Meniu

Logopedie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Lipsa vorbirii, dificultatea de a intelege lucrurile simple si folosirea unui numar limitat de cuvinte sunt principalele motive pentru care trebuie sa apelezi la ajutorul unui cabinet de logopedie in Iasi. Desi multe dintre aceste probleme trec de la sine atunci cand copilul merge la scoala, exista riscul ca unele deficiente sa nu fie rezolvate in totalitate, confruntandu-se cu ele atunci cand devine adult. Rolul logopedului nu trebuie neglijat, fiecare copil are dreptul sa se dezvolte armonios si sa se bucure de un viitor stralucitor asa ca nu amana vizita la cabinetul de logopedie si ofera-i celui mic sansa de a fi sanatos din toate punctele de vedere.

Iasi este un oras puternic dezvoltat din punct de vedere medical, pacientii avand sansa de a apela la ajutorul cabinetului de psihologie si logopedie. Citeste in continuare articolul de mai jos si afla care unitate medicala este mai potrivita pentru nevoile copilului tau.

Cat costa o sedinta de logopedie in Iasi?

Daca esti curios care este pretul unei sedinte de logopedie din Iasi pentru a sti care este bugetul necesar pe care sa il pregatesti, consulta-te cu tabelul de mai jos. Afla care sunt tarifele actualizate, dar si care sunt clinicile la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Centrul Lully
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Terapeuti empatici
 • Act medical corect
 • Atmosfera confortabila si prietenoasa
 • Rezultate excelente
 • Amenajare placuta
Dr. Maria Hegyi
150 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 150 Ron
 • Sedinte ireprosabile
 • Rezultate excelente
 • Efecte placute rapide
 • Comunicarea terapeut-copil fructuoasa
 • Creativitate si empatie
 • Profesionalism
Logopedie
150 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 150 Ron
 • Sedinte de calitate
 • Rezultate admirabile
 • Comunicare medic-pacient eficienta
 • Ambianta placuta si primitoare
 • Implicare si pasiune
 • Experienta vasta
Dr. Elena Popa
120 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 120 Ron
 • Profesionalism, empatie si creativitate
 • Vindecarea tulburarilor de limbaj
 • Interactiune reusita
 • Tehnici si metode eficiente
 • Solutii personalizate
 • Rezultate ireprosabile
Dr. Alina Amarandei
100 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 100 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Tehnici si metode eficiente
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in logopedie in Iasi

Stim cat de important este pentru tine sa ii asiguri copilului posibilitatea de a se dezvolta armonios, insa exista si situatii in care ai nevoie de ajutorul unui terapeut logoped din Iasi. Nu-ti face griji, in continuare ti-am pregatit un top 5 al celor mai frecventate unitati medicale pe care le poti lua in considerare si care nu te vor dezamagi o clipa. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Centrul Lully

Lully este un centru de logopedie din Iasi care se adreseaza tuturor copiilor cu diverse dificultati de comunicare. Echipa de psihologi, psihopedagogi si terapeuti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu pun in aplicare tehnica de neurofeedback prin care cei mici isi pot dezvolta capacitatea de a vorbi si gandi. Alaturi de Iuliana Filip, fondatorul centrului terapeutic, isi desfasoara activitatea si Maria Apetrii, Pavelina Palade, Alexandra Gabriela Tincu, Andreea Cristina Mititelu. In cadrul evaluarii logopedice se desfasoara urmatoarele: stabilirea unui psihodiagnostic, identificarea nivelului de dezvoltare si ariilor deficitare, coeficientului de inteligenta, nivelului anxietatii si depresiei, tulburarilor de comportament etc. Ulterior, terapeutul recomanda un anumit numar de sedinte de logopedie pe luna.

Pretul pentru o sedinte de logopedie este de 100 lei, iar un pachet de patru sedinte pe luna este de 400 lei.

Parintii care au apelat la centrul Lully de logopedie din oras s-au declarat multumiti de implicarea specialistilor, dar si de buna pregatire a acestora. Terapeutii dau dovada de empatie in actul medical desfasurat, copiii bucurandu-se de o atmosfera confortabila si prietenoasa. Rezultatele sunt excelente, iar amenajarea cabinetului este una placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Lully
Vezi Pareri

2. Dr. Maria Diaconu-Hegyi

Dr. Maria Diaconu-Hegyi este un alt centru de logopedie din Iasi care asigura servicii de calitate si o atmosfera placuta pentru toti pacientii. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: consultatia logopedica, depistarea precoce a tulburarilor de limbaj, dezvoltarea auzului fonematic, evaluare complexa: examinare pronuntie, greseli in exprimarea orala, examinare citit-scris, maturizare senzo-motorie, orientare si structurare spatiala, evaluare psihologica etc. Cabinet individual de psihologie al terapeutului Maria Diaconu Hegyi asigura tuturor copiilor un spatiu sigur in care sa isi invinga temerile si tulburarile de vorbit. Cu o experienta vasta in domeniu, terapeutul asigura servicii de inalta calitate.

