Meniu

Logopedie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La momentul de fata, exista o cerere foarte mare pentru serviciile de logopedie in Bucuresti. Mult parinti sunt preocupati de faptul ca limbajul copilului lor nu s-a dezvoltat suficient si prezenta anumitor tulburari de pronuntie ii motiveaza sa apeleze cat mai repede la ajutorul unui logoped. In cadrul sedintelor de logopedie, copilul va fi ajutat prin metode interactive si adaptate varstei sa isi inteleaga deficientele de limbaj, dupa care sa le solutioneze prin joc si exercitiu. Logopezii se adreseaza nu numai copiilor, ci si adultilor care au dezvoltat probleme de vorbire pe fondul unor probleme de sanatate, cum ar fi accidentul vascular cerebral. 

In Capitala exista foarte multe clinici si cabinete specializate in logopedie, carora te poti adresa daca ai ingrijorari legate de dezvoltarea limbajului si abilitatilor de comunicare ale copilului tau. De regula, parintii sunt sfatuiti sa mearga impreuna cu cel mic la logoped daca acesta nu are un limbaj expresiv in jurul varstei de 3-4 ani si/sau daca are dificultati in comunicarea nevoilor.

Ce costuri implica terapia la un cabinet de logopedie in Bucuresti ?

Parintii care locuiesc in Bucuresti si intentioneaza sa isi duca micutul la un cabinet de logopedie vor sa cunoasca mai multe detalii inainte de a face o alegere. Printre lucrurile pe care trebuie sa le stie se numara experienta logopedului, abordarea si strategiile de invatare pe care le foloseste, dar si pretul unei sedinte. Daca te numeri printre persoanele care vor sa mearga la logoped sau sa isi duca copilul la un astfel de specialist, poti afla detalii despre preturi in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Clinica Aproape
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 90 Ron
 • Servicii impecabile
 • Rezultate bune
 • Terapii eficiente
 • Echipa profesionista
 • Terapeuti empatici si dornici sa ajute
 • Sprijin si atitudine optimista
 • Mediu placut si confortabil
Vocea Copilariei
80 Ron
 • Pretul unei sedinte de Logopedie porneste de la 80 Ron
 • Servicii foarte bune
 • Rezultate excelente
 • Terapeuti profesionisti
 • Implicare
 • Atentie la nevoile fiecarui copil
 • Intelegere fata de copii si parinti
 • Clinica primitoare
Andreea Nastase
90 Ron
 • Pretul unei sedinte de Logopedie porneste de la 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Terapii eficiente si personalizate
 • Cabinet modern
 • Empatie
Priority Clinic
140 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Spatiu placut pentru copii
 • Terapii eficiente si progrese mari
 • Terapeuti dedicati
 • Echipa bine pregatita
 • Atentie la nevoile copilului
Logopedie Alexia
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de Logopedie porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Progrese exceptionale
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate, intelegere si rabdare
 • Terapeuti pasionati de meserie
 • Atmosfera placuta si confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si cabinete de logopedie din Bucuresti

Identificarea unui specialist in logopedie care profeseaza in Bucuresti este o sarcina relativ usoara, pentru ca multi terapeuti din Capitala au experienta si stiu cum sa lucreze cu persoane de orice varsta. Este important sa alegi un logoped apreciat pentru faptul ca implementeaza terapii si strategii adaptate la nevoile si varsta beneficiarului.  

Sedintele de logopedie au scopul de a imbunatati abilitatile de comunicare ale beneficiarului, indiferent ca e vorba despre un copil sau un adult. Sesiunile de logopedie sunt utile in depasirea dificultatilor de comunicare si constau intr-o combinatie de activitati si exercitii adaptate varstei si nevoilor. Iata care sunt cele mai apreciate cabinete de logopedie din Bucuresti: 

1. Clinica Aproape

Clinica Aproape este o una dintre optiunile de top din Bucuresti la capitolul logopedie. Acest cabinet specializat in psihologie, psihiatrie si psihoterapie este un loc unde se promoveaza echilibrul emotional si se pun la dispozitie servicii care ajuta la redobandirea si imbunatatirea starii emotionale. Aici profeseaza o echipa formata din specialisti in psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie care sustin pacientii de toate varstele in combaterea unor probleme ca depresia, anxietatea, stresul, tulburarile de alimentatie etc. Obiectivul cabinetului este de a oferi servicii de calitate, prin suport psihologic si strategii de dezvoltare personala, punandu-se accent pe explorarea si cunoasterea sinelui. Specialistii in logopedie sunt alaturi de adulti si copii pe toata durata procesului de recuperare si dezvoltare corecta a limbajului, cateva dintre tulburarile pe care le gestioneaza fiind cele de pronuntie, de ritm si de voce. 

La aceasta clinica, tariful unei sedinte de logopedie care dureaza 30 de minute este de 90 lei atat pentru copii, cat si pentru adulti. 

