Meniu

Medici familie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat hotararea de a-ti schimba medicul de familie in Timisoara, dar nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia? Nu-ti face griji, citeste in continuare si vei afla care sunt variantele pe care ti le recomandam si unde vei beneficia de servicii calitative. Stim cat este de important pentru tine sa te inscrii la un medic de incredere, care sa te ajute atunci cand intampini o problema de sanatate, tocmai de aceea iti prezentam un top cinci al celor mai frecventate cabinete medicale din oras la care poti gasi un personal medical bine pregatit si implicat.

Timisoara este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, ceea ce inseamna ca iti va fi usor sa gasesti un doctor de familie priceput si experimentat. Pentru a-ti simplifica munca de a gasi medicul potrivit, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai cautate cadre medicale din oras la care poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie la medicul de familie din Timisoara?

De regula, consultatia efectuata la medicul de familie din Timisoara este gratuita pentru pacientii inscrisi, tariful aplicandu-se doar in cazul celor care nu colaboreaza cu medicul respectiv. In tabelul de mai jos iti afisam care sunt preturile precise ale unei consultatii la medicul de familie la cabinetele din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Misca
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii profesionale si personalizate
 • Examinari precise
 • Consultatii de specialitate
 • Tratamente eficiente
 • Diagnosticare corecta
Cabinet Dr. Iana
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii personalizate
 • Consultatii atent efectuate
 • Tratamente eficiente
 • Medici de familie implicati si bine pregatiti
 • Mediu primitor
Centrul Theodor
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Medici profesionisti, empatici si amabili
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Examinari precise
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Medic primar in medicina de familie
MedLife Medici's
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Servicii ireprosabile
 • Tratamente eficiente
 • Diagnosticare ireprosabila
Dr. Cristina Ambrus
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic specialist in medicina de familie
 • Monitorizarea eficienta a afectiunilor
 • Echipamente si dispozitive moderne
 • Rezultate ireprosabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete medicale unde vei gasi medici de familie in Timisoara

Vrei sa te asiguri ca alegerea medicului de familie din Timisoara este una potrivita? Atunci citeste cu atentie toate informatiile pe care ti le furnizam mai jos despre fiecare medic in parte si afla care dintre cei amintiti corespunde mai bine asteptarilor tale. Asigura-te ca iei in considerare toate aspectele necesare si criteriile pe care le ai in minte si alege unul dintre cei mai buni medici din oras:

1. Centrul Medical Misca

Centrul Medical Misca este o institutie medicala multidisciplinara din Timisoara care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a apela la un medic de familie bine pregatit in domeniu. Prioritizand preventia, clinica se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii fiind astfel incurajati sa isi efectueze toate investigatiile necesare periodic la un pret mult mai redus sau chiar gratis. Departamentul medicinei de familie este reprezentat de dr. Adina Valeria Dagau si dr. Andreea Balint, medici specialisti. Printre serviciile pe care le pun in aplicare sunt amintite si: consultatii pentru copii, adulti si varstnici, bilete de trimitere pentru consultatii de specialitate, analize, internare in spital, monitorizarea pacientelor insarcinate, imunizari, consiliere nutritionala, prescrieri de tratamente, monitorizarea starii de sanatate a pacientilor bolnavi, eliberare retete compensate sau gratuite, interpretare analize, diagnosticare si tratare.

Pretul pentru o consultatie la medicul de familie este de 100 lei.

Centrul medical este apreciat de pacienti, laudandu-se cu peste trei sute de recenzii pozitive postate in mediul online. Medicii de familie asigura servicii profesionale si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, asigurand examinari precise, bilete de trimitere, eliberarea adeverintelor, consultatii de specialitate si tratamente eficiente. De asemenea, pot stabili si un diagnostic corect.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Misca
Vezi Pareri

2. Cabinet Dr. Iana

Cabinetul medical Dr. Iana asigura o multime de servicii medicale complexe pentru pacientii sai din Timisoara, printre care se remarca si cele de medicina de familie. Echipa este formata din doi medici valorosi: Dr. Andreea Iana, asistent Universitar, medic specialist medicina interna, medic primar medicina de familie, competenta in ecografie generala si ecocardiografie si dr. Elena Iana, medic primar medicina de familie, competenta in medicina de intreprindere. Printre serviciile asigurate se numara si: eliberarea retetelor compensate si gratuite, bilete de trimitere la medici specialisti si laborator, concedii medicale, spirometrie, Holter TA 24 ore, test monofilament, indice glezna brat, EKG, consultatie, consultatie la domiciliu, curs puericultura, certificat prenuptial, glicemie. Toate acestea sunt efectuate prin intermediul unor aparaturi performante si moderne, clinica fiind dotata cu unele dintre cele mai bune echipamente.