Pretul pentru o sedinta de logopedie este de 150 lei.

Doamna logoped recunoaste imediat nevoile copilului tau prin joaca si activitati, astfel incat fiecare sedinta sa ii stimuleze functiile cognitive. Rezultatele obtinute sunt cele dorite, cu efecte vizibile placute chiar de la primele interactiuni, iar comunicarea intre terapeut si copil este una fructuoasa. Creativitatea, profesionalismul si empatia sunt alte calitati pentru care activitatea Mariei Diaconu Hegyi este atat de apreciata.

3. Centrul de Logopedie

Centrul de Logopedie din Iasi asigura servicii ireprosabile de logopedie atat pentru adulti, cat si pentru copii. Acesta este reprezentat de Smaranda Ginette, psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, inregistrat in Registrul Unic al Psihologilor partea I, al Colegiului Psihologilor din Romania. Cu o experienta de peste 18 ani in terapii clasice si complementare, terapeutul da dovada de o experienta vasta in logopedie, asigurand tuturor copiilor un mediu primitor. A organizat ateliere/workshop-uri bazate pe informatii stiintifice din psihologie si medicina: pentru parinti, copii, adolescenti si seniori, avand o multime de colaborari cu diverse unitati medicale: Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi, Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. I. Czihac” Iasi, Institutul Regional de Oncologie Iasi, Spitalul Clinic de Obstetrica – Ginecologie „Elena Doamna” Iasi etc.

Pretul pentru o sedinta de logopedie este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca rezultatele obtinute in urma sedintelor de logopedie sunt excelente. Comunicarea dintre medic si pacient este una eficienta, iar ambianta din cabinet este una placuta si primitoare. In plus, terapeutul da dovada de implicare, pasiune pentru domeniu si buna pricepere.

4. Dr. Elena Popa

Cabinetul individual al dr. Elena Popa se adreseaza din Iasi atat adultilor, cat si copiilor cu probleme comportamentale, terapeutul oferind si servicii de logopedie. Avand mai multe specialitati in aria sa de competenta, dr. Elena Popa reuseste sa ofere si: consiliere psihologica, coaching si dezvoltare personala, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie copii, psihoterapie adolescenti si logopedie. Cand vine vorba de logopedie, specialistul aplica solutii personalizate pentru problemele de comunicare.

Tariful aplicat pentru o sedinta de logopedie este de 120 lei.

Profesionalismul, empatia si creativitatea sunt principalele motive pentru care parintii copiilor apeleaza la ajutorul sau, pentru vindecarea corespunzatoare a tuturor tulburarilor de limbaj. Interactiunea dintre specialist si copil este una benefica, prioritizand dezvoltarea unui limbaj corect prin diverse tehnici si metode eficiente. Terapeutul aplica solutii personalizate in functie dificultatile pacientului, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

5. Dr. Alina Amarandei

Dr. Alina Amarandei este un psiholog clinician logoped din Iasi care asigura tuturor copiilor un mediu primitor si posibilitatea de a se vindeca de tulburarile de vorbire. Si-a inceput activitatea in anul 2007 si a urmat numeroase cursuri de logopedie, dar si de terapia autismului, avand un set de metode si tehnici bine stabilit. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si a lucrat in diverse unitati medicale recunoscute, avand competenta de a pune in aplicare urmatoarele: terapii pentru copii, logopedie, recuperare autism, recuperarea intarzierilor in dezvoltare. In cadrul specialitatii de logopedie, terapeutul trateaza cu succes urmatoarele: tulburari de pronuntie, ritm si fluenta, voce, scris-citit, dezvoltare.

Pretul aplicat pentru o sedinta de logopedie este de 100 lei.

Multi parinti au laudat activitatea dr. Alina Amarandei, multumita rezultatelor ireprosabile de care copiii lor s-au bucurat. Cu o experienta vasta in domeniu, terapeutul are o buna pregatire in aplicarea diverselor tehnici si metode prin care cel mic se poate bucura de o dezvoltare armonioasa a limbajului. Atmosfera este prietenoasa si primitoare, iar cabinetul in care isi desfasoara activitatea este placut amenajat.

Concluzii

Te afli si tu in cautarea unui centru de logopedie din Iasi la care sa mergi impreuna cu cel mic pentru a fi vazut de un specialist? Simptomele minore ca amanarea vorbirii sau dificultatile de comunicare pot anunta prezenta unor probleme severe, tratabile doar in prezenta unui logoped cu experienta. Nu amana vizita la terapeut si asigura-i copilului tau toate conditiile necesare pentru a se dezvolta optim si armonios din toate punctele de vedere.