Meniu

Lifting mamar Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dorinta de a corecta anumite aspecte fizice care sufera modificari odata cu inaintarea in varsta justifica interesul tot mai mare pentru lifiting mamar in Cluj, acesta fiind unul dintre judetele in care exista numeroase clinici unde se efectueaza aceasta operatie populara in toata lumea.

Liftingul mamar este procedura prin care se intervine asupra sanilor pentru a le corecta forma, fiind adresata pacientelor care sunt nemultumite de estetica sanilor, ce poate suferi modificari dupa pierderea in greutate, dupa nastere si alaptare sau odata cu trecerea timpului.

Top clinici pentru lifting mamar in Cluj

Operatia de ridicare a sanilor, cunoscuta sub numele de lifting mamar, se poate efectua in Cluj la un numar mare de clinici. Daca iti doresti sa o alegi pe cea mai buna, poti consulta urmatorul clasament, in care au fost rezumate cateva dintre aspectele esentiale despre fiecare clinica ce ofera acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting Mamar
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tariful operatiei de Lifting Mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Medic cu experienta vasta
 • Consultatie video online gratuita
 • Amabilitate si rabdare
 • Echipa dedicata
Dr. Muntean
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tariful operatiei de Lifting Mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Buna comunicare cu pacientul
 • Colectiv amabil
 • Conditii bune de internare
 • Profesionalism
Dr. Ana Otel
3.000 Euro
 • Tariful operatiei de Lifting Mamar porneste de la 3.000 Euro
 • Medic cu experienta bogata pe partea de rinoplastie
 • Conceptul clinicii este imprumutat din SUA
 • Profesionalism si atitudine pro-client
 • Rezultate cu aspect natural si armonios
Dr. Radu Cojocaru
3.500 Euro
 • Tariful operatiei de Lifting Mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Colectiv profesionist
 • Buna comunicare pacient-medic
 • Amabilitate
Dermavision
3.300 Euro
 • Tariful operatiei de Lifting Mamar porneste de la 3.300 Euro
 • Medic cu numeroase competente in medicina estetica
 • Personal implicat
 • Profesionalism si empatie
 • Timpul de asteptare se poate prelungi uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica poti alege pentru lifting mamar in Cluj?

Daca vrei sa iti recapeti forma de altadata a sanilor prin lifting mamar si alegi judetul Cluj pentru efectuarea interventiei, este important sa cunosti detalii importante despre cele mai bune clinici, asa incat sa poti face o alegere potrivita pentru nevoile si bugetul tau.

Ca sa iti fie mai usor, poti folosi urmatoarele prezentari ale clinicilor de top din Cluj ca punct de reper in luarea unei decizii inspirate:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Una dintre variantele de top in randul care aleg sa isi faca lifting mamar in judetul Cluj este dr. Olimpiu Harceaga, chirurg plastician cu o pregatire complexa si remarcabila. Dupa absolvirea unei facultati de profil, dr. Olimpiu Harceaga a efectuat 11 ani de specializari. Acesta a lucrat ca rezident pe serviciul de chirurgie plastica la spitalul John Radcliffe, parte a Oxford University Hospitals si a efectuat stagii de pregatire in mai multe tari, participand la cursuri, congrese si publicand lucrari stiintifice.

Pretul pentru operatia de lifting mamar este de 3.500 euro, iar pe website-ul medicului iti poti face o programare la cabinet (200 lei) sau poti solicita o consultatie video online gratuita.

Dr. Olimpiu Harceaga este caracterizat de pacienti ca fiind un profesionist, acesta fiind si motivul pentru care are atat de multe recomandari. De asemenea, este descris ca fiind o persoana rabdatoare, amabila si atenta la detalii. Echipa alaturi de care lucreaza este dedicata si prietenoasa, ceea contribuie la crearea unei atmosfere placute.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Dr. Maximilian Muntean

Daca vrei sa iti faci lifting mamar si iti orientezi atentia catre Cluj, dr. Maximilian Muntean este una dintre principalele optiuni. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, dr. Maximilian Muntean este membru activ in cadrul UMF “Iuliu Hatieganu”, Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” si Spitalului Humanitas, dotat cu echipamente medicale de ultima generatie.  

