Meniu

Lifting Mamar nechirurgical

Actualizat pe:

Femeile care se tem de interventiile chirurgicale, dar isi doresc ridicarea sanilor, pot apela la procedurile de lifting mamar nechirurgical. In acest fel acestea pot obtine sani ridicati si mai fermi, fara durere sau perioada indelungata de recuperare.

In plus, aceste proceduri nechirurgicale au si costuri mai mici decat in cazul interventiei clasice de lifting mamar.

In ce consta procedura de lifting mamar nechirurgical?

Exista mai multe metode la care pot apela femeile pentru a beneficia de un lifting mamar nechirurgical, numai ca efectele acestora fie nu sunt foarte eficiente, fie rezultatele au o durata scurta. Astfel ca, la o perioada, acestea vor fi nevoite sa apeleze din nou la aceste proceduri pentru ridicarea sanilor.

Daca unele femei prefera exercitiile fizice care au rolul de a intari muschii pectorali, altele apeleaza la proceduri cosmetice cu efect de lifting, de la creme atopice pana la injectii cu fillere dermale. Acestea pot fi eficiente in cazul celor care se confrunta cu sani usor cazuti sau care au o piele flasca pe sani.

Alte solutii de lifting mamar nechirurgical, ale caror efecte sunt mai eficiente, sunt ridicarea sanilor cu fire de suspensie sau chiar liftingul cu radiofrecventa. Totusi, in cazul liftingului cu fire de suspensie, rezultatele sunt unele similare cu cele ale interventiei clasice de lifting mamar.

Cu ce se diferentiaza liftingul mamar nechirurgical de cel clasic?

Cea mai evidenta diferenta dintre procedura de lifting mamar nechirurgical si interventia clasica este faptul ca cea din urma este o operatie chirurgicala, care se realizeaza sub anestezie totala si care presupune o perioada mai indelungata de recuperare.

In schimb, liftingul mamar cu fire de suspensie – principala alternativa la interventia chirurgicala de lifting mamar – se realizeaza intr-un timp scurt, de 30-90 de minute, si nu necesita nici un fel de recuperare, pacienta putand reveni la activitatile sale obisnuite. Singurul efect care poate fi observat, dar numai in anumite cazuri, este aparitia unui usor disconfort, care va trece in cel mult 3 zile de la interventie.

In plus, rezultatele unei astfel de proceduri sunt vizibile imediat, fata de operatia chirurgicala, in cazul careia rezultatele finale pot fi vizibile dupa aproximativ 2 luni.

Care sunt avantajele interventiei de lifting mamar nechirurgical?

In ceea ce priveste avantajele pe care le ofera interventia de lifting mamar nechirurgical, acestea sunt numeroase si chiar importante, motiv pentru care femeile care doresc sa apeleze la o interventie de lifting pot lua in calcul si aceasta varianta.

Datorita rapiditati cu care se efectueaza procedura si a faptului ca nu mai necesita perioada de recuperare, liftingul mamar nechirurgical este foarte potrivit femeilor active, care nu isi doresc sau carora timpul nu le permite o interventie chirurgicala estetica, care necesita anestezie generala si internare.

Un alt avantaj este ca aceasta metoda nu determina aparitia de cicatrici, oferind totodata un aspect natural bustului, cu sani fermi si ridicati.

In concluzie, procedura de lifting mamar nechirurgical realizata cu ajutorul firelor de suspensie reprezinta cea mai eficienta alternativa la interventia chirurgicala clasica.