Meniu

Logopedie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti se pare ca fiul sau fiica ta nu pronunta corect literele sau intampina dificultati in ceea ce priveste exprimarea in propriile cuvinte si vrei sa apelezi la ajutorul unui specialist in logopedie in Sibiu? Atunci ai ajuns la articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate centre de logopedie din oras. Pentru o dezvoltare armonioasa, conteaza foarte mult ca cel mic sa fie corect diagnosticat de catre un profesionist, iar ulterior sa primeasca tratamentul adecvat in functie de propriile sale necesitati.

Pentru ca stim ca nu este usor sa gasesti un terapeut logoped in Sibiu de incredere, dar si ca optiunile sunt suficient de limitate, te intampinam cu un top trei al celor mai apreciate centre de lopopedie la care poti merge impreuna cu cel mic. Asigura-te ca primeste tot sprijinul si suportul necesar, astfel incat sa aiba un start promitator in viata.

Cat costa o sedinta de logopedie in Sibiu?

Inainte de a merge la un cabinet de logopedie din Sibiu, te incurajam sa afli care sunt preturile aplicate pentru o singura sedinta, dar si faca sunt anumite oferte promotionale pentru care sa poti opta. Parcurge tabelul de mai jos pana la final si afla care sunt tarifele practicate, dar si care sunt unitatile medicale cu o astfel de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Life Therapy
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 75 Ron
 • Comunicare eficiente intre pacient si terapeut
 • Empatie si amabilitate
 • Servicii de calitate
 • Rezultate ireprosabile
 • Locuri de parcare
 • Spatii de joaca pentru copii
 • Echipa de profesionisti
Dr. Gabriela Marian
80 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 80 Ron
 • Pricepere si profesionalism
 • Rezultate foarte bune
 • Buna pregatire in domeniu si empatie
 • Consultatie amanuntita
 • Atmosfera primitoare
Dr. Denisa Sortan
120 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 120 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Comunicare terapeut-pacient eficienta
 • Rezultate excelente
 • Doctor cu buna pregatire
 • Act medical personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in logopedie in Sibiu

Stim ca pentru copilul tau vrei sa iei cele mai atent studiate decizii, asa ca, exact cum ti-am promis, iti prezentam mai jos trei centre de logopedie din Sibiu la care poti merge cu incredere. Asigura-te ca cei mici vor fi pe mana unor specialisti, care le vor corecta defectele de vorbire si care ii vor ajuta sa aiba incredere in propria persoana pe viitor. Iata ce trebuie sa afli despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Life Therapy

Life Therapy este un cabinet terapeutic din Sibiu in care pacientii pot opta pentru servicii precum: psihoterapie adulti, terapie recuperare, psihoterapie copii, evaluare psihologica, logopedie, terapie de grup adulti si copii. Echipa de psihologi clinicieni este una bine pregatita in domeniu si cu o experienta vasta. Aceasta este formata din: Iulia Ludosan, Nicoleta Ilies, Alexandra Cirlan, Eduard Mariciuc, Vanessa Palaloga, Denisa Tarnaucianu, Alessandra Stanciu, Denisa Uta, Raluca Moghior si Petrina Andreicut. In ceea ce priveste departamentul de logopedie, sunt vindecate urmatoarele probleme: vocabular deficitar, intarzierea vorbitului, pronuntie defectuoasa prin exercitiu continuu. Terapeutii au o vasta pregatire in domeniu, urmand scoli prestigioase si cursuri de perfectionare in domeniu.

Pretul pentru o sedinta de logopedie este de 75 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ca dovada a faptului ca pacientii au fost multumiti in unanimitate de serviciile de care au beneficiat. Comunicarea dintre terapeut si pacient este excelenta, serviciile sunt de calitate, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile. La locatie sunt disponibile locuri de parcare si spatii de joaca pentru copii, iar echipa este compusa doar din profesionisti empatici si amabili.

Vezi parerile pacientilor despre Life Therapy
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriela Marian

Dr. Gabriela Marian este un logoped cu experienta din Sibiu, care trateaza cu succes toate dificultatile de vorbire si exprimare a copiilor. A absolvit Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, a participat la diverse cursuri de formare profesionala in terapia tulburarilor de limbaj si este membra in Asociatia specialistilor in terapia tulburarilor de limbaj din Romania, Cluj-Napoca. Printre serviciile pe care le poate pune in aplicare merita amintite si: evaluare logopedica, corectarea tulburarilor de pronuntie, consilierea parintilor ai caror copii au tulburari de pronuntie, consilierea cadrelor didactice ai caror copii au tulburari de vorbire. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de logopedie este de 80 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita sedintelor efectuate cu pricepere si profesionalism. Rezultatele obtinute sunt foarte bune, terapeutul dand dovada de o buna pregatire in domeniu, dar si de empatie. Consultatia este amanuntita, in urma careia se stabileste numarul necesar de sedinte logopedice pe luna, iar atmosfera este una primitoare.

3. Dr. Denisa Sortan

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si cabinetul dr. Denisa Sortan, un logoped din Sibiu cu experienta in domeniu. Parcursul sau profesional este unul vast, absolvind scoli prestigioase si lucrand in cabinete de renume. Terapeutul are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a elabora un plan adecvat de tratament in functie de severitatea bolii copilului. 

Pretul pentru o sedinta de logopedie este de 120 lei.

Aproape toti parintii care au apelat la ajutorul dr. Denisa Sortan s-au declarat multumiti, datorita faptului ca serviciile desfasurate sunt ireprosabile. Comunicarea dintre terapeut si pacient este benefica, rezultatele obtinute sunt conform asteptarilor create, iar atmosfera este una primitoare. In plus, doctorul logoped da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical personalizat in functie de fiecare pacient in parte.

Concluzii

Ti-a fost recomandat sa mergi cu cel mic la un medic logoped in Sibiu pentru a ameliora adecvat tulburarile de limbaj si exprimare ale acestuia? Atunci cele trei cabinete pe care ti le-am prezentat mai sus in articol sunt exact ce ai nevoie. Aplicata de la o varsta frageda, terapia il va ajuta pe copil sa se dezvolte armonios, capatand o stima de sine ridicata.