Meniu

Medici familie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numerosi medici de familie in Suceava, fiecare cu calitatile, pregatirea si experienta sa. In acest articol insa, ne-am propus sa ti-i prezentam pe cei mai buni dintre ei, vazuti astfel prin prisma recomandarilor si a impresiilor pozitive impartasite de pacientii lor in mediul online.

Medicul de familie este foarte important in viata unei persoane, avand un rol hotarator in diagnosticarea precoce a afectiunilor, in masurile preventive, cum este vaccinarea, si in coordonarea ingrijirii pacientilor cu boli cronice. Citeste acest articol pana la final pentru a descoperi cinci medici de familie buni in municipiul Suceava, ce servicii ofera in cabinetele pe care le conduc si ce impresii au sucevenii despre activitatea medicala din aceste locatii. 

Cand platesti consultatia la medici de familie din Suceava si cat costa

Consultatia este, de cele mai multe ori, gratuita la un medic de familie din Suceava, dar sunt situatii cand aceasta poate fi si contra cost, cum a fi in cazul pacientilor care nu sunt pe lista sau a consultatiilor fara programare. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele ce se percep in aceste situatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FizioMed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Cabinet de medicina de familie
 • Dotari de ultima generatie
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Servicii decontate de CAS
Dr. Irina Gribincea
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic cu experienta
 • Servicii diverse de medicina de familie
 • Monitorizarea starii de sanatate
 • Vaccinari si tratamente
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Manuela Matei
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medic cu experienta
 • Cabinet bine organizat si curat
 • Servicii medicale pentru pacienti de toate varstele
 • Consultatii gratuite sau cu plata
Dr. Mihaela Croitoriu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Retete compensate si gratuite
 • Medic cu experienta
 • Servicii complete de medicina de familie
 • Competente in homeopatie
 • Buna comunicare medic-pacient
Policlinica Bucovina
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Numeroase specializari medicale
 • Cabinet de medicina de familie si ecografie
 • Medici cu experienta
 • Curatenia si atmosfera placuta
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Suceava

Iata care sunt cele cinci clinici si cabinete medicale in care poti gasi medici de familie la Suceava!

1. FizioMed

O prima recomandare de pe lista cu medici de familie din Suceava este clinica privata FizioMed. In cadrul acestei unitati functioneaza numeroase specialitati medicale: medicina de familie, medicina interna, ortopedie, recuperare medicala, neurochirurgie, neurologie, psihologie si psihoterapie, endocrinologie, obstetrica-ginecologie etc. Dr. Laura Suiu este medic primar medicina de familie si are o vasta experienta in acest domeniu. In cadrul centrului medical sunt numeroase servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, inclusiv de medicina interna si recuperare medicala.

Pretul unei consultatii la medicul de familie este de 100 de lei.

Opiniile sucevenilor in legatura cu acest centru medical din oras sunt in majoritate apreciative. Oamenii spun ca personalul este profesionist, are spirit de echipa si ca este calm si rabdator cu toti pacientii. Sunt laudate si conditiile din baza de tratament, cu aparatura noua, proceduri de ultima generatie si curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre FizioMed
Vezi Pareri

2. Dr. Irina Gribincea

Dr. Irina Gribincea este un medic de familie din Suceava care ofera servicii specifice acestui domeniu medical: consultatii, vaccinari, tratamente, trimiteri, monitorizarea starii de sanatate a persoanelor de toate varstele, incepand cu nou-nascutii. Medicul este recunoscut in Suceava, astfel ca multi locuitori ai acestui oras se afla pe lista sa, pentru a beneficia de monitorizarea si ingrijirea starii de sanatate.

Pretul unei consultatii este de 80 de lei.

Despre serviciile si interactiunea cu acest medic, sucevenii au, in general, pareri pozitive. Ei spun ca dr. Gribincea este bine pregatita si implicata in tot ce face si ca in cabinetul sau oamenii sunt tratati cu rabdare si atentie.  Faptul ca medicul este un bun comunicator este de asemenea apreciat de pacientii sai.

3. Dr. Manuela Elena Matei

Si in cabinetul dr. Manuela Elena Matei din Suceava sunt oferite servicii de medicina de familie. Pentru pacientii de pe lista sa, medicul ofera consultatii gratuite, retete compensate si gratuite, trimiteri pentru analize medicale si concedii medicale. Serviciile sunt oferite pentru salariati si pentru: copii, pensionari, someri, persoane cu handicap etc. Dr. Matei este un medic cu experienta in medicina de familie, care a studiat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi.

Tariful unei consultatii este de 50 de lei.

Pentru unii dintre locuitorii din Suceava, acest doctor este de ani buni medic de familie. Pregatirea sa profesionala, experienta vasta in domeniu, rabdarea si atentia sunt calitati pentru care pacientii ii aplauda activitatea  si pentru care revin cu incredere in acest cabinet de medicina de familie.

4. Dr. Mihaela Croitoriu

Cabinetul medical individual dr. Mihaela Croitoriu ofera de asemenea servicii de medicina de familie in Suceava: consultatii, vaccinuri, eliberari avize epidemiologice si concedii medicale, tratamente, retete compensate si gratuite. Dr. Croitoriu este medic primar medicina de familie si are competente in homeopatie, astfel ca le poate oferi pacientilor si tratamente de medicina alternativa, daca acestia manifesta interes pentru aceasta abordare terapeutica a problemelor de sanatate.

Pretul unei consultatii este de 50 de lei.

Dr. Croitoriu este solicitata atat pentru serviciile de medicina de familie, cat si pentru consultatii de homeopatie. Oamenii sunt multumiti de eficienta tratamentelor si de amabilitatea cu care sunt intampinati in acest cabinet de medicina de familie din Suceava.

5. Policlinica Bucovina

Policlinica Bucovina este o alta locatie din Suceava in care te poti inscrie la un medic de familie pentru a-ti monitoriza pe termen lung starea de sanatate. Policlinica este impartita in mai multe specializari: medicina de familie-ecografie, alergologie, ortopedie, ORL, dermato-venerologie, obstetrica-ginecologie, psihiatrie,  neurologie, oftalmologie, urologie etc. In cadrul cabinetului de medicina de familie se afla dr. Tatiana Cristof si dr. Anca-Rodica Cimpoiesu, ambele fiind medici primari. In acelasi cabinet se efectueaza si ecografii abdominale, de sarcina, de sani, de tiroida. 

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

In functie de experientele de care au avut parte in aceasta policlinica, unii pacienti au impartasit impresii pe internet, iar majoritatea acestora arata ca serviciile sunt de buna calitate. Sunt apreciate in special: echipa medicala cu experienta, profesionalismul si buna organizare, curatenia si atmosfera placuta. Sunt insa si nemultumiri manifestate la adresa clinicii, cum ar fi ca este foarte aglomerata.

Concluziile noastre

Serviciile oferite de medicii de familie din Suceava sunt numeroase, iar dintre toate cabinetele care functioneaza in acest oras am prezentat un clasament in care le-am prezentat pe cele mai populare si mai apreciate.

Este importanta alegerea pe care o faci atunci cand te inscrii la un medic de familie din Suceava, pentru ca acest specialist iti va monitoriza starea de sanatate pe termen lung si iti va oferi ajutorul de care ai nevoie. De aceea, alege atat cu mintea, cat si cu inima, un cabinet in care esti tratat cu respect si amabilitate si care iti pune la dispozitie servicii medicale moderne si de calitate.