Meniu

Logopedie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te preocupa intarzierile in vorbire ale celui mic si nu stii unde sa gasesti un cabinet de logopedie din Constanta? Observi anumire particularitati fonice in felul in care pronunta cuvintele si cauti un logoped bun in orasul tau? In acest articol vei gasi recomandari utile, cu ajutorul carora vei putea identifica o solutie pentru problema care te preocupa. 

Logopedia este terapia prin vorbire care se ocupa de tulburarile de exprimare verbala si limbaj. In Constanta, terapeutii trateaza atat copiii, cat si adultii care au suferit accidente vasculare si traume care le-au afectat vorbirea.

Cat costa o sedinta de logopedie in Constanta?

Stii ca un tratament de logopedie are o anumita durata in functie de nevoile fiecarei persoanei si de capacitatea sa de invatare sau recuperare si vrei sa stii cat costa o sedinta de logopedie in Constanta, pentru a te pregati din punct de vedere financiar pentru terapie. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor specializate din oras si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru sedinte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Claudia Mioara
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie si implicare in problemele clientilor
 • Siguranta si confort in timpul sedintelor
 • Stare de bine in urma terapiei
Oana Lupsa
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Servicii excelente
 • Logoped profesionist si experimentat
 • Capacitatea de a-i face pe copii sa se destinda
 • Rezultate bune ale terapiilor
 • Atmosfera relaxata in timpul sedintelor
Liliana Stanciu
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si implicarea logopedului
 • Rezultate uimitoare la copii si adulti
 • Recuzita de jucarii si materiale de lucru pentru cei mici
 • Interior primitor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de logopedie din Constanta

Te intereseaza ca sedintele de logopedie in Constanta sa fie eficiente, sa poti vedea rezultate semnificative si notabile in scurt timp. Trebuie sa stii ca evolutia depinde mult de fiecare pacient in parte si de diagnostic, insa ajutorul unui logoped bun este nepretuit. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii din activitatea cabinetelor din clasament, care te vor ajuta sa te hotarasti catre care dintre ele sa te indrepti pentru rezolvarea problemei de limbaj de care sufera copilul tau sau prin care treci chiar tu. Citeste textul pana la capat si vei afla despre calitatea serviciilor, despre competentele logopezilor din oras si parerile clientilor care au calcat pragul cabinetelor acestora.

1. Claudia Mioara Talpeanu

Claudia Mioara Talpeanu este psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, avand competente in psihologia clinica, psihoterapia integrativa, hipnoza clinica, consiliere psihologica, psihopedagogie speciala si logopedie. Psihologul are competente si experienta in depistarea, evaluarea complexa, identificarea si corectarea tulburarilor de limbaj si de comunicare la copii, orientarea terapiei logopedice spre corectare, recuperare, compensare, adaptare si integrare scolara si sociala si in corectarea tulburarilor de limbaj si comunicare. Sedintele de terapie se pot desfasura atat la cabinetul din Constanta, cat si la domiciliul doritorilor, pentru pacientii nedeplasabili.

O sedinta de logopedie la acest cabinet are pretul de 100 de lei. Pentru deplasarea la domiciliul clientului, psihologul percepe in plus 50 de lei.

Clientii cabinetului de psihologie sunt foarte multumiti de serviciile de calitate, de profesionalismul desavarsit al psihologului-logoped, de atentia si implicarea de care da dovada, de sentimentul de siguranta si confort resimtit in cadrul sedintelor si pentru starea de bine dobandita dupa terapie.

Vezi parerile pacientilor despre Claudia Mioara Talpeanu
Vezi Pareri

2. Oana Lupsa

La cabinetul de psihoterapie si logopedie Oana Lupsa din Constanta, clientii pot accesa sedinte de psihoterapie si logopedie intr-un cadru primitor si relaxat. Logopedul dezvolta planuri de tratament individualizate pentru a ajuta copiii si adultii care au suferit traumatisme si accidente vasculare sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare. Aceasta poate implica exercitii de pronuntie, dezvoltarea vocabularului, antrenament in comunicarea sociala sau tehnici de gestionare a balbaielii, daca este cazul.

Pentru o sedinta de terapie, logopedul percepe suma de 100 de lei.

Clientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile excelente ale cabinetului, pentru profesionalismul si experienta logopedului, pentru modul in care ajuta copiii sa se destinda si sa aplice exercitiile recomandate, pentru rezultatele bune ale terapiilor si pentru atmosfera relaxata din timpul sedintelor.

3. Liliana Ioana Stanciu

La Cabinetul de Logopedie Liliana Ioana Stanciu din Constanta vei intalni un logoped cu 20 ani de experienta in domeniul psihopedagogiei speciale, 16 ani de practica in recuperarea copilului hipoacuzic si 3 ani experienta in recuperarea adultului cu afazie expresiva, dobandita in urma accidentelor rutiere sau a accidentelor vasculare. Serviciile pe care le ofera constantenilor includ: diagnosticarea tuturor tulburarilor de limbaj printr-o examinare complexa a pronuntiei, a scrisului si cititului, examinarea greselilor de exprimare, a vocabularului folosit, a coerente si fluentei limbajului, a gradului de dezvoltare a limbajului, corectarea si recuperarea tulburarilor de limbaj prin stabilirea programului personalizat al fiecarui  pacient, consiliere scolara, educationala si vocationala,  pentru parinti si copii.

Tariful pentru o sedinta la logopedie este de 100 de lei.

Clientii care au beneficiat de prestatiile acestui cabinet recomanda serviciile de calitate, profesionalismul si implicarea logopedului, rezultatele uimitoare obtinute atat la copii, cat si la adulti, interiorul primitor si recuzita de jucarii si materiale de lucru pentru cei mici.

Concluzii

Cel mai probabil, problemele de vorbire ale copilului tau nu vor disparea de la sine, de aceea este bine sa te adresezi unui specialist cu experienta de la un cabinet de logopedie din Constanta. Psihologii care au competente in acest domeniu abordeaza diagnosticul si terapia persoanelor cu tulburari de exprimare cu maxima responsabilitate, profesionalism si implicare, indicand solutii eficiente in cadrul sedintelor de terapie care se desfasoara in cabinete moderne, amenajate placut, astfel incat sa contribuie la relaxarea si confortul pacientilor, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.