Meniu

Medici familie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti medici de familie in sector 5 pentru a identifica un cabinet medical pentru tine si cei dragi ai tai, in care sa primiti ingrijirea medicala curenta, recomandari de tratament si trimiteri catre specialistii competenti sa puna un diagnostic si sa stabileasca un tratament pentru afectiunile de care ati putea suferi. Dincolo de recomandarile prietenilor si cunoscutilor, este greu sa alegi un medic de familie de care sa fii multumit in totalitate si sa nu regreti ulterior inscrierea in lista lui de pacienti.

Acest articol iti sta la dispozitie expunandu-ti cele mai bune optiuni in ceea ce priveste alegerea unui medic bun in sector 5, care sa iti cunoasca tot istoricul medical si sa iti ofera sfaturi competente in legatura cu riscurile de imbolnavire la care esti predispus/-a.

Ce tarife percep medicii de familie in sector 5?

Consultatiile la medici de familie in sector 5 sau in orice alta zona a Bucurestiului sunt gratuite pentru pacientii inscrisi pe lista specialistului. Cu toate acestea, medicul de familie poate fi solicitat si de alte persoane sau chiar de pacientii proprii care depasesc un numar de consultatii lunare, decontat de Casa de Asigurari de Sanatate. In acest caz, daca esti interesat/-a, poti citi informatiile din tabelul de mai jos pentru a identifica numele clinicilor si cabinetelor de medici de familie si a afla preturile practicate pentru  o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Danamed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Seriozitatea si profesionalismul medicilor
 • Experienta
 • Disponibilitatea de a ajuta
 • Empatie si daruire
 • Dotari moderne
Dr. Viorica Iorga
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Medic profesionist, dedicat meseriei
 • Empatie
 • Comunicare excelenta cu pacientii de toate varstele
Clinica ILDA
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Medic profesionist si amabil
 • Implicare in problemele de sanatate ale pacientilor
 • Dotari de ultima generatie
Dr. Clavinia Popescu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie acordata fiecarui pacient
 • Cabinetul raspunde greu la telefon
Dr. Eduard Dumitru
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si competent
 • Disponibilitatea si apropierea fata de pacienti
 • Interiorul placut si elegant al cabinetului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni medici de familie din sector 5

Ai multe cerinte in ceea ce priveste gasirea unui specialist bun dintre atatia medici de familie din sector 5. Printre acestea se numara profesionalismul, disponibilitatea si amabilitatea, care fac ca serviciile cabinetului sau sa fie considerate de calitate. Sectiunea urmatoare a articolului a fost alcatuita in urma unei documentari temeinice atat din punct de vedere al actului medical si al competentei fiecaruia dintre medici, cat si pe baza opiniilor pacientilor tratati de catre acestia.

Citeste textul pana la capat pentru a indentifica medicul de familie din sector 5 care ar putea sa corespunda cat mai bine exigentelor tale.

1. Cabinet Danamed

In incinta Cabinetului medical Danamed din sector 5 isi desfasoara activitatea doi medici de familie apreciati de catre pacientii lor: dr. Elena Daniela Casariu, medic primar in medicina de familie inca din anul 2008, doctor in medicina, cu studii complementare in ecografie generala, homeopatie, medicina de intreprindere, si dr. Ionela Alina Andrei, medic primar din 2014, specializat in medicina de familie, avand competente in ultrasonografie generala. Cabinetul beneficiaza de dotari moderne, pentru cele mai inalte standarde de calitate in evaluarea pacientilor, intre acestea incluzandu-se si un ecograf performant.

Pretul unei consultatii la acest cabinet este de 150 de lei, pentru pacientii care nu sunt inscrisi pe lista medicilor de familie.

Pacientii cabinetului de medicina de familie apreciaza serviciile de calitate, seriozitatea si profesionalismul medicilor, experienta si disponibilitatea de a ajuta atunci cand sunt solicitati, empatia si daruirea de care dau dovada, precum si dotarile moderne.

Vezi parerile pacientilor despre Cabinet Danamed
Vezi Pareri

2. Dr. Iorga Viorica

Dr. Viorica Iorga este un medic de familie din sector 5, medic primar in medicina de familie, medic primar pediatru. Are o experienta de peste 35 de ani in munca si este preocupata pentru perfectionarea continua prin participarea la cursuri anuale cu tematici. Medicul acorda consultatii, prescriptii si trimiteri. La cabinetul sau se efectueaza vaccinari si tratamente pentru pacienti din toate categoriile de varsta.

Pacientii care nu sunt inscrisi pe lista acestui medic de familie pot programa o consultatie, pentru care vor plati 120 de lei.

