Meniu

Lifting Mamar pret

Actualizat pe:

Daca dai un simplu search pe internet sub forma lifting mamar pret, vei primi, afisate, fel si fel de rezultate. Pentru o persoana dornica sa inceapa un tratament de genul, acest aspect poate fi foarte descurajator, intrucat aceasta n-ar cunoaste principiile dupa care sa fie urmarit un pret bun, n-ar avea de unde sa-si dea seama daca o anumita clinica ofera servicii de calitate, si asa mai departe. In articolul de fata, vei intelege principiile de baza dupa care sa te orientezi, cu scopul de a gasi cele mai potrivite servicii pentru tine, in ceea ce priveste chirurgia estetica.

Pe ce criterii sunt selectate cifrele intalnite in categoria lifting mamar pret

Dupa cum a fost mentionat anterior, searchul de lifting mamar pret nu-ti va rezolva nelamuririle, ci din contra. Exista mai multe criterii in functie de care preturile variaza. Printre acestea se regasesc complexitatea cazului, tipul de implant dorit si numarul de servicii pentru care se va opta. Operatia, in sine, reprezinta doar o singura etapa a intregului proces. Pe langa aceasta, se regasesc si alte servicii, mai mult sau mai putin necesare. Un intreg proces de lifting mamar arata in felul urmator:

  • O consultatie pre-tratament, unde vor fi realizate masuratorile de rigoare;
  • Va fi ales tipul de implant folosit, in cazul optarii catre lifting cu implant;
  • Operatia propriu-zisa de lifting mamar;
  • Spitalizare, ca urmare a operatiei: variaza intre 1 si 3 zile;
  • Bustiera speciala, ce se echipeaza la iesirea din sala de operatie. Aceasta trebuie purtata pe o perioada de cateva luni, pentru a se obtine cele mai bune rezultate. De asemenea, impiedica posibila deplasare a implanturilor si, implicit, aparitia unor posibile complicatii;
  • Echipamentul medical utilizat dupa operatie (pansamente, unguente, etc.);
  • Sedinte de consult repetate, pentru ca doctorul sa poata observa activ modul in care lucrarea evolueaza.

Acestea sunt criteriile generale pe baza carora o operatie de ridicare a sanilor isi are pretul stabilit.

La ce sume te poti astepta atunci cand cauti lifting mamar pret?

Cand cauti pe internet „pret lifting mamar”, vrei sa afli ce suma iti trebuie pentru un tratament de succes. Fiecare clinica poate aiba disponibile propriile pachete promotionale, ce combina mai multe servicii la un pret total mai mic. Dintre acestea, cel mai des intalnite sunt pachetele all-inclusive, de altfel, si cele mai eficiente. Din punct de vedere calitate-pret, pachetul unei clinici de top poate costa intre 7000 si 11.000 de euro. Cumparand fiecare serviciu la pret individual, suma va creste exponential.

O consultatie valoreaza in jur de 400 de euro. Numarul de consultatii necesar poate varia in functie de complexitatea de care a dat dovada lucrarea. Un total, la care se adauga si prima consultatie realizata inainte de inceperea tratamentului, poate consta intr-o suma de 2000-3000 euro. O operatie propriu-zisa, de calitate, se incadreaza intr-un interval de cca. 5000 si 9000 de euro, in functie de complexitatea cazului. Pretul spitalizarii si al echipamentului medical se stabileste de comun acord cu doctorul. Bustiera poate fi achizitionata separat din alte magazine la pret de 200-400 de lei.

Aceste preturi sunt aproximative si pot sa varieze de la o clinica la alta. Cel mai indicat ar fi sa apelezi la serviciile unui profesionist si sa te orientezi catre un pachet avantajos, care contine mai multe facilitati.