Pretul pentru o consultatie in cazul pacientilor neinscrisi este de 100 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online pentru acest cabinet medical contin cuvinte de lauda la adresa activitatii medicilor. Serviciile sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, consultatiile sunt atent efectuate, iar tratamentele recomandate sunt eficiente. Implicarea medicilor de familie atinge cote maxime, acestia asigurand un mediu primitor pentru toti pacientii.

3. Centrul Medical Theodor

Centrul Medical Theodor din Timisoara este o optiune pentru pacientii care vor sa se inscrie la un medic de familie de incredere. Unitatea medicala a aparut din dorinta de a oferi tuturor pacientilor posibilitatea de a preveni aparitia problemelor de sanatate, dar si de a fi tratati in mod corespunzator. Dr. Doru Ioan Petrovici este medicul primar in medicina de familie, competenta in ecografie generala, care asigura urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, tratamente, monitorizarea afectiunilor cronice, examinari de bilant pentru sugari si copii mici, controale medicale anuale, monitorizarea evolutiei sarcinii la femeia gravida, imunizari, concedii medicale, adeverinte. Avand la dispozitie un ecograf de ultima generatie, medicul poate pune in aplicare investigatii ultrasonografice la: ficat, pancreas, rinichi, uter/ prostata, tiroida, sani, parti moi. 

Pretul pentru o consultatie la medicul de familie este de 90 lei.

Majoritatea recenziilor publicate in mediul online sunt favorabile. Cadrele medicale sunt profesioniste, empatice si amabile, serviciile de medicina de familie sunt ireprosabile, iar examinarile efectuate sunt precise, multumita aparaturilor si echipamentelor moderne utilizate. In plus, in cadrul acestei unitati medicale isi desfasoara activitatea un medic primar, bine pregatit si experimentat.

4. MedLife Medici’s

Clinica MedLife Medici’s din Timisoara asigura pacientilor o paleta larga de servicii medicale profesionale, printre care se numara si serviciile de medicina de familie. Echipa medicilor de familie este una vasta, fiind reprezentata de doctori priceputi si bine pregatiti ca: dr. Saide Damircheli, dr. Paul Andreas, dr. Lucian Vasile, dr. Steluta Iakobcsuk, dr. Emilian Mozos, dr. Marius Dan Havrincea si dr. Lorelei Georgescu. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, toate examinarile si investigatiile efectuate de medicii specializati sunt ireprosabile. Acestia asigura o gama larga si variata de servicii, astfel incat pacientul sa beneficieze de un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie la medicul de familie este de 100 lei.

Clinica medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor care au trecut pragul cabinetului de medicina de familie. Pe langa echipamentele moderne si performante folosite pentru efectuarea unor investigatii precise se remarca si buna pregatire a cadrelor medicale din unitate. Serviciile sunt ireprosabile, tratamentele aplicare sunt eficiente, iar diagnosticarea pacientilor decurge ireprosabil.

5. Dr. Cristina Ambrus

Dr. Cristina Ambrus este medic specialist in medicina de familie in Timisoara si se afla in relatie contractuala cu CAS, motiv pentru care pacientii care beneficiaza de serviciile sale vor obtine reduceri sau decontari totale. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: vaccinari, tratamente, consultatii de specialitate, monitorizari ale pacientilor care se confrunta cu afectiuni cronice. Cabinetul dispune, de asemenea, de dispozitive si aparaturi performante, cu ajutorul carora actul medical este unul corect si eficient. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 80 lei in cazul pacientilor care nu s-au inscris la dr. Cristina Ambrus.

Experienta multor pacienti este una placuta, multumita bunei pregatiri a medicului, dar si datorita competentei sale de a monitoriza eficient afectiunile de orice tip. Echipamentele care se afla in cadrul clinicii sunt unele performante si moderne, iar rezultatele obtinute sunt unele ireprosabile.

Concluzii

Vrei sa gasesti in medic de familie in Timisoara care sa puna in aplicare un act medical ireprosabil? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit mai sus. Prioritizeaza-ti sanatatea de fiecare data si adreseaza-te medicului de familie atunci cand intampini probleme de sanatate.