Meniu

Minilifting facial: Avantaje si preturi

Actualizat pe:

Un minilifting facial este o varianta modificata a faceliftului traditional. Procedura este mai putin invaziva si poate fi realizata in doar cateva ore. Deoarece miniliftingul se concentreaza pe partea inferioara a fetei, scopul principal al procedurii este de a corecta pielea lasata din jurul gatului si a maxilarului.

Miniliftingul facial este optiunea perfecta pentru persoanele care au inceput sa observe efectele imbatranirii pielii si vor sa faca o schimbare in legatura cu aceasta. In general, procedura este intalnita la femei incepand cu varsta de 40 de ani si pana la 60 sau 70 de ani.

Procedura de mini lifting se poate efectua individual sau poate fi combinata cu alte proceduri estetice pentru a spori efectul obtinut.

Care sunt costurile si beneficiile unui minilifting facial?

In general, pentru un minilifting facial un pret incepe de la 2000-2500 de euro si creste in functie de locul si medicul pacientului, plus costurile aditionale din partea spitalului la care are loc interventia. Tot cu privire la mini lifting si pretul sau in alte tari, acesta poate varia si intre 3000 si 7500 de euro. De aceea, este important ca o persoana ce isi doreste procedura, sa ia in considerare toate variantele pe care le are. Daca nu, ar putea sfarsi cu un minilifting ce are acelasi pret ca un lifting traditional.

Rezultatele la un mini lifting facial sunt rapide si cu un aspect natural, fara acea schimbare de aparenta dramatica ce apare la alte proceduri chirurgicale. Tratamentul ofera posibilitatea de a actiona direct asupra zonelor cheie din zona inferioara a fetei. Cat timp o persoana realizeaza cercetarea individuala de care este nevoie inainte de a alege o interventie chirurgicala, costul procedurii de minilifting va fi mai mic decat cel al unui facelift traditional.

Exista multe beneficii chiar si in perioada de recuperare. Spre exemplu, aspecte precum dinsconfortul si durerea sunt mai usor de suportat in urma unui mini lifting si de aceea pacientii se pot intoarce foarte repede la viata lor normala de dinainte de procedura.

In final, cel mai important beneficiu pe care un mini lifting facial il ofera este cresterea increderii in sine al persoanei care si-l doreste.

Perioada de ingrijire dupa un minilifting facial

Spre deosebire de fillere si alte tratamente anti-imbatranire non-invazive, realizarea unei proceduri de minilifting facial necesita un anume nivel de pregatire medicala. De aceea, daca o persoana este interesata de un mini lifting facial, ea trebuie sa ia legatura cu un chirurg plastic, sau cu un dermatolog autorizat pentru a obtine procedura.

Exista multi factori care pot influenta longevitatea unei proceduri chirurgicale, fie ca vorbim de un mini lifting facial, sau de un lifting traditional. O persoana trebuie sa ia in calcul aspecte precum activitatea pacientului, cat de mult este expusa pielea sa la soare si modul in care greutatea sa fluctueaza.

Fiind o procedura mai putin invaziva, rezultatele vor dura, de obicei, mai putin timp, dar daca pacientul se afla pe maini bune rezultatele sale se vor vedea pentru o lunga perioada de timp.