Meniu

Medici familie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautari pe internet in speranta sa gasesti o lista a celor mai buni medici de familie din Sibiu, ai ajuns unde trebuie. In acest articol iti prezentam cinci cabinete in care profeseaza specialisti cu experienta in medicina de familie si care au numeroase competente.

Alegerea unui medic de familie nu este tocmai usoara, pentru ca acest profesionist va gestiona starea de sanatate a membrilor familiei tale, de la cel mai mic, pana la cel mai mare, daca iti doresti sa fiti cu totii pe lista unui singur doctor din Sibiu. Cu medicul de familie trebuie sa ai o relatie bazata pe respect si intelegere si astfel te vei putea bucura pe termen lung de un ajutor de incredere in evaluarea starii de sanatate si de interventie in cazul unor probleme acute sau cronice.

Cat costa consultatia la medici de familie din Sibiu daca nu esti pe lista de pacienti?

Exista si consultatii contra cost la medici de familie din Sibiu, desi majoritatea oamenilor beneficiaza de controale gratuite. Consultatiile care se platesc sunt, de regula, urmatoarele: pentru pacientii neinscrisi pe lista medicului de familie, in caz de nedecontare CNAS, la cerere, la domiciliul pacientului, in afara programului de lucru al medicului. Iata care sunt preturile in Sibiu in aceste situatii. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Campeanu
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Medic de familie si medic pediatru
 • Consultatii si eliberari de retete
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Experienta si promptitudine
Dr. Adriana Mihu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Medic de familie cu experienta
 • Competente in homeopatie
 • Consiliere si tratamente de medicina alternativa
 • Rabdare, calmitate si amabilitate
Dr. Simona Matran
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii complete de medicina de familie
 • Medic cu o experienta vasta
 • Locatie accesibila
 • Consultatii pentru persoane de toate varstele
 • Monitorizarea starii de sanatate a gravidei
Dr. Carmen Santa
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medic cu experienta
 • Consultatii homeopatie
 • Medicina muncii
 • Tratamente in cabinet sau la domiciliu
Dr. Marcela Raulea
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii complete de medicina de familie
 • Consultatii si vaccinari
 • Monitorizarea sanatatii bebelusului
 • Consultatii si tratamente pentru persoane de toate varstele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Sibiu

Pe lista celor mai buni medici de familie din municipiul Sibiu se afla cei cinci specialisti pe care ii prezentam mai jos.

1. Dr. Simona Campeanu

Cabinetul de medicina de familie al dr. Simona Maria Campeanu este cunoscut in Sibiu. Medicul ofera consultatii si elibereaza retete si bilete de trimitere pentru pacientii inscrisi pe lista sa, dar si alte servicii medicale pentru cei care nu se afla pe aceasta lista. Dr. Campeanu este specializata si in pediatrie, astfel ca este o alegere foarte buna pentru familiile in care se nasc copii. Dr. Campeanu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures si are o experienta vasta in medicina de familie.

Pretul unei consultatii este de 70 de lei.

Pacientii acestui medic sustin ca sunt ajutati in tot ceea ce tine de problemele lor medicale cu rapiditate, amabilitate si profesionalism. Atat medicul cat si asistentele isi dau tot interesul ca sibienii sa plece multumiti din cabinet. Faptul ca medicul de familie este specializat si in pediatrie este un plus pentru care parintii isi inscriu copiii aici si dupa aceea se inscriu ei insisi pe lista dr. Campeanu, astfel incat sa monitorizeze starea de sanatate a intregii familii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Simona Campeanu
Vezi Pareri

2. Dr. Adriana Mihu

Dr. Adriana Mihu este un alt nume important de pe piata serviciilor de medicina de familie din Sibiu. Dr. Mihu este medic specialist in medicina de familie si are competente in homeopatie, astfel ca le poate oferi pacientilor de toate varstele inscrisi pe lista sa consiliere si tratamente de medicina alternativa. Aceste consultatii se adreseaza si persoanelor din Sibiu care nu sunt pe lista medicului de familie.

Pretul pentru o consultatie este de 60 de lei.

Rabdarea si calmul de care da dovada dr. Mihu fata de pacienti ii cucereste pe acestia si ii face sa se simta pe maini bune ori de cate ori intra in cabinet. Experienta indelungata in domeniul medicinei de familie si profesionalismul sunt alte calitati ale sale pentru care sibienii se intrec sa se inscrie pe lista de pacienti.

3. Dr. Simona Matran 

Si cabinetul dr. Simona Matran este o alegere buna de pe lista cu medici de familie din Sibiu, pentru ca este un medic cu o vasta experienta in domeniu. In acest cabinet, pacientii au parte de servicii specifice de medicina de familie: consultatii pentru persoane de toate varstele, inclusiv nou-nascuti, pensionari, gravide etc. Pe langa consultatii, monitorizarea starii de sanatate si vaccinari, medicul elibereaza retete sau bilete de trimitere catre medici din diverse specialitati medicale, in functiile de problemele pacientilor.

Pretul unei consultatii este de 50 de lei, pentru persoanele care nu sunt inscrise pe lista de pacienti.

Despre cabinetul dr. Simona Matran se spune in recenzii ca este unul cu servicii medicale foarte bune si ca medicul este profesionist si bine pregatit. In plus, oamenii mai spun ca locatia cabinetului este un accesibila.

4. Dr. Carmen Santa

Sanatatea intregii familii poate fi supervizata si gestionata cu profesionalism de catre dr. Carmen Santa, in cabinetul sau de medicina de familie si medicina muncii din Sibiu. Dr. Santa este medic primar medicina de familie si absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures, avand si un doctorat in stiinte medicale, domeniul medicina muncii, inca din 2011.  Tot la acest medic se pot efectua si consultatii homeopate, preum si cateva tratamente usoare: ingrijirea plagii, schimbare pansamente, tratamente injectabile in cabinet sau la domiciliu. 

O consultatie cu plata costa 50 de lei la dr. Carmen Santa.

Pentru desfasurarea rapida a consultatiei, pentru buna organizare si pentru profesionalismul dr. Santa, sibienii o considera unul dintre medicii de top din oras, in domeniul medicinei de familie. Oamenii mai sustin ca medicul este comunicativ, intelegator si ca se vede ca are experienta solida in domeniu.

5. Dr. Marcela Raulea

Dr. Marcela Raulea este un medic de familie din Sibiu cu o vasta experienta si cu o pregatire solida, fiind absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca. In cabinetul sau, sunt puse la dispozitie servicii specifice de medicina de familie: consultatii, tratamente, vaccinari, managementul afectiunilor cronice, monitorizarea starii de sanatate etc.

Pretul unei consultatii este de 50 de lei.

Dr. Raulea este apreciata pentru experienta, pregatirea si priceperea cu care isi trateaza pacientii. Oamenii spun ca ajutorul primit de la acest medic pentru tratarea problemelor de sanatate este prompt si eficient.

Concluziile noastre

Numarul cabinetelor detinute de medici de familie din Sibiu este unul considerabil, iar dintre toate aceste unitati medicale, cele pe care ti le-am prezentat sunt printre cele mai cunoscute si mai apreciate.

Locuitorii din Sibiu se declara multumiti de calitatea serviciilor din aceste locatii, motivand ca sunt intampinati si tratati cu amabilitate si profesionalism de catre medicii de familie si asistentii acestora.