Tariful pentru operatia de lifting mamar este de 3.500 de euro.

Pacientii scot in evidenta calitatile medicului, care este comunicativ, profesionist si rabdator. Alte aspecte apreciate sunt politetea intregii echipe si conditiile foarte bune de internare, de la curatenie la mancare. In plus, dr. Maximilian Muntean explica interventia pas cu pas, folosind un limbaj accesibil si fiind receptiv la intrebari, ceea ce denota profesionalism si implicare.

3. Dr. Ana Otel

Dr. Ana Otel efectueaza operatie de lifting mamar, fiind o alegere buna pentru pacientii din Cluj sau din alte judete. Posibilitatea de a lucra cu medici din tara si din strainatate a reprezentat pentru dr. Ana Otel oportunitatea de a isi perfectiona tehnicile si de a dobandi experienta solida in domeniul esteticii, chirurgia sanilor fiind una dintre specializarile acesteia.

Pretul pentru reductie si lifting mamar porneste de la 3.000 de euro, tarifele fiind afisate pe website-ul oficial.

Pacientii spun despre doamna dr. Ana Otel ca este o profesionista si ca explica interventia pe intelesul tuturor, declarandu-se multumiti de rezultate. De altfel, sunt mentionate calitati precum rabdarea, atentia la detalii si empatia.

4. Dr. Radu Cojocaru

Clinica dr. Radu Cojocaru este una dintre optiunile preferate de persoanele din Cluj si nu numai cand vine vorba de lifting mamar. Este una dintre optiunile principale nu numai datorita dotarilor de exceptie, dar si pentru ca dr. Radu Cojocaru are experienta vasta si pregatire in domeniul chirurgiei estetice. Acelasi lucru se aplica si pentru colectivul profesionist alaturi de care lucreaza medicul.

Referitor la pretul interventiei de lifting mamar, acesta este de 3.500 de euro. In cadrul primei consultatii, medicul analizeaza cu atentie istoricul medical al pacientei.

Numeroasele pareri exprimate in mediul online de pacientii dr. Radu Cojocaru il descriu pe acesta ca fiind o persoana onesta, rabdatoare si amabila, care ofera sfaturi constructive si raspunde in detaliu la toate intrebarile. Intreaga echipa este definita ca fiind profesionista, serioasa si amabila.

5. Dermavision

O alegere foarte buna pentru operatia de lifting mamar in cazul celor care aleg judetul Cluj este clinica privata Dermavision, care a fost infiintata in anul 2010 de catre dr. Mirela Susan, care a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si care este medic primar dermatolog, cu numeroase competente in medicina estetica. Sloganul sub care se desfasoara activitatea din cadrul acestei clinici este conceptul “Beautiful inside & out”.

Pretul pentru lifting mamar in cadrul acestei clinici este de 3.300 de euro.

Cei mai multi dintre pacienti s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute, mentionand profesionalismul si implicarea pe care le-au sesizat din partea personalului. Empatia si atentia sunt doua dintre cele mai apreciate detalii. O parte dintre cei care au fost pacienti au atras atentia asupra faptului ca uneori timpul de asteptare se prelungeste destul de mult.

Concluzii

Drept urmare, se poate concluziona faptul ca efectuarea liftingului mamar in Cluj este o idee inspirata, prin prisma variantelor numeroase de clinici unde aceasta operatie este inclusa in lista de servicii. In unele cazuri, tarifele nu sunt publice pe internet, insa recenziile din partea fostilor pacienti pot sa faca diferenta in alegerea finala.

Daca te intereseaza operatia de ridicare a sanilor si ai ales judetul Cluj, este important sa stii ca acolo exista suficienti medici profesionisti si clinici moderne, in cadrul carora poti beneficia de servicii de calitate superioara in domeniul esteticii.