Meniu

Medici familie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

N-ai idee pe lista caror medici de familie din sector 6 te poti inscrie? Ei bine, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii utile in acest sens! Parcurgand randurile de mai jos, nu vei afla doar care sunt cabinetele la care te poti duce pentru a beneficia de expertiza unui medic de familie, ci si care sunt facilitatile pe care acestea ti le asigura.    

In sector 6 isi practica meseria mai multi medici de familie care au acumulat o ampla experienta in domeniu, pe parcursul carierei lor. Tocmai datorita acestui fapt, ei au posibilitatea sa-ti ofere informatii utile cu privire la starea ta de sanatate, iar daca este nevoie, te pot trimite la un medic specialist pentru mai multe investigatii. 

Cat costa consultatiile la cabinetele unor medici de familie in sector 6? 

Preturile practicate de diversi medici de familie din sectorul 6 pot fi mai mult sau mai putin accesibile, asa ca ar trebui sa te interesezi din timp in privinta acestui aspect. Cu intentia de a-ti face treaba mai usoara, noi ti-am pregatit un tabel pentru care au fost selectate preturile de la mai multe cabinete din sector. Consulta-l pentru a afla mai multe detalii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Fam Ped Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Contract Casa OPSNAJ
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Dr. Catalin Stolnicu
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
 • Curatenie
Policlinica Apaca
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Servicii la domiciliu
 • Program flexibil
 • Programari nerespectate
Rosana Medical
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura medicala noua
 • Medici primari si specialisti
 • Program flexibil
 • Programarile nu se respecta
Dr. Diana Enachescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Dotari performante
 • Medic specialist
 • Consultatii la domiciliu
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor la care isi desfasoara activitatea medici de familie in sector 6

Lista care urmeaza este alcatuita din cinci cabinete in cadrul carora poti gasi medici de familie in sectorul 6 al capitalei. Fiecare prezentare este insotita de o scurta descriere a activitatii medicului respectiv, lucru care iti permite sa-ti faci o idee despre modul in care decurge o vizita la cabinet. De asemenea, am inclus si o centralizare a opiniilor celor care au beneficiat deja de servicii: 

1. Fam & Ped Medical 

Primul cabinet spre care se pot orienta oamenii care au nevoie de un doctor de familie in sector 6 este Fam & Ped Medical. In afara de consultatii si tratamente, alte servicii la care mai pot apela pacientii sunt emiterea biletului de trimitere, a adeverintelor medicale, fisa sintetica, supravegherea gravidei, vaccinari etc. Serviciile sunt efectuate de o echipa formata din Dr. Simona Maria Modol, medic specialist in medicina de familie si As. Marina Pascu, asistent generalist. Adultii care vor sa se inscrie pe lista medicului trebuie sa se prezinte cu mai multe acte: cartea de identitate in original si copie, cerere tip, care se completeaza la cabinet si cardul de sanatate. 

Pretul unei consultatii cu un medic de familie, pentru cei care nu sunt asigurati, este de 100 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile prestate de Dr. Simona Maria Modol au apreciat empatia, profesionalismul si rabdarea. Experienta pe care a acumulat-o in domeniu sprijina efectuarea unor servicii de calitate, indiferent de varsta pacientului care este inscris. Mai mult decat atat, fiecare informatie este explicata pe intelesul tuturor. 

Vezi parerile pacientilor despre Fam & Ped Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Catalin Stolnicu  

Un alt medic de familie din sector 6 la care pot apela oamenii este Dr. Catalin Stolnicu. Cu privire la studii, acesta a terminat Facultatea de Medicina Generala UMF Gh. T. Popa din Iasi, iar pe parcursul carierei sale si-a practicat meseria la mai multe clinici din capitala. Experienta acumulata in domeniu ii permite sa le ofere pacientilor recomandari utile, care sa-i ajute sa-si imbunatateasca starea de sanatate. Din echipa medicala mai face parte si o asistenta, care il sprijina pe medic in efectuarea serviciilor de calitate. Tarifele practicate de cabinet sunt accesibile, iar persoanele care dispun de o asigurare medicala pot beneficia de servicii in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii este de aproximativ 80 de lei. 

Aspectele apreciate de mai multe persoane care au optat pentru serviciile prestate de Dr. Catalin Stolnicu au fost profesionalismul, pregatirea medicala si dedicarea. La toate acestea se mai adauga si empatia de care medicul da dovada. Cabinetul este curat si ordonat, ceea ce contribuie la o atmosfera placuta.

