Lifting Mamar fara implant

Actualizat pe:

Corpul femeii este supus la numeroase schimbari de-a lungul vietii, care are efecte vizibile asupra acestuia, iar lasarea sanilor este unul dintre cele mai vizibile efecte, pe care femeile il pot corecta cu ajutorul interventiei de lifting mamar fara implant.

Cand se vorbeste despre interventii chirurgicale asupra sanilor, primul gand pleaca spre augumentarea mamara, dar femeile pot obtine bustul pe care si-l doresc fara a fi nevoie de un implant mamar, ci cu ajutorul unei interventii de lifting.

Ce este si cum decurge procedura de lifting mamar fara implant?

Procedura de lifting mamar fara implant are rolul de a remodela sanii lasati, fara a se folosi un implant mamar, ci propria grasime sau tesut. Aceasta interventie mai poarta numele de mamopexie sau masopexie, si este o interventie chirurgicala complexa.

Operatia de lifting mamar fara implant se realizeaza sub anestezie generala si consta in strangerea si eliminarea surplusului de piele si tesut mamara, astfel incat sa se poata obtine un san ferm si ridicat. Pentru realizarea aceste interventii sunt necesare, in general, mai multe incizii, efectuate fie la nivelul areolei, fie axate vertical pe san, in functie de nevoile pe care le are pacienta.

Prin urmare, candidatele la o astfel de procedura trebuie sa fie constiente si de cicatricile care vor rezulta in urma acesteia, precum si de intregul proces de recuperare, care se poate intinde pana la 4 saptamani, dupa care pacientele isi pot relua activitatile obisnuite. Recuperarea completa dureaza, in general, 6-8 saptamani.

Ce avantaje ofera interventie de lifting mamar fara implant?

Cum interventia de lifting mamar fara implant este aleasa, de obicei, de femeile care nu sunt multumite de felul in care arata bustul lor, primul si cel mai important avantaj pe care aceasta procedura il ofera este obtinerea unor sani fermi si ridicati, care contribuie astfel la recapatarea increderii in sine.

In plus, cu ajutorul liftingului mamar, femeile vor obtine o proportionare a conturului si o simetrie a sanilor, precum si reducerea nevoii de a mai purta sutien. Prin urmare, femeile devin mai increzatoare si mai atragatoare.

Cat dureaza efectele interventiei de lifting mamar fara implant si ce pret are?

Desi interventia de lifting mamar fara implant dureaza in jur de 3-4 ore, rezultatele acestei interventii pot dura pana la 10 sau chiar 15 ani, mai ales daca pacientele respecta intocmai recomandarile medicului plastician.

De-a lungul timpului, chiar si dupa o astfel de interventie, aspectul sanilor poate fi influentat de aparitia unei sarcinii, de variatii mari de greutate si, bineintelese, de procesul natural de imbatranire.

O informatie care este de interes pentru doritoarele unei interventii de lifting mamar fara implant, pretul, variaza in functie de mai multe criterii, de la clinica sau medicul care efectueaza procedura, pana la gradul de complexitate al fiecarui caz. De aceea, costurile finale sunt stabilite in timpul cosultatiei initiale.

In concluzie, interventia de lifting mamar fara implant se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc sani mai fermi si ridicati, fara a le modifica dimensiunea.