgical, o solutie pentru cele care se tem de interventiile chirurgicale cu rezultate permanente.

In plus, nici barbatii nu se dau in laturi de la o astfel de interventie, numarul celor care apeleaza la procedurile de infrumusetare, chirurgicale sau nechirurgicale.

Ce este si in ce consta procedura de lifting facial nechirurgical?

Desi chirurgia estetica ofera solutii pentru aproape orice nemultumire pe care o pot avea oamenii cu privire la aspectul fizic, tot mai multi prefera interventiile nechirurgicale, motiv pentru care procedura de lifting facial nechirurgical a cunoscut o crestere impresionanta a popularitatii in ultima perioada.

Acest lucru se datoreaza atat faptului ca este minim invaziva, cat si faptului ca barbatii au capatat curajul de a apela la interventii estetice pentru a-si corecta zonele fetei de care nu sunt multumiti.

Ridurile sunt semnele cele mai evidente pe care trecere timpului le lasa pe chipul oamenilor, dar pentru a intarzia aceste semene, oamenii au la indemana procedurile de lifting. Cei care nu sunt adeptii interventiilor chirurgicale pot alege o varianta de lifting nechirurgical, care foloseste o tehnica minim invaziva. Prin urmare, dupa o astfel de procedura, pacientii pot pleca imediat acasa, iar perioada de recuperare este una foarte scurta.

Ce tipuri de lifting facial nechirurgical exista?

Daca liftingul facial este asociat cu procedura chirurgicala complexa care l-a consacrat, in clinicile de chirurgie estetica exista si proceduri de lifting facial nechirurgical. In plus, aceste proceduri pot fi efectuate prin mai multe tehnici.

Una dintre cele mai populare metode de realizare a liftingului facial nechirurgical este cu ajutorul unor fillere dermice, care consta in injectarea de acid hialuronic in anumite zonele ale fetei pentru refacerea volumului. De asemenea, si procedura de mezoterapie cu acid hialuronic are efect de lifting facial, mezoterapia fiind procedura prin intermediul careia se injecteaza in piele un cocktail de substante benefice tenului.

O alta tehnica de lifting facial fara operatie este si cea in care sunt folosite fire bioresorbabile sau fire de suspensie. Aceasta metoda poate fi folosita pentru toate zonele fetei si ale gatului, care se doresc reintinerite, se realizeaza intr-un timp scurt, de 30-60 de minute, dar o durata de viata indelungata.

Liftingul cu fire de suspensie este recomandat persoanelor de peste 40 de ani, in cazul carora pielea si-a pierdut din elasticitate si a inceput sa fie flasca. Deoarece rezultatele sunt similare interventiei clasice de lifting facial, dar este o procedura minim invaziva, este foarte potrivita celor care se tem de interventiile chirurgicale.

Dintre beneficiile procedurii de lifting facial nechirurgical trebuie amintite costurile mai mici, perioada de realizare si ce a de recuperare mai reduse decat in cazul interventiei clasice, precum si riscurile minime de infectii.

In concluzie, exista mai multe proceduri de lifting facial nechirurgical, care sa se potriveasca nevoilor diferite pe care le au oamenii.