Meniu

Logopedie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prevenirea si corectarea tulburarilor de limbaj atat la copii, cat si la adulti sunt principalele aspecte puse in aplicare in cadrul terapiei logopedice. In Craiova, ai posibilitatea de a merge impreuna cu cel mic la un terapeut specializat in logopedie atat pentru a primi un diagnostic corect, cat si pentru a i se recomanda un tratament personalizat. Un specialist aplica o serie de tehnici eficiente, cum ar fi: stabilirea unui echilibru psiho-fizic, educarea respiratiei, dezvoltarea auzului fonematic, dezvoltarea limbajului scris si vorbit, articularea si pronuntia corecta a sunetelor si cuvintelor.

Beneficiile terapiei logopedice in Craiova sunt multiple: se estompeaza formarea de deprinderi negative, copilul se bucura de o stima de sine mai ridicata, iar aparitia complexelor de inferioritate este redusa semnificativ. Asigura-te ca apelezi si tu la ajutorul unui specialist si ofera-i copilului tau toate conditiile necesare pentru a se dezvolta armonios. Citeste mai departe si afla care sunt centrele de logopedie la care te incurajam sa mergi.

Cat costa o sedinta de logopedie in Craiova?

Pretul pentru o sedinta de logopedie in Craiova difera de la o clinica la alta in functie, mai ales, de pregatirea terapeutilor, dar si de numarul de sedinte selectat. In cazul in care vrei sa introduci vizita la logoped in rutina copilului tau, cel mai probabil vei beneficia de pachete promotionale, care sunt, de regula, concepute per luna. Iata cat costa totusi o singura sedinta conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Camelia Cinica
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Rezultate excelente
 • Cabinet primitor si prietenos
 • Experienta vasta
 • Pasiune pentru logopedie
 • Sedinte ireprosabile
 • Profesionalism
Anne-Marie Miscoci
120 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 120 Ron
 • Rezultate impecabile
 • Buna pregatire si implicare
 • Sedinte terapeutice eficiente
 • Tratare si corectare personalizata
 • Cabinet primitor si placut amenajat
 • Atmosfera prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru terapia de logopedie in Craiova?

Copiii sunt ca o panza alba de canvas, iar primele culori aplicate sunt, de fapt, impactul parintilor asupra dezvoltarii lor, motiv pentru care te incurajam sa mergi cat mai curand la un specialist in logopedie in Craiova daca cel mic intampina dificultati de comunicare. Asigura-te ca impactul tau, ca parinte, asupra vietii sale, este unul pozitiv. Afla tot ce trebuie sa stii despre cabinetele pe care ti le recomandam si ofera-i copilului tau un start promitator in viata:

1. Camelia Cinica

Camelia Cinica este psiholog, psihoterapeut si logoped in Craiova la Cabinet Individual de Psihologie Camelia Cinica. Este licentiata in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala si este psihoterapeut integrativ in Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa din Bucuresti. A lucrat ca psiholog clinician la Spitalul de Oncologie MedLife din Craiova, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Craiova, activand in prezent in cadru propriului sau cabinet. Datorita experientei vaste in domeniu, terapeutul stie ce metoda de abordare sa aplice in functie de problemele fiecarui pacient.

Tariful aplicat pentru o sedinta de logopedie este de 100 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online cu privire la activitatea cabinetului individual de psihologie Camelia Cinica sunt pozitive. Rezultatele obtinute in urma sedintelor sunt excelente, iar mediul din cabinet este primitor si prietenos. Multumita experientei vaste a terapeutului si a pasiunii pentru acest domeniu, fiecare sedinta decurge ireprosabil, dand dovada de profesionalism.

Vezi parerile pacientilor despre Camelia Cinica
Vezi Pareri

2. Anne-Marie Miscoci

O alta varianta pe care iti sugeram sa o iei in considerare este reprezentata de cabinetul individual de psihologie si logopedie Anne-Marie Miscoci. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: evaluare logopedica, psihologica, psihopedagogica, terapie logopedica specializata, organizarea diverselor activitati care au ca scop dezvoltarea cognitiva a copiilor, antrenarea perceptiei vizuale, memoriei si procesarii vizuale etc. Avand o experienta vasta in domeniu si o capacitate de a pune in aplicare o multime de tehnici si metode eficiente, copiii se bucura de un traseu sigur in depasirea dificultatilor de exprimare si vorbire. 

Pretul aplicat pentru o sedinta de logopedie este de 120 lei.

Toata lumea care a apelat la serviciile specialistului s-a declarat multumita, datorita rezultatelor ireprosabile obtinute in cadrul sedintelor terapeutice. Buna sa pregatire si implicarea in logopedie sunt de un real ajutor pentru tratarea eficienta a dificultatilor de vorbire. Cabinetul este primitor si placut amenajat, iar atmosfera este una prietenoasa, de un real ajutor mai ales pentru pacientii timizi.

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unui cabinet de logopedie din Craiova la care sa poti apela cu incredere, iti prezentam unitatile medicale de mai sus. Nu numai ca fiul sau fiica ta va avea posibilitatea de a petrece timp de calitate cu un specialist, dar va si reusi sa invinga cu succes dificultatile de comunicare, dobandind o stima de sine mult mai ridicata. Pune sanatatea fizica si psihica a copilului tau pe primul loc si asigura-i un viitor stralucitor.