Meniu

Toaletaj canin Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe saloane ofera servicii de toaletaj canin in Baia Mare, fiind optiuni foarte bune pentru cei care pun pret pe ingrijirea si igiena animalelor de companie. Taiatul unghiilor, curatarea urechilor, pieptanatul si tunsoarea sunt cateva obiceiuri importante pentru bunastarea si sanatatea prietenului tau necuvantator, care merita sa beneficieze de o toaletare completa periodic. 

Mai multe cabinete din Baia Mare sunt dotate cu instrumente si produse de ingrijire dedicate necuvantatoarelor. Aceste proceduri sunt efectuate de specialisti care iubesc animalele si care stiu cum sa se comporte cu ele, astfel incat sa le asigure confort in timpul toaletajului. Imbunatatirea aspectului, a igienei si reducerea mirosurilor neplacute sunt cateva dintre beneficiile pe care le implica acest serviciu.

Unde se face toaletaj canin in Baia Mare?

Daca locuiesti in Baia Mare si vrei sa iti duci catelul la toaletaj canin, din acest articol poti afla care sunt cele mai apreciate saloane. Tabelul de mai jos surprinde numele saloanelor respective si pretul pentru aceasta procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Toaletaj
Rating
Website
MaMi Petshop
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul toaletajului porneste de la 100 Ron
 • Servicii de inalta caliate
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism si amabilitate
 • Dragoste fata de animale
 • Comunicare eficienta
Canin Gold Style
120 Ron
 • Pretul toaletajului porneste de la 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Simpatie fata de animale
 • Rabdare si ambilitate
 • Salon modern
Bella's Pet
150 Ron
 • Pretul toaletajului porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Raport bun calitate-pret
 • Punctualitate
 • Confort
Salon Kayra
80 Ron
 • Pretul toaletajului porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Devotament, pasiune si rabdare
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rasfat pentru catei
Salonul Droopy
100 Ron
 • Pretul toaletajului porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Atentie la cerintele proprietarilor
 • Amablitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 saloane pentru toaletaj canin in Baia Mare

Mai multe saloane din Baia Mare ofera servicii de toaletaj canin, fiind optiuni de top pentru oamenii care au catei si vor ca acestia sa beneficieze de ingrijiri calitative. Personalul este specializat in ingrijirea cateilor si foloseste produse de calitate, precum balsam si sampon special pentru blanita animalelor. Iata care sunt cele mai apreciate saloane din acest oras:

1. MaMi Petshop

MaMi Petshop este unul dintre cele mai populare saloane din Baia Mare cand vine vorba despre toaletaj canin. Personalul iubeste animalele si este specializat in ingrijirea lor, punand la dispozitia acestora diverse proceduri de igienizare, curatare si ingrijire. Se folosesc produse de calitate si fiecare patruped beneficiaza de un tratament conform nevoilor si cerintelor proprietarului.

Pentru toaletaj canin, pretul porneste de la 100 lei si variaza in functie de dimensiunea catelului si de numarul de proceduri.

Persoanele care au ales MaMi Petshop pentru animalele lor se declara foarte multumite de calitatea serviciilor. Personalul este descris ca fiind profesionist, amabil si bine pregatit. Catelusii sunt bine ingrijiti, iar personalul da dovada de iubire fata de animale si dedicare fata de meserie. Programarile se fac usor si comunicarea este eficienta. In plus, tarifele sunt convenabile. 

Vezi parerile pacientilor despre MaMi Petshop
Vezi Pareri

2. Canin Gold Style

Canin Gold Style este un alt salon din Baia Mare la care iti poti programa catelusul pentru toaletaj canin. Prietenii necuvantatori beneficiaza de ingrijiri speciale si tratamente moderne de curatare, fiind ingrijiti de personal specializat. Acest salon specializat in cosmetica si frizerie canina isi dedica serviciile prietenilor necuvantatori si pune accent pe confortul acestora, motiv pentru care personalul isi desfasoara activitatea intr-un mediu relaxat.

Pentru toaletaj canin, preturile pornesc de la 120 lei.

Salonul se bucura de aprecierea unui numar mare de oameni care si-au dus acolo animalutele. Conform recenziilor din mediul online, serviciile de la Canin Gold Style sunt de calitate, iar preturile sunt bune. Echipa iubeste animalele, e profesionista si trateaza cu amabilitate proprietarii. Salonul este modern si personalul da dovada de rabdare.

3. Bella’s Pet

Bella’s Pet este unul dintre saloanele din Baia Mare pe care sa le iei in considerare atunci cand vrei sa iti programezi catelul la toaletaj canin. Dragostea pentru animale si dorinta de a le oferi ingrijiri de calitate au dus la deschiderea acestui salon, unde sunt disponibile numeroase servicii de cosmetica si ingrijire canina: tuns, spalare, curatare urechi, tratament blana etc.

Tariful pentru toaletaj canin porneste de la 150 lei.

Oamenii din Baia Mare recomanda cu incredere acest salon si spun ca animalutele lor s-au simtit bine acolo, pentru ca au iesit linistite dupa tuns si au fost rasfatate. Raportul calitate-pret este notat pozitiv, la fel si nivelul de confort din salon. Profesonalismul, amabilitatea si punctualitatea sunt cateva dintre calitatile personalului de la salonul Bella’s Pet.

4. Salon Kayra

Pentru servicii de toaletaj canin si gradinita canina, proprietarii de catelusi din Baia Mare se pot orienta catre salonul Kayra. Acest salon de infrumusetare pune la dispozitia catelusilor diverse servicii si tratamente efectuate cu produse premium. In componenta salonului se afla si o gradinita canina, serviciile fiind menite sa contribuie la educatia, bunastarea si fericirea animalelor de companie.

Pretul toaletajului canin porneste de la 80 lei.

Foarte multe persoane si-au povestit experienta avuta la Salon Kayra si pe internet, unde au fost exprimate zeci de pareri pozitive. La acest salon, catelusii sunt de-a dreptul rasfatati si sunt tratati cu devotament, rabdare, pasiune si dragoste de catre personal. Amabilitatea, profesionalismul si capacitatea de abordare a oricarui catel sunt cateva dintre calitatile echipei de la salonul Kayra. Serviciile sunt de calitate si multi oameni sunt de parere ca e cel mai bun salon. Au existat si cateva persoane nemultumite de rezultatele obtinute, care au mentionat ca salonul ar putea face imbunatatiri la capitolul igiena.

5. Salonul Droopy

Topul saloanelor din Baia Mare unde se face toaletaj canin este completat de Salonul Droopy, specializat in cosmetica si coafura canina. Sunt disponibile numeroase tratamente, proceduri si servicii de ingrijire a catelusilor. Personalul este specializat si se folosesc produse de inalta calitate, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. 

Pentru toaletaj canin, pretul porneste de la 100 lei.

Salonul Droopy se bucura de aprecieri si cuvinte de lauda din partea oamenilor care i-au ales serviciile, care s-au declarat multumiti si care au devenit clienti fideli. Personalul este amabil, bine pregatit si depune toate eforturile pentru ca rezultatele sa corespunda asteptarilor.

Concluzii

Acestea sunt cele mai apreciate saloane din Baia Mare unde poti face o programare catelului tau pentru toaletaj canin. Pentru a face o alegere corecta, este important sa iei in calcul raportul calitate-pret si mai ales opinia altor oameni care si-au dus cateii la salonul respectiv, iar optiunile prezentate anterior se bucura de o reputatie buna si au fost laudate in repetate randuri pentru profesionalismul de care dau dovada.