3. Policlinica Apaca  

Tot pentru a beneficia de expertiza unui medic de familie priceput in sector 6, oamenii mai au ca optiune Policlinica Apaca. Medicul primar Dr. Gheorghe Mateiciuc isi desfasoara activitatea la etajul numarul 1, in cabinetul 12. Aici se efectueaza atat consultatii gratuite, pentru persoanele asigurate, cat si contracost, controale periodice, analize, consultatii la domiciliu, tratamente la cabinet, vaccinari etc. Actele necesare in momentul inscrierii la medicul de familie sunt cartea de identitate si cardul de sanatate, iar in functie de varsta si situatia pacientului, poate fi necesar fie certificatul de nastere, fie adeverinta de angajator, carnetul de somer etc. Programul este unul flexibil, asa ca pacientii au posibilitatea sa viziteze cabinetul atat in prima parte a zilei, cat si in a doua, in functie de timpul liber pe care il au la dispozitie. Programarile sa fac prin intermediul unuia din cele doua numere de telefon, iar persoanele interesate pot suna chiar si in afara orelor de program, atunci cand au nevoie de sprijin. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei, acesta este de 100 de lei. 

Profesionalismul, serviciile medicale de calitate si generozitatea sunt doar cateva din motivele pentru care mai multe persoane recomanda cabinetul de medicina de familie din cadrul Policlinicii Apaca. Exista si aspecte mai putin placut, cum ar fi nerespectarea programarilor, intrucat mai multi pacienti sunt chemati la policlinica la aceeasi ora. 

4. Rosana Medical  

In cadrul policlinicii Rosana Medical exista un cabinet special dedicat serviciilor de medicina de familie in sectorul 6 al capitalei. Echipa departamentului este alcatuita din mai multi medici primari si specialisti in medicina de familie, precum Dr. Robert Draghici, Dr. Natalia Stoica, Dr. Nicoleta Enache si Dr. Dragos Dumitrescu. Fiecare medic are un program diferit, asa ca oamenii au mai multe optiuni din care sa aleaga pentru a se programa. Actele necesare pentru inscriere sunt cartea de identitate, adeverinta de asigurat de la serviciu sau talonul de pensie. Programarile se pot face la unul din cele doua numere de telefon sau online. 

Pretul unei consultatii este de 100 de lei. 

Exista persoane care frecventeaza policlinica Rosana Medical de ani de zile, tocmai pentru ca de fiecare data beneficiaza de servicii de calitate, oferite de medici care dau dovada de rabdare si seriozitate. Chiar si asa, mai multi oameni au avut parte de o experienta neplacuta, din cauza ca programarile pe care le-au facut din timp n-au fost respectate. Nici comunicarea dintre medic si pacient nu se ridica mereu la nivelul asteptarilor.

5. Dr. Diana Enachescu  

Ultimul medic de familie din aceasta lista, care isi desfasoara activitatea in sector 6 este Dr. Diana Enachescu. Cabinetul in care isi practica meseria a fost infiintat cu scopul de a oferi fiecarui pacient in parte diagnosticul, tratamentul si sfaturile de care are nevoie. Medicul specialist este mereu la curent cu noutatile din domeniu, pentru a le oferi pacientilor tratamente cat mai noi, care sa amelioreze durerea. De asemenea, persoanele care nu pot ajunge la cabinet din diverse motive, au posibilitatea de a opta pentru un consult la domiciliu. Exista si consultatii in regim de urgenta Pacientii au acces la servicii de laborator, investigatii functionale si consultatii de specialitate, in baza trimiterilor CAS de care pot beneficia. Printre dotarile cabinetului se numara tensiometrul Riester R1 cu 3 mansete si suport, stetoscopul 3M Littmann Master Classic II etc. Gama de servicii este una variata, de la consultatii, la eliberarea a diverse documente, investigatii etc. 

Costul unei consultatii este de 100 de lei. 

Parerile cu privire la activitatea Dr. Diana Enachescu sunt impartite: exista pacienti care sunt inscrisi de multa vreme la acest medic si apreciaza in continuare serviciile de care au parte, dar si persoane care atrag atentia asupra lipsei de comunicare dintre personalul medical si pacient. In schimb, programarile sunt respectate cu strictete. 

Concluzii

Prin urmare, exista mai multi medici de familie in sectorul 6 la care te poti inscrie, in scopul de a beneficia de serviciile de care ai nevoie in mod gratuit. Consultatii se pot face si contracost, in cazul in care nu ai avut timp sa te inscrii pe listele acestor medici. Pe urma, pe baza informatiilor obtinute, vei putea lua o alegere potrivita in ceea ce priveste starea ta de sanatate!