Meniu

Medici familie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti cabinete de medici de familie in Galati pentru a gasi cea mai buna optiune de asistenta medicala pentru tine si familia ta. Vrei sa poti lua o decizie pe care sa nu o regreti, mai ales ca, din momentul alegerii medicului de familie, legea prevede ca trebuie sa astepti sase luni de zile pana sa te poti transfera pe listele altuia.

Daca nu stii incotro ar trebui sa te indrepti pentru un medic bun care sa iti preia dosarul medical, sa iti ofera indicatii de tratament, sa iti emita trimiteri catre specialistii competenti sa iti rezolve problema de sanatate si sa iti poata elibera retete compensate la nevoie, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale din Galati.

Unde gasesti cabinete de medici de familie in Galati?

Vrei sa ai parte de o experienta placuta la medic si sa poti alege dintre medicii de familie din Galati pe cel care iti va fi de aici inainte cel mai bun consilier in ceea ce priveste problemele de sanatate. In tabelul de mai jos am selectat pentru tine cei mai buni specialisti in acest domeniu, alaturi de preturile percepute de fiecare dintre ei pentru o consultatie, accesata de pacientii care nu sunt inca inscrisi pe listele lor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Iulia Soprocu
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si amabil
 • Bland si apropiat de pacienti
 • Raspuns prompt la solicitari
Dr. Gratiela Cocu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bun si empatic
 • Sfaturi competente
 • Eficienta si profesionalism
Dr. Claudia Ierima
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de ireprosabile
 • Medic de un profesionalism desavarsit
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii de tratament eficiente
Dr. Viviana Iorga
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Disponibilitate
 • Blandete si empatie
 • Tratamente cu rezultate bune
Centrul Medical Irina
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
 • Dificultati la contactarea clinicii prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni medici de familie din Galati

Cei mai buni medici de familie din Galati, inclusi in clasamentul de mai sus, au fost selectati atat pe criterii obiective, legate de pregatirea lor, de dotarile cabinetelor, precum si in functie de ratingul de care se bucura in aprecierile pacientilor. Ai dreptul sa cunosti toate amanuntele disponibile despre activitatea lor inainte sa te inscrii pe listele lor, de aceea sectiunea urmatoarea a articolului iti ofera sansa de a-ti alcatui propriul clasament, in care pe primul loc va sta cabinetul de medic catre care vei merge sa bifezi si aceasta problema si sa iti poti exercita drepturile prevazute de lege.

1. Dr. Iulia Soprocu

Pe lista cabinetelor medicale din Galati se regaseste unul dintre cei mai apreciati medici de familie din Galati, dr. Iulia Soprocu, medic specialist in medicina de familie. Se remarca prin experienta de peste 20 de ani in lucrul cu pacientii si prin disponibilitatea de a oferi asistenta medicala, sfaturi competente, retete si trimiteri de fiecare data cand ii este solicitat ajutorul. Pacientii i se pot adresa totodata si pentru adeverinte, concedii si consultatii pentru persoanele care nu fac parte din lista sa.

O consultatie contra-cost are un tarif de 80 de lei la acest medic.

Pacientii considera ca medicul presteaza servicii de calitate, este profesionist si amabil, ca este bland si apropiat de pacienti, iar raspunsul la apelurile telefonice catre cabinet este intotdeauna prompt.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iulia Soprocu
Vezi Pareri

2. Dr. Gratiela Cocu

Medicul Dr. Gratiela Cocu din Galati, medic specialist in medicina de familie, este unul dintre acei medici de familie disponibili constant pentru programari si raspunsuri la diferite probleme medicale ale pacientilor. Activeaza in cadrul unui cabinet modern, in care acorda consultatii, examineaza persoanele suferinde, prescrie tratamente si elibereaza bilete de trimitere pentru solutionarea unor afectiuni care tin de competenta specialistului, pentru investigatii si analize de laborator. Pacientii de toate varstele beneficiaza aici de imunizare conform schemei nationale de vaccinari, de planning familial, de asistenta in caz de imbolnavire si de eliberarea de adeverinte si certificate pentru diverse nevoi.

Pentru o consultatie, in cazul in care nu te-ai inscris inca pe lista ei de pacienti, medicul percepe suma de 100 de lei.

Pacientii apreciaza ca au intalnit aici servicii de calitate, un medic bun si empatic, sfaturi competente, eficienta si profesionalism.

3. Dr. Claudia Ierima

La cabinetul de medic de familie Dr. Claudia Ierima din Galati vei gasi un medic implicat atat in problemele medicale ale pacientilor pe care ii tratateaza, cat si in activitatea de cercetare in domeniul medicinei. Dr. Claudia Ierima este medic primar, doctor in stiinte medicale. Poseda totodata o diploma de master in nutritie, ceea ce face ca in cadrul consultatiilor, medicul sa ofere sfaturi competente si in acest sector.

Consultatia pentru pacientii care nu fac parte din lista medicului de familie are pretul de 100 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut experiente placute la cabinetului medicului, ca serviciile sunt de calitate, dr. Claudia Ierima este de un profesionalism desavarsit, este amabila si empatica, iar solutiiile de tratament recomandate au fost eficiente.

4. Dr. Viviana Iorga

In clasamentul celor mai buni medici de familie din Galati se regaseste si dr. Viviana Anca Iorga, medic primar in medicina de familie. La cabinetul acesteia, pacientii pot accesa servicii de diagnostic si tratament, managementul bolilor cronice, ingrijire preventiva, indrumare si coordonare, consiliere medicala, urgente si ingrijire de baza, planning familial si educatie in sanatate. O pot solicita atat pacientii de pe lista sa, cat si orice persoana cu o problema medicala.

Pentru aceasta din urma categorie, consultatiile se platesc si va fi achitat pretul de 100 de lei.

Pacientii care au trecut pragul cabinetului au multe cuvinte de lauda despre disponibilitatea permanenta a medicului, despre serviciile de calitate, despre blandetea si empatia dovedite, precum si despre tratamentele cu rezultate bune prescrise de acesta.

5. Centrul Medical Irina

Infiintat in anul 1999 in Galati, Centrul Medical Irina este parte a retelei de sanatate Sfanta Maria, si ofera pacientilor o diversitate de servicii de sanatate: analize de laborator, imagistica medicala (radiologie, ecografie, osteodensitometrie, endoscopie, colonoscopie), explorari functionale, precum si cabinete de consultatii cu urmatoarele specialitati: ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica-ginecologie, gastroenterologie, urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicina generala, medici de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alergologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, oncologie.

Pretul unei consultatii la medicina de familie este de 100 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu aceasta clinica, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Unii spun ca au avut parte de servicii de calitate si de medici profesionisti. Multi spun insa ca sunt probleme in functionarea centrului, legate de gestionarea programarilor, care provoaca timp mare de asteptare si de comportamentul personalului de la receptie, care este lipsit de amabilitate si nu raspunde raspunde la telefon.

Concluzii

Daca esti in cautare de servicii medicale de calitate, la capitolul medici de familie, Galatiul este bine reprezentat, cele mai elocvente informatii despre acest subiect fiind cele legate de pregatirea lor si de parerile pacientilor tratati de ei. O vizita la medicul de familie in acest oras de desfasoara in cele mai bune conditii, intr-un cadru relaxat, in care pacientul gaseste disponibilitate, empatie, indrumare corespunzatoare si sfaturi competente.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre cei mai buni medici de familie din Galati, ai toate premisele unei alegeri inspirate, bazate pe o documentare temeinica, cu ajutorul carora vei identifica acel medic capabil sa iti satisfaca exigentele in materie de servicii de sanatate.