Meniu

Logopedie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de logopedie in Brasov? O evaluare realizata de un specialist in domeniu se poate dovedi deosebit de utila, mai ales atunci cand cel mic pare sa intampine tot felul de dificultati in momentul in care incearca sa comunice cu cei din jur. Fiecare copil se dezvolta in rimul sau, insa exista cateva semne specifice care-i pot determina pe parinti sa apeleze la un logoped. 

Din fericire, in cadrul clinicilor si centrelor din Brasov isi desfasoara activitatea terapeuti bine pregatiti, care stiu cum sa interactioneze cu pacienti de toate varstele. Experienta acumulata in domeniu le permite sa ofere sfaturi utile, pe care parintii le pot pune in practica in scopul de a imbunatati pe cat posibil conditia copilului lor. 

Cat costa o sedinta de logopedie in Brasov? 

Exista mai multi factori care pot influenta pretul unei sedinte de logopedie in orasul Brasov, de la grupa de varsta careia ii este adresat serviciul din care face parte, la experienta terapeutului care se ocupa de efectuarea sa. Tocmai de aceea, pentru a-ti oferi o privire de ansamblu asupra preturilor practicate, ti-am pregatit un tabel cu tarifele preluate de la mai multe centre din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Centrul Rafael
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de Logopedie porneste de la 100 Ron
 • Echipamente moderne
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Logopedie pentru adulti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii personalizate
 • Atmosfera placuta
Centrul Anima
60 Ron
 • Pretul unei sedinte de Logopedie porneste de la 60 Ron
 • Personal calificat
 • Cursuri de perfectionare
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Dr. Dragos Talida
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse parteneriate
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de logopedie in Brasov 

Cele trei clinici prezentate in randurile de mai jos te pot ajuta cu servicii de calitate in ceea ce priveste logopedia in Brasov. Informatiile incluse in descrieri nu se limiteaza doar la pregatirea si experienta terapeutilor, ci si la experientele prin care au trecut alti parinti care si-au dus copiii la sedinte in cadrul centrelor respective. Ia o decizie potrivita pe baza acestora: 

1. Centrul Rafael  

Primul loc in care il poti duce pe cel mic pentru o evaluare logopedica in Brasov este Centrul Rafel. De aceasta se ocupa Florentina Popa, psiholog logoped care a participat pe parcursul carierei sale la diverse cursuri de perfectionare, in scopul de a veni cu solutii moderne in sprijinul copiilor care au nevoie de ele. Gama de servicii este una variata si include atat sedintele adresate copiilor mai mici de 6 ani, cat si pe cele pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani. In cazul in care micul pacient are cerinte educationale specifice, acesta poate beneficia de o sedinta special gandita pentru nevoile sale. Durata sedintelor este de 50 de minute. 

Pretul pentru o sedinta de logopedie porneste de la 100 de lei, in cazul copiilor care n-au implinit inca varsta de 6 ani. Exista si sedinte de logopedie pentru adulti la 150 de lei. 

Mai multe persoane care au ales serviciile Centrului Rafael au fost super incantate de experienta de care au avut parte. Personalul este profesionist, amabil si dedicat, ceea ce contribuie la crearea si mentinerea unei atmosfere placute. In plus, rezultatele se pot observa de la o sedinta la alta. Serviciile sunt personalizate pentru a servi nevoilor fiecarui pacient, indiferent de varsta. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rafael  
Vezi Pareri

2. Centrul Anima  

Activitatea Centrului Anima a inceput din dorinta de a oferi oamenilor servicii de psihoterapie, logopedie si dezvoltare personala intr-un mediu linistit si reconfortant in Brasov. Echipa este alcatuita din psihologi precum Alina Leahu, Ioana Patrasc si Claudiu Patrasc. Printre specializarile personalului se numara terapia si interventia logopedica. Mai mult decat atat, Ioana Patrasc a participat la diverse cursuri in scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru, precum „Tehnici si proceduri de interventie in terapia logopatiilor”, efectuat de Asociatia Logopezilor din Romania. Parintii care aleg efectuarea unei evaluari logopedice primesc un raport scris cu toate informatiile de care au nevoie. De asemenea, durata unei sedinte este de 50 de minute.  

Tariful unei sedinte de terapie logopedica variaza intre 60 si 70 de lei. 

Caracteristicile pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit in ceea ce priveste personalul Centrului Anima sunt amabilitatea si respectul. Modul in care terapeutii interactioneaza cu micii pacienti este unul calduros, care le ofera acestora un sentiment de incredere si ii determina pe parinti sa apeleze din nou la serviciile centrului.

3. Dr. Dragos Talida 

Ultimul cabinet spre care se pot orienta oamenii in scopul de a beneficia de sedinte de logopedie si alte servicii din domeniul psihologic in Brasov este cel al Dr. Dragos Talida. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Al. I. Cuza din Iasi, specializarea psihologie, iar mai apoi a ales psihoterapia adleriana in cadrul Asociatiei de Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR). Dupa stabilirea diagnosticului tulburarii de limbaj urmeaza intocmirea programului de interventie personalizata. In legatura cu modul in care se desfasoara prima sedinta de logopedie, acesta variaza in functie de dificultatea situatiei pacientului; poate sa fie vorba de o evaluare simpla sau de una complexa. Experienta acumulata de logoped pe parcursul anilor de activitate ii permit sa ofere solutii personalizate, indiferent de afectiunea de care sufera cel mic. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 100 de lei. 

Activitatea cabinetului Dr. Dragos Talida este apreciata in mod deosebit pentru atmosfera placuta pe care personalul reuseste sa o creeze. Pacienti de toate varstele se simt in siguranta, iar acest lucru ii permite terapeutului sa realizeze o evaluare concreta si sa stabileasca planul de tratament. 

Concluzii

Prin urmare, daca ai nevoie de servicii logopedie care sa fie efectuate in Brasov, centrele de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate, la preturi accesibile. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de ele este sa intri in contact cu un reprezentant din partea cabinetului, iar mai apoi, sa te prezenti la sedinta alaturi de cel mic.