Meniu

Medici familie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat si tu sa te inscrii pe lista unui medic de familie in Sectorul 4, dar alegerea unei variante pe care sa nu o regreti mai tarziu este dificila? Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic competent, priceput si bine pregatit, care sa iti raspunda prompt tuturor urgentelor medicale, dar si care sa iti ofere sprijin in tratarea corespunzatoare a diverselor afectiuni. Medicul de familie este cel care iti poate oferi bilete de trimitere catre clinici specializate atat pentru efectuarea anumitor investigatii, cat si pentru aplicarea tratamentelor in functie de problema cu care te confrunti.

Pentru a-ti simplifica decizia, ti-am pregatit in cele ce urmeaza cinci cabinete unde poti beneficia de serviciile unui medic de familie din Sectorul 4. Pentru a afla cat mai multe informatii despre acestea, citeste mai departe si descopera cat de bine pregatite sunt cadrele medicale.

Ce tarif este perceput pentru o consultatie la medicul de familie in Sectorul 4?

Este bine cunoscut faptul ca toate consultatiile la medicul de familie in Sectorul 4 sunt gratuite daca esti inscris pe lista lui. Cu toate acestea, pot apela si ceilalti pacienti la serviciile medicului respectiv, caz in care se aplica un anumit cost. Parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt costurile precise ale unei consultatii la un medic de familie daca nu esti trecut pe lista sa: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Francu
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Medic cu vaste cunostinte
 • Experienta bogata in tratarea pacientilor
 • Diagnosticare si tratare corecta
 • Atmosfera primitoare
 • Echipamente moderne
Dr. Oana Onel
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Solutii personalizate
 • Tratament eficient si adaptat
 • Medic primar in medicina de familie
Andreea Medical
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Examinari atent efectuate
 • Tratament corespunzator
 • Programari respectate
 • Servicii calitative
DoctorTop
75 Ron
 • Pret Consultatie 75 Ron
 • Doctori bine pregatiti
 • Examinari ireprosabile
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Pro Familia
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Act medical complet si corect
 • Examinare si tratare adecvata
 • Servicii accesibile
 • Cabinet curat si placut amenajat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete la care poti gasi un medic de familie in Sectorul 4

Toata lumea trebuie sa aiba un medic de familie in Sectorul 4 la care sa poata apela atunci cand lucrurile iau o intorsatura neplacuta din punctul de vedere al sanatatii. Acesta este responsabil cu insanatosirea ta indiferent cat de problematica sau severa este problema de care suferi. Citeste in continuare si descopera care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam si de ce:

1. Dr. Ana-Maria Francu

Cabinetul dr. Ana-Maria Francu este specializat in medicina de familie in Sectorul 4 si se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse probleme de sanatate. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, a participat la diverse cursuri de dezvoltare si congrese prin care si-a dezvoltat abilitatile tot mai mult si prin care a dobandit experienta necesara pentru consultarea, diagnosticarea si tratarea pacientilor. Echipamentele din cadrul propriului sau cabinet sunt performante si moderne, oferindu-i pacientului posibilitatea de a primi un verdict clar. 

Pretul unei consultatii la cabinetul dr. Ana-Maria Francu este de 70 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Cunostintele medicului sunt vaste, avand o experienta bogata in tratarea pacientilor. Toate metodele sale sunt eficiente pentru diagnosticarea si tratarea acestora, iar atmosfera este una primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ana-Maria Francu
Vezi Pareri

2. Dr. Oana Onel

Dr. Oana Onel este medic primar in medicina de familie in Sectorul 4 si asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a primi tratamentul corespunzator, indiferent cat de neplacuta este situatia cu care se confrunta. Aceasta activeaza in cadrul Dispensarului Nitu Vasile, avand o experienta vasta in domeniu de mai bine de 30 de ani. Consultatiile sunt amanuntit efectuate, astfel incat medicul sa poata stabili un diagnostic precis sau sa poata prezenta solutii relevante.

Pretul stabilit pentru o consultatie la dr. Oana Onel este de 60 lei.

