Meniu

Logopedie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Disciplina medicala si terapeutica specializata pe evaluarea, diagnosticarea si tratamentul tulburarilor de comunicare si limbaj, logopedia in Oradea este disponibila in cadrul unor cabinete individuale private ale specialistilor in domeniu. Vei gasi aici servicii pentru clientii de toate varstele, de la copii cu deficiente si intarzieri in vorbire pana la pacienti adulti care au suferit anumite traume in urma carora au ramas cu dificultati de comunicare verbala.

Daca nu stii unde sa mergi la un bun logoped in Oradea, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, care te vor ajuta sa te decizi care este cea mai buna solutie pentru tine sau pentru copilul tau.

Cat costa o sedinta de logopedie in Oradea

Stii ca terapia in orice domeniu presupune efectuarea mai multor sesiuni de tratament sau de exercitii, de aceea ai vrea sa stii la ce sa te astepti in materie de costuri ale sedintelor de logopedie in Oradea. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor specializate din oras si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o sedinta de terapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Simona Hint
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 90 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalismul si empatia psihologului-logoped
 • Devotament si daruire in meserie
 • Rezultate bune ale terapiilor
 • Ambient placut amenajat si primitor
Maria Romana Rif
80 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si rabdarea psihoterapeutului
 • Solutii eficiente de tratament
 • Atmosfera prietenoasa din interiorul cabinetului
 • Comunicare excelenta cu copiii
Ioana Crisan
90 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate deosebite in remedierea dificultatilor de vorbire
 • Empatie si rabdare
 • Blandete in abordare
 • Sfaturi utile parintilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de logopedie din Oradea

Rezolvarea unor dificultati de vorbire este o chestiune sensibila, de care depinde o parte importanta din viitorul copilului tau, de aceea vrei sa te asiguri ca ai ales cel mai bun cabinet de logopedie din Oradea. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, competentele terapeutului si despre opiniile clientilor care au beneficiat aici de terapie.

1. Simona Hint

Cabinetul de psihologie Simona Hint din Oradea ofera evaluari psihologice, psihoterapie pentru adulti si copii, logopedie si terapie cognitiv-comportamentala. In domeniul logopediei, psihologul Simona Hint trateaza: tulburari de pronuntie: dislalie, rinolalie, disartrie, tulburari de ritm si fluenta: balbaiala, logonevroza, tahilalie, bradilalie, aftongie, tulburari de voce: disfonie, raguseala vocala, fonastenia, mutatiile vocii, afonie, tulburari de scris-citit: dislexie, disgrafie, alexie, agrafie, tulburari polimorfe: afazie, alalie, tulburari de dezvoltare: mutismul electiv, intarziere in dezvoltarea limbajului si tulburarile de limbaj in cadrul unor deficiente de tipul Sindrom Down, autism, ADHD (hiperkinetism), intarziere mentala, deficienta de auz si altele. Simona Hint este psiholog clinician specialist, consilier, psihoterapeut si logoped.

O sedinta de logopedie la acest cabinet are pretul de 90 de lei.

Clientii care au apelat la acest cabinet au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul si empatia psihologului, pentru devotamentul si daruirea cu care lucreaza, pentru rezultatele bune ale terapiilor si pentru ambientul placut amenajat si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Simona Hint
Vezi Pareri

2. Maria Romana Rif

Cabinetul individual de psihologie Maria Romana Rif din Oradea pune la dispozitia clientilor servicii de psihologie – psihologie clinica si psihologie educativa, consiliere si informare pentru parinti, evaluare psihologica si psihodiagnostic, logopedie. Cabinetul dispune de doua sali de terapie: o sala eleganta si primitoare pentru adulti si o sala frumos amenajata pentru copii, in care cei mici vor gasi multa culoare, un ambient vesel, carti si jucarii care sa ii ajute sa se relaxeze si sa coopereze cu logopedul in timpul sedintelor de tratament.

Pentru o sesiune de terapie la logopedie vei plati 80 de lei.

Clientii cabinetului sunt multumiti de serviciile de calitate pe care le-au gasit aici, de profesionalismul si rabdarea psihoterapeutului, de solutiile eficiente de tratament, de atmosfera prietenoasa din interiorul cabinetului si de comunicarea excelenta cu copiii.

3. Ioana Marcela Crisan

La Cabinetul de logopedie Ioana Marcela Crisan vei gasi un profesionist dedicat si competent pentru  servicii de logopedie, terapie ABA, consiliere parentala si life-coaching. Ioana Marcela Crisan este psihopedagog si logoped si este cunoscuta locuitorilor din Oradea in cadrul webinariilor sustinute pe teme de logopedie. Sedintele de logopedie se pot desfasura atat in cadrul cabinetului, cat si online. Logopedul trateaza atat intarzierile de vorbire si deficientele de limbaj ale copiilor, cat si adultii diagnosticati cu afazie, afazie Broca, afazie Wernike, afazie transcorticala, afazie mixta sau accident vascular cerebral.

Pretul pentru o sedinta de logopedie la acest logoped este de 90 de lei.

Clientii cabinetului recomanda logopedul Ioana Marcela Crisan pentru rezultatele deosebite obtinute in remedierea dificultatilor in vorbire, pentru serviciile de calitate, pentru profesionalism, empatie si rabdare, pentru blandetea abordarii si pentru sfaturile deosebit de utile acordate parintilor.

Concluzii

Pentru orice dificultate de vorbire si intarziere in limbaj, la copii sau adulti, te poti adresa unor cabinete specializate de logopedie din Oradea. Logopezii din acest oras lucreaza la standarde inalte de calitate, cu profesionalism si implicare, empatie si daruire fata de cei care ii trec pragul. In aceste conditii, rezultatele bune nu intarzie sa apara si pot fi certificate de zecile si sutele de persoane care au urmat solutiile terapeutice ale logopezilor cu experienta din municipiul resedinta a judetului Bihor.

In Oradea, poti alege oricare dintre cabinetele de logopedie prezentate in acest articol, pentru a te bucura de un tratament eficient si de sedinte de terapie la care copilul tau sa participe cu placere.