Meniu

Logopedie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de logopedie in Timisoara pentru copilul tau sau chiar pentru tine? In acest articol te vom ajuta sa descoperi nu unul, ci cinci astfel de locatii, in care activeaza psihologi, psihoterapeuti si logopezi cu experienta, ce utilizeaza metode si instrumente moderne in activitatea lor. 

Logopedia este foarte importanta, pentru ca ea dezvolta limbajul, previne problemele de comunicare, imbunatateste inteligenta sociala si este un sprijin real in situatia dificultatilor de invatare. Nu doar in cazul copiilor cu probleme de vorbire si de limbaj sunt utile aceste sesiuni, ci si pentru adulti, in recuperarea dupa un accident vascular cerebral, in public speaking, voiceover si alte activitati care implica vocea intensiv. Descopera in continuare unde poti gasi, in Timisoara, un cabinet bun de logopedie.

Cat costa o sedinta de logopedie in Timisoara?

Pretul unei sedinte de logopedie variaza in Timisoara. In acest tabel poti vedea care sunt tarifele practicate in cele mai populare cabinete din municipiu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Logopedie
Rating
Website
Logoped-Help
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 150 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Cabinet de logopedie pentru copii
 • Terapie, evaluare, dezvoltare emotionala
 • Atmosfera placuta
 • Buna comunicare cu copiii si cu parintii
 • Workshopuri pentru parinti
NovaLogo
200 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 200 Ron
 • Locatie centrala, accesibila
 • Evaluare logopedica
 • Educatie prin blandete, motivare si empatie
 • Psiholog cu experienta in lucrul cu copiii
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
 • Logoped specializat in dislalii si in probleme de mobilitate oro-faciala
Laura Berghea Caia
180 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 180 Ron
 • Numerosi logopezi
 • Cabinet psihologic pentru copii si adulti
 • Sedinte individuale, de familie si de grup
 • Specialisti care se perfectioneaza continuu
 • Programe speciale pentru copiii cu TSA
 • Posibilitate de a achizitiona abonamente lunare
Corina Neanu
250 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 250 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Sedinte de logopedie pentru copii si adulti
 • Interventii specifice pentru persoane cu nevoi speciale
 • Evaluare si consiliere psihologica
 • Interventii in situatii de criza (divort, deces, accidente etc.)
 • Servicii pentru companii
Isabela Mihut
220 Ron
 • Pret sedinta Logopedie 220 Ron
 • Psiholog si logoped cu experienta
 • Psihoterapeut Adlerian
 • Terapie pentru copii si adulti
 • Atmosfera placuta in cabinet
 • Locatie moderna si primitoare
 • Sedinte de logopedie desfasurate cu instrumente si tehnici moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete de logopedie din Timisoara

Imbunatatirea abilitatilor de comunicare si de limbaj reprezinta un aspect foarte important in viata unui  om si pentru ca iti doresti sa afli care sunt cele mai bune cabinete de logopedie din Timisoara, iti prezentam acest clasament. Informandu-te in mod obiectiv despre ele si despre logopezii bine cotati, vei putea lua o decizie potrivita pentru tine sau copilul tau.

1. Logoped-Help

Logoped-Help este un cabinet dedicat copiilor care au nevoie de un logoped, fiind situat in Timisoara, pe Strada Constructorilor. In cadrul cabinetului, care a fost infiintat in 2015, isi desfasoara activitatea psihologul Iasmina Groza, care spune ca motorul principal al afacerii sale este dragostea pentru copii si dorinta de a-i vedea pe acestia fericiti si sanatosi. Psihologul desfasoara atat sedinte de logopedie, cat si de terapie, evaluare, dezvoltare emotionala si workshop-uri pentru copii si parinti. Iasmina Groza a studiat la Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. 

Pretul unei sedinte de logopedie este de 150 de lei.

Activitatea acestui cabinet de logopedie este apreciata de timisorenii care au beneficiat de serviciile sale, acestia motivand ca psihologul este foarte bine pregatit si ca reuseste sa creeze cu copiii o relatie deschisa si productiva. Atmosfera placuta din cabinet contribuie la un confort psihic si fizic sporit pentru copii si adulti, astfel ca si rezultatele sunt pe masura.

Vezi parerile pacientilor despre Logoped-Help
Vezi Pareri

In cabinetul logopedic NovaLogo din Timisoara se afla Adriana Novacescu, logoped si psiholog care practica din 2012 atat la stat, cat si in mediul privat. Logopedul este specializat in lucrul cu copiii, in dislalii si in tratarea problemelor de mobilitate oro-faciala. De asemenea, este adepta tehnicilor de educatie prin blandete, empatie si motivarea copiilor. A studiat la specializarea Psihologie, de la Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, avand si un master in Psihologie clinica si Consiliere psihologica. In cabinetul logopedic se fac activitati individuale cu fiecare copil, indiferent de varsta: evaluare logopedica in caz de probleme de pronuntie si pentru nivelul de dezvoltare a limbajului, terapie pentru tulburarile de limbaj, de corectare a sunetelor si de stimulare a limbajului.

