Meniu

Logopedie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai observat ca micutul tau are dificultati de comunicare si pare ca limbajul sau nu s-a dezvoltat suficient, poti lua in considerare efectuarea unor sedinte de logopedie in Arad. Mai multe cabinete sunt specializate in acest domeniu si elaboraza planuri terapeutice bazate pe joc si diverse activitati menite sa ajute la corectarea deficientelor de comunicare. Cateva dintre cele mai frecvente probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul unui logoped sunt dificultatile de exprimare, problemele de articulare a sunetelor si tulburarile de ritm in vorbire. 

Mai multi terapeuti din Arad se adreseaza oamenilor de toate varstele care se confrunta cu probleme de comunicare. Daca la copii acestea se manifesta la varste fragede si trebuie sa fie rezolvate cat mai rapid, la adulti problemele de comunicare pot sa apara foarte tarziu pe fondul unor afectiuni medicale. Articolul de fata ofera detalii si informatii utile despre cele mai apreciate cabinete de logopedie din Arad, pe care le poti alege daca tu sau copilul tau va confruntati cu dificultati de vorbire. 

Ce costuri presupun sedintele de logopedie in Arad?

Specialistii in logopedie care profeseaza in Arad lucreaza in cabinete moderne, unde au creat un mediu primitor pentru pacientii de toate varstele. Pentru ca rezultatele sa fie conform asteptarilor, sesiunile de logopedie trebuie efectuate in mod regulat, unele cabinete oferind optiunea de a plati abonament pentru un pret mai avantajos. Tabelul pe care il poti vedea mai jos surprinde numele celor mai apreciate cabinete, alaturi de pretul aferent unei sedinte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Centrul Davima
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 80 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa formata din persoane calificate
 • Amabilitare si rabdare
 • Comportament exemplar
 • Implicare
Lorena Budea
80 Ron
 • Pretul unei sedinte de Logopedie porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune in urma terapiei logopedice
 • Profesionalism
 • Empatie si intelegere
 • Cabinet frumos amenajat
Mirela Astanoaiei
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Sedinte de logopedie personalizate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si bunavointa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinet de logopedie din Arad poti alege?

Daca locuiesti in Arad si te afli in cautarea unui cabinet de logopedie, vestea buna este ca ai suficiente optiuni in orasul tau. Numerosi terapeuti profeseaza in acest oras, colaborand deja cu multe persoane. 

Din perspectiva feedback-ului pozitiv primit de la clienti si a experientei, urmatoarele cabinete de logopedie sunt considerate a fi cele mai bune optiuni:

1. Centrul Davima

Centrul Davima este situat in Arad si constituie o optiune principala in cazul persoanelor care au nevoie de sedinte de logopedie. Este singura locatie din acest oras unde se ofera servicii integrate pe partea de recuperare psiho-neuro-motorie. Echipa este formata din medici specializati in domenii ca ortopedia si traumatologia, neurologia sau psihiatria pediatrica, din logopezi si terapeuti. Acestia lucreaza impreuna pentru identificarea unui plan terapeutic eficient in cazul copiilor sau adultilor care trec pragul clinicii si au nevoie de servicii de recuperare sau de corectare a deficientelor de vorbire. Echipa elaboreaza planuri personalizate si este la curent cu ultimele metode de tratament, folosind tehnologii noi in cadrul centrului. 

Pentru o sedinta de logopedie, vei achita suma de 80 lei.

Persoanele care au ales serviciile clinicii Davima si care si-au impartasit experienta in mediul online sustin ca echipa este formata din profesionisti, care dau dovada de deschidere si orientare spre pacient. Amabilitatea, implicarea si comportamentul exemplar sunt alte calitati care ii recomanda pe medicii si terapeutii din cadrul acestei clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Davima
Vezi Pareri

2. Lorena Budea

Cabinetul de psihologie si logopedie Lorena Budea este situat in Arad si este una dintre locatiile pe care trebuie sa le iei in calcul daca te intereseaza terapia logopedica. Cu o pregatire solida in sfera logopediei, Lorena Budea efectueaza sedinte de evaluare logopedica amanuntite, in urma carora pune bazele unor planuri terapeutice personalizate. Aceasta are o abordare bazata pe joc si activitati interactive, adresandu-se copiilor care au diferite probleme de comunicare. 

Pretul unei sedinte de logopedie porneste de la 80 lei.

Parintii care si-au dus copiii la acest cabinet o apreciaza foarte mult pe Lorena Budea, despre care spun ca este o profesionista. Aceasta e laudata pentru experienta de care da dovada, pentru amabilitatea si empatia pe care le manifesta fata de copii. Cabinetul este ingrijit si decorat intr-un mod adecvat pentru micii vizitatori, care vor gasi acolo numeroase jucarii si activitati distractive.

3. Mirela Astanoaiei

Mirela Astanoaiei este unul dintre cei mai buni specialisti in logopedie la care poti apela in Arad. Avand experienta vasta si obiectivul de a ajuta oamenii sa isi rezolve eficient problemele de comunicare, aceasta efectueaza sedinte de evaluare si sesiuni de terapie logopedica individuala. In activitatea de zi cu zi, integreaza strategii si metode interactive de corectare a deficientelor de vorbire, fiind la curent cu cele mai noi tehnici din domeniu.

Pentru o sedinta de terapie logopedica, se aplica tariful de 100 lei.

Persoanele care au beneficiat de terapie logopedica in cabinetul Mirelei Astanoaiei spun ca au obtinut rezultate bune si recomanda cabinetul. Profesionalismul, amabilitatea si intelegerea sunt principalele calitati ale terapeutului. 

Concluzii

Acestea sunt principalele cabinete de logopedie situate in orasul Arad, la care poti face o programare pentru evaluarea deficientelor de limbaj si ulterior, pentru tratarea acestora. Fiecare persoana este unica si are particularitati unice, astfel ca trebuie sa lucreze cu un terapeut care ii intelege ritmul si care se adapteaza la nevoile sale. Dificultatile de intelegere a limbajului, problemele de pronuntie si dezvoltarea insuficienta a vocabularului sunt cateva dintre problemele care pot fi rezolvate cu sprijinul unui logoped.