Pacientii si parintii copiilor examinati si tratati de dr. Viorica Iorga sunt multumiti de serviciile cabinetului, pe care le considera la standarde inalte, si de persoana medicului, pe care il apreciaza drept profesionist, dedicat meseriei, empatic si bun comunicator cu pacientii, de la cei mai mici la cei mai varstnici.

3. Clinica Medicala ILDA

Clinica Medicala ILDA din sector 5 este dedicata medicinei de familie, cu servicii pentru persoane asigurate, servicii pentru persoane neasigurate si servicii nedecontate de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Medicul de familie dr. Daniela Brancoveanu Popa dispune la cabinetul sau de aparatura medicala moderna si completa, incluzand aparatele Bioptron, EKG si Accutrend. Pentru pacientii inscrisi pe listele medicului de familie se acorda servicii medicale pentru situatiile de urgenta medico-chirurgicala, servicii medicale profilactice/de preventie, monitorizarea starii de sanatate pentru bolnavii cu afectiuni cronice, consultatii la domiciliul asiguratilor, activitati de suport si servicii medicale curative. Clinica ILDA se afla in relatie contractuala cu CASMB. 

O consultatie pentru pacientii neinscrisi pe listele medicilor de familie de aici costa 150 de lei.

Pacientii spun ca Ilda este locul in care au beneficiat de servicii la standarde inalte, de competentele unui medic profesionist si amabil, implicat in problemele de sanatate ale persoanelor care ii solicita ajutorul si de dotarile cu aparatura de ultima generatie.

4. Dr. Clavinia Elena Popescu

Printre medicii de familie buni din sector 5 se numara si dr. Clavinia Elena Popescu, pe care o poti gasi la cabinetul sau privat din strada Sebastian nr. 17. Medicul de familie este platit de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si ofera pacientilor sai asistenta medicala personala, primara si continua a individului si familiei, prescriere de medicamente compensate, indicarea investigatiilor necesare pentru simptomele de care sufera pacientii si indrumarea catre un medic specialist competent, adeverinte pentru inscrierea la diferite examene si cursuri. Medicul de familie elibereaza si certificatele prenuptiale, certificatele de deces si adeverintele pentru permisul de port-arma. Totodata, se asigura de punerea in aplicare a serviciilor de medicina preventiva, vaccinari si umanizari, conform schemelor recomandate de Ministerul Sanatarii si OMS.

Medicul percepe pacientilor care nu fac parte din lista ei suma de 120 de lei pentru o consultatie.

Pacientii tratati de dr. Clavinia Elena Popescu considera ca doctorita este cel mai bun medic de familie pe care l-au intalnit, profesionist si amabil si ca serviciile cabinetului sau sunt de buna calitate. De asemenea, atentia acordata fiecarei persoane examinate este un alt punct forte ale interactiunii cu medicul. Unele persoane sunt nemultumite de faptul ca doctorul nu raspunde intotdeauna la telefon, pentru transferuri.

5. Dr. Eduard Dumitru

Dr. Eduard Dumitru este medic specialist in medicina de familie, care activeaza in cadrul Clinicii medicale AIS de pe strada 9 mai nr. 2 din Bucuresti, sector 5. La acest medic de familie vei beneficia de adeverinte medicale, bilete de trimitere pentru analize, bilete de trimitere pentru consultatii de specialitate, consult medic specialist, consultatii adulti, consultatii copii, eliberare certificate de deces, eliberare de retete compensate sau gratuite, imunizari (consultatie si inoculare) conform programului national de imunizari, interpretare analize si probe functionale. Medicul are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti.

Pentru o consultatie, medicul percepe de la pacientii neinscrisi pe lista sa, suma de 100 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale cabinetului, medicul profesionist si competent, disponibilitatea si apropierea fata de pacienti, precum si interiorul placut si elegant al cabinetului.

Concluzii

Bucurestiul este un pol de excelenta in ceea ce priveste serviciile medicale in toate domeniile si locul in care poti intalni cei mai buni medici de familie, in sector 5 acestia activand in cadrul unor cabinete si clinici moderne, dotate cu aparatura performanta pentru consultatii si examinari si stabilirea unui diagnostic preliminar, pentru directionarea pacientului catre specialistul de care are nevoie pentru rezolvarea problemelor dale de sanatate.

Daca ai citit pana aici articolul de fata, probabil ai tras propria concluzie si vei putea sa faci o alegere inspirata pentru un medic de familie in sector 5, care sa iti poata oferi serviciile de calitate pe care ti le doresti atat in ceea ce priveste medicina preventiva, cat si in medicina curativa.