Pretul pentru sedinta de logopedie este de 200 de lei.

Potrivit parintilor, copiii care merg la acest cabinet pentru sedinte de logopedie sunt foarte incantati si invata repede. Pentru ca se simt atat de bine alaturi de logoped, micutii isi intreaba parintii cat mai dureaza pana la urmatoarea sedinta, manati de nerabdarea de a invata ceva nou si de a se intalni cu psihologul.

3. Laura Berghea Caia

Si in Cabinetul de Psihologie, Logopedie si Psihoterapie Laura Berghea Caia din Timisoara pot fi ajutati copiii care au probleme si dificultati de pronuntie. Micutilor li se ofera acces atat la sedinte individuale, cat si la terapie si activitati de grup, cum sunt cluburile de dezvoltare emotionala sau sedintele de stimulare emotionala si sociala pentru copiii cu tulburari din spectrul autist (TSA). Terapia logopedica este efectuata aici de mai multi specialisti: Anca Nicoli (logoped, psiholog, psihoterapeut), Alexandra Tomici (logoped, psihopedagog), Martina Palyov (logoped, psihopedagog), Simona Gunaru-Stan (psiholog clinician, profesor psihopedagog, logoped) si Adela Mircovici (psihoterapeut si logoped). Evaluarea logopedica sa face la acest cabinet prin trei teste: test audio-fonematic, scala Reynell si proba pentru a cunoaste varsta psihologica a limbajului.

Sedinta de logopedie costa 180 de lei.

Despre sedintele de logopedie desfasurate in acest cabinet, parintii au numai cuvinte de lauda in mediul online. Profesionalismul si deschiderea specialistilor, modul acestora de abordare, perfectionarea continua si flexibilitatea sunt calitati care i-au convins pe multi oameni sa acorde nota maxima acestor servicii in recenziile de pe internet.  

4. Corina Neanu

Sunt puse la dispozitie servicii de logopedie pentru copii si in cadrul Cabinetului de Psihologie Corina Neanu din Timisoara. Intr-un cadru confortabil si placut, copiii se simt in siguranta si relaxati pentru a comunica deschis cu specialistii. Serviciile destinate lor sunt atat de logopedie, cat si de evaluare si terapie in caz de probleme comportamentale, interventii specifice pentru persoanele cu autism, Asperger, ADHD, intarzieri in dezvoltarea limbajului, anxietate, fobii, ticuri, probleme scolare, conflicte in familie, stima de sine scazuta. De asemenea, sunt si servicii pentru adulti: terapie individuala, interventii in situatii de criza, terapie de cuplu, logopedie pentru adulti, dar si servicii pentru companii.  

Pretul unei sedinte de logopedie este de 250 de lei in acest cabinet. 

Pentru buna comunicare, profesionalismul, maiestria de a relationa cu cei mici, Corina Neanu este recomandata in mediul online de numerosi parinti, atat pentru logopedie, cat si pentru consiliere psihologica. In acest cabinet, mai spun oamenii, este un mediu placut si linistit, in care copiii si adultii se simt bine si vor sa revina.

5. Isabela Mihut

Isabela Mihut este psihoterapeut Adlerian, psiholog clinician si logoped in Timisoara.  Psihoterapia Adleriana se bazeaza pe constientizare si acceptare ca premise pentru ca o persoana sa faca schimbarea dorita. Aceasta terapie se adreseaza atat copiilor, cat si adolescentilor si adultilor, cuplurilor si familiilor. Psihologul Isabela Mihut are experienta in lucrul cu copiii, iar prin activitatile de logopedie le vine in ajutor inainte de varsta de 3 ani si pana mai tarziu in viata. In cadrul acestor sedinte, psihologul utilizeaza instrumente moderne, pentru stimularea oral-motorie si senzoriala, cum este ARK’s Z-Vibe®. 

Sedinta de logopedie are un tarif de 220 de lei.

Parintii din Timisoara apreciaza activitatea acestui psiholog datorita rezultatelor obtinute in cazul copiilor si a modului cum se simt micutii in cabinet: linistiti, in siguranta, ajutati sa se dezvolte armonios.

Concluziile noastre

Sesiunile de logopedie au o importanta semnificativa in viata copiilor si a adultilor, iar in Timisoara sunt numerosi specialisti capabili sa-i ajute pe acestia sa comunice eficient si sa-si dezvolte abilitatile de vorbire si de limbaj.

Logopezii prezentati in articol au experienta de lucru cu copiii, iar cabinetele in care isi desfasoara activitatea sunt un mediu placut si calm, in care sunt utilizate tehnici si instrumente moderne pentru rezultate cat mai bune.