Lipofilling cearcane

Actualizat pe:

liPersoanele care nu sunt multumite de aspectul fetei pot opta pentru operatia de lipofilling pentru cearcane, care le va oferi un aspect fresh. Exista multe motive pentru care apar cearcanele, nu doar lipsa de somn. De multe sunt mostenite pe cale ereditara, ceea ce inseamna ca indiferent de stilul de viata sanatos pe care il adopta cineva, el va suferi in continuare de cearcane.

Sunt o problema comuna care pot face o persoana sanatoasa si odihnita sa para obosita. Tocmai de aceea, cei carora li se par inestetice vor fi bucurosi sa afle ca nu trebuie sa traiasca tot restul vietii cu ele si le pot umple printr-o simpla interventie. Nu conteaza varsta sau aspectul cearcanelor, deoarece vor fi indepartate imediat.

Cum se desfasoara interventia de lipofilling cearcane?

Interventia de lipofilling cearcane este una scurta, de doar 20 de minute sau o jumatate de ora, iar efectul ei se va vedea imediat. Anestezia cel mai des folosita pentru o astfel de operatie este cea locala, in zona din care va fi extrasa grasimea ce urmeaza sa fie folosita. In functie de nevoile pacientului, se poate folosi si anestezia intravenoasa.

Procedura este foarte simpla: de cele mai multe ori, grasimea care urmeaza sa fie injectata in cearcane provine din abdomen. Pentru a extrage grasimea necesara sunt folosite diferite tehnici de liposuctie, iar dupa ce cantitatea necesara este colecta, ea va fi introdusa inapoi in corpul pacientei printr-un tub sau utilizand o solutie salina.

Exista multe beneficii aduse de operatie care determina din ce in ce mai mult oameni sa o aleaga; in primul rand, este o metoda sigura prin care o persoana poate scapa de cearcane. Rezultatele sunt naturale si discrete, asa ca pacienta nu va trebui sa se ingrijoreze ca apropiatii ii vor pune multe intrebari. Dupa interventie, este nevoie de o perioada scurta de spitalizare: mai exact o zi.

Ai trecut prin procedura de lipofilling pentru cearcane – ce urmeaza mai departe?

Rezultatul interventiei de lipofilling pentru cearcane este permanent, iar el isi va atinge potentialul maxim la 3 luni dupa procedura. Un lucru recomandat tuturor pacientilor este sa-si ia 5-7 zile libere de la munca, sau de la anumite obiceiuri ce fac parte din stilul lor de viata si ar putea afecta vindecarea zonei afectate.

Toti pacientii trebuie sa stie faptul ca 30% din grasime se resoarbe in primele trei luni, iar restul este integrata in mod definitiv. Tocmai de aceea, primul consult intre pacient si medic este important, deoarece in unele cazuri trebuie discutate detaliile unei posibile noi operatii. Interventia se adapteaza oricarui pacient cu cearcane.

Prin urmare, daca o persoana este deranjata de cearcanele pe care le are si isi doreste sa faca ceva in legatura cu ele, pentru a-si imbunatati aspectul, ea poate apela cu usurinta la un lipofilling pentru cearcane: o procedura simpla, rapida si cu multe beneficii de care pacienta se va putea bucura pentru o perioada lunga de timp.