Clinica este extrem de apreciata de catre bucuresteni, recenziile pozitive din mediul online fiind o dovada clara in acest sens. Oamenii care au ales Clinica Aproape spun ca au intalnit oameni zambitori, primitori si deschisi, care i-au facut sa se simta in siguranta. Clientii sustin ca au avut o experienta ireprosabila, datorita profesionalismului echipei. Terapeutii sunt dornici sa ajute, ofera intelegere si sprijin, sunt empatici si disponibili sa asculte. Echipa acestei clinici creeaza un mediu placut, confortabil si sigur pentru cei care ii trec pragul. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Aproape
Vezi Pareri

2. Clinica Vocea Copilariei

O alta clinica din Bucuresti pe care o poti alege pentru sedinte de logopedie este Clinica Vocea Copilariei. Aici sunt combinate armonios si multidisciplinar servicii de terapie cognitiv-comprtamentala, logopedie, terapie ocupationala si psihologie. Echipa clinicii mizeaza pe o abordare holistica a deficientelor de comunicare ale copiilor, iar sedintele de logopedie constau in terapii articulare, interventii lingvistice, terapie oral motorie si alte activitati menite sa imbunatateasca abilitatile de vorbire. Din colectivul clinicii fac parte logopezi si terapeuti ocupationali care se afla intr-un proces continuu de perfectionare, motiv pentru care participa regulat la evenimente de dezvoltare profesionala. 

Pretul unei sedinte de logopedie pentru copii porneste de la 80 lei.

Referitor la feedback, aceasta clinica a primit recenzii foarte bune din partea oamenilor care i-au ales serviciile. Este descrisa ca fiind un loc primitor, unde lucreaza oameni dedicati. Implicarea, profesionalismul, rabdarea si devotamentul sunt principalele calitati ale echipei de la Clinica Vocea Copilariei. Persoanele care si-au dus copiii la aceasta clinica spun ca cei mici au facut progrese excelente si ca rezultatele sunt sesizabile de la primele sedinte. Terapeutii se pliaza pe nevoile fiecarui copil si sunt adevarati profesionisti, manifestand intelegere atat fata de copii, cat si de parinti. 

3. Andreea Nastase

In cadrul cabinetului sau individual de psihologie din Bucuresti, Andreea Nastase efectueaza sedinte de logopedie pentru oameni de toate varstele. Psihologii si logopezii specializati care profeseaza la acest cabinet contureaza planuri terapeutice si recomandari dupa realizarea unor evaluari amanuntite pentru identificarea tulburarilor de limbaj. Prin metode interactive si activitati adaptate varstei, logopezii reusesc sa contribuie la corectarea deficientelor de limbaj ale copiilor si adultilor. Andreea Nastase are o experienta de peste 15 ani in domeniul psihologiei, logopediei si psihoterapiei cognitive. Aceasta si-a consolidat pregatirea si bagajul de cunostinte prin participarea la numeroase cursuri, formari si workshop-uri. 

Tariful unei sedinte de logopedie porneste de la suma de 90 lei.

Persoanele care au fost la acest cabinet declara ca rezultatele au aparut rapid si se declara ca fiind multumite. Echipa este caracterizata de profesionalism, empatie si amabilitate. Despre Andreea Nastase, oamenii spun ca este o profesionista desavarsita si multi sunt de parere ca e cel mai bun psiholog pentru copii din sectorul 4. 

4. Priority Clinic

Priority Clinic este un alt loc din Bucuresti unde poti colabora cu specialisti in logopedie. Cu mai mult de 18 ani de experienta in domeniul logopediei, aceasta clinica este specializata in terapia limbajului si are misiunea de a crea un cadru propice dezvoltarii abilitatilor de comunicare la copii. Aici se trateaza diverse tulburari de limbaj si cazuri complexe din acest domeniu, planurile de interventie fiind elaborate de specialisti, in raport cu nevoile si particularitatile fiecarui client. Activitatea cabinetului este coordonata de catre Georgiana Ungureanu, care lucreaza de aproape doua decenii pentru copii cu nevoi speciale. 

O sedinta de logopedie costa 140 lei. 

Parintii care au ales Priority Clinic spun ca micutii lor merg cu placere la orele de terapie si ca au facut progrese foarte mari. Acestia invata prin joc si beneficiaza de atentia unor terapeuti dedicati, care se adapteaza la nevoile copiilor. Atmosfera este placuta si echipa este bine pregatita, dedicata si pasionata. 

5. Logopedie Alexia

Cabinetul Logopedie Alexia din Bucuresti se afla printre cele mai cautate cabinete specializate in acest domeniu din Capitala. Lista de servicii cuprinde sesiuni de terapie de scurta durata tintite pe problema, sedinte de preventie tertiara, terapii standard de asistenta si consiliere prin tehnici comportamentale. Din echipa fac parte logopezi si psihologi cu experienta vasta, care sunt gata sa dezvolte planuri terapeutice pentru diverse tulburari de vorbire. 

Pretul unei sedinte porneste de la suma de 100 lei.

Foarte multe persoane spun ca sedintele de logopedie de care copiii lor au beneficiat aici au fost extrem de utile si i-au ajutat sa evolueze, facand progrese exceptionale de la o saptamana la alta. Cat despre echipa, este descrisa de profesionalism, amabilitate, intelegere, rabdare si dragoste pentru meserie. Parintii au numai cuvinte de lauda si spun ca la acest cabinet copiii lor s-au simtit confortabil, atmosfera fiind una calda. 

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici din Bucuresti pe care le poti alege pentru servicii de logopedie. In prima faza, terapeutul va efectua o evaluare logopedica pentru a identifica deficientele de comunicare si ulterior va concepe un plan terapeutic in care include exercitii, strategii si diverse activitati (cum ar fi activitati de ascultare) menite sa imbunatateasca abilitatea de a pronunta sunetele si de a comunica eficient.