Medicul de familie a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor care i-au frecventat cabinetul. Serviciile sunt ireprosabile, solutiile sunt personalizate, iar tratamentul recomandat este adaptat in functie de necesitatile pacientului. 

3. Andreea Medical

Andreea Medical este un alt medic de familie din Sectorul 4 catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o consultatie amanuntita. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este bine echipat si pregatit pentru diagnosticarea si tratarea fiecarui pacient in parte, iar buna pregatire a medicului contribuie semnificativ la efectuarea unui act medical ireprosabil. Printre indatoririle sale se remarca si: eliberarea retetelor compensate / gratuite, eliberarea biletelor de trimitere sau internare pentru pacientii care au nevoie de un ajutor de la un medic nisat intr-un anumit domeniu, avize de intrare in colectivitate si adeverinte medicale.

Pretul pentru o consultatie la acest medic de familie este de 80 lei pentru pacientii care nu sunt inscrisi la cabinetul sau.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita serviciior ireprosabile puse in aplicare de medicul specializat. Examinarile efectuate in cabinet sunt atent efectuate, astfel incat toti pacientii sa primeasca tratamentul corespunzator, in functie de problema de care sufera. Programarile sunt respectate, iar consultatiile sunt gratuite in cazul pacientilor care sunt inscrisi la acest medic de familie.

4. DoctorTop

DoctorTop este un cabinet medical in Sectorul 4, in cadrul caruia pacientii au posibilitatea de a solicita ajutorul unui medic de familie informat si bine pregatit in domeniu. Clinica mai cuprinde si urmatoarele specializari: cardiologie, oftalmologie, pneumologie, diabetologie, dermatologie si endocrinologie. Pe langa toate acestea, cabinetul se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de o multime de servicii medicale decontate. Din cadrul echipei de medici de familie se remarca activitatea urmatorilor: dr. Andreia Narcisa Puescu, medic primar, dr. Roxana Cristina Grosu, medic primar si dr. Tudoras Marian Petrache, medic specialist. Toti cei prezenti isi desfasoara activitatea ireprosabil, datorita aparaturilor moderne pe care le au la dispozitie. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia in departamentul medicinei de familie se numara si: consultatii, analize medicale gratuite, interpretarea rezultatelor analizelor si monitorizarea starii de sanatate, diagnostic, tratament, vaccinari, teste rapide.

Pretul pentru pacientii care nu sunt inscrisi la niciunul dintre acesti medici de familie este de 75 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite clinicii si, respectiv, medicilor de familie, sunt favorabile, avand in vedere serviciile desfasurate cu o buna pricepe de doctorii bine pregatiti. Examinarile sunt ireprosabile, tratamentele recomandate sunt eficiente si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, iar actul medical desfasurat este unul corect. In plus, atmosfera este una primitoare si prietenoasa.

5. Pro Familia

Pro Familia este un centru medical din Sectorul 4 si se adreseaza tuturor pacientilor care se afla in cautarea unui medic de familie. Printre specialitatile din cadrul cabinetului, pe langa medicina de familie, se remarca si: medicina muncii, homeopatie, stomatologie, electrocardiograma. Unitatrea medicala isi desfasoara activitatea de mai bine de 13 ani, asigurandu-le pacientilor un medic de familie bine pregatit in domeniu. Este dotata cu toate aparaturile si echipamentele necesare, astfel incat actul medical sa fie unul corect.

Consultatia la medicul de familie este de 60 lei.

Pro Familia este un cabinet apreciat de pacienti, multumita implicarii si bunei pregatiri a cadrelor medicale. Medicul de familie desfasoara un act medical complet si corect, astfel incat pacientul sa fie examinat si tratat in mod corespunzator. Serviciile sunt accesibile, consultatiile sunt gratuite pentru pacientii inscrisi, iar cabinetul este curat si placut amenajat.

Concluzii

Daca locuiesti in Sectorul 4 si esti in cautarea unui medic de familie la care sa te inscrii sau caruia sa ii ceri sfatul in legatura cu o problema de sanatate, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit anterior. Nu iti neglija sanatatea si nu uita sa soliciti sprijinul unui cadru medical in momentul in care te confrunti cu anumite simptome neplacute.