Meniu

Veterinar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli la prima vizita la medicul veterinar din Iasi si nu stii cum sa iti pregatesti catelul de consultatie? Toate animalele de companie trebuie sa fie duse cel putin o data pe an la medicul veterinar, pentru efectuarea unor controale de rutina, dar si pentru realizarea vaccinarilor recomandate. Prietenii patrupezi sunt foarte sensibili daca nu li se aplica tratamentul necesar la timp. Inainte de a merge la cabinetul de medicina veterinara, te incurajam sa pregatesti istoricul de vaccinare si sa stii exact care este marca hranei folosite, tratamentele de deparatizare, informatii cu privire la modificari ale starii, apetitului, comportamentului, greutatii etc.

Daca locuiesti in Iasi si vrei sa gasesti un cabinet veterinar de incredere, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi cinci variante la care poti apela. Pe langa aparaturile de actualitate, cabinetele dispun si de echipe medicale profesioniste, cu o buna pregatire in domeniu.

Care sunt preturile aplicate pentru o consultatie la un medic veterinar in Iasi?

Nu stii care sunt preturile practicate pentru o consultatie la un medic veterinar in Iasi si vrei sa te documentezi cu atentie, pentru a afla care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti? Iti recomandam sa iei in considerare tabelul prezentat mai jos, in care sunt cuprinse toate tarifele actualizate si practicate in Iasi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cocodite
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Colectiv profesionist, amabil si empatic
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Mediu primitor si amenajare placuta
 • Atmosfera prietenoasa
 • Dotari de ultima generatie
Eris Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Colectiv medical profesionist, empatic si experimentat
 • Investigatii precise si proceduri eficiente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Promptitudine, implicare si amabilitate
 • Rezultate ireprosabile si servicii multiple
Dr. Ludovic Bacusca
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Experienta placuta
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de actualitate
 • Diagnostic precis si tratament corespunzator
 • Servicii multiple
Vetcare
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Rabdare, empatie si amabilitate
 • Atitudine prietenoasa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri precise
 • Tratament corespunzator
Mofturici Vet
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Implicare, buna pregatire, experienta vasta
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de actualitate
 • Solutii relevante
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Iasi la care sa apelezi

Vrei sa gasesti un cabinet veterinar in Iasi care sa aplice servicii calitative si la care apelezi cu incredere atunci cand animalutul tau de companie se confrunta cu anumite simptome iesite din comun? Atunci lista celor cinci clinici pe care ti-am pregatit-o mai jos iti va fi de un real ajutor. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte:

1. Cocodite

Cocodite este un cabinet veterinar din Iasi catre care stapanii de animale de companie isi indreapta atentia de fiecare data cand au problemele cu prietenul blanos. Fie ca este vorba de un control de rutina sau de o consultatie pentru diagnosticarea unei potentiale probleme de sanatate, cabinetul Cocodite este echipat in mod corespunzator cu unele dintre cele mai eficiente si performante aparaturi. Printre serviciile puse in aplicare se amintesc si: consultatii (tratamente, vaccinari, deparazitare,  microcipari si pasapoarte, detartraj cu ultrasunete), investigatii (ecografie, analize de sange, examen microscopic, teste rapide), chirurgie (castrari, cezariana, oftalmologie, estetica, cavitatea bucala, cavitatea abdominala), farmacie. 

O consultatie generala este de 100 lei.

Cocodite se afla printre cele mai apreciate si cel mai bine cotate cabinete veterinare din Iasi, datorita actului medical ireprosabil. Colectivul medical este profesionist, amabil, implicat si empatic, asigurand pacientilor blanosi un diagnostic precis si un tratament personalizat in functie de problema cu care se confrunta. In plus, mediul este primitor, atmosfera prietenoasa, iar clinica echipata si amenajata corespunzator.

Vezi parerile pacientilor despre Cocodite
Vezi Pareri

2. Eris Vet

Un alt cabinet veterinar din Iasi catre care iti poti indrepta atentia este Eris Vet, infiintat in 2013 si dedicat tuturor animalutelor de companie. Unitatea medicala prioritizeaza consilierea preventiva si diagnosticarea precisa, prin intermediul aparaturilor de ultima generatie si a echipamentelor performante. Colectivul medical are o buna pregatire in domeniu, punand in aplicare urmatoarele: servicii veterinare la domiciliu, asistenta medicala generala, vaccinari, deparazitari interne si externe, diete specializate, sterilizare, ecografii, interventii chirurgicale, toaletare generala, stomatologie, documentatii pentru calatorii, analize multiple V-check, crio chirurgie etc. 

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

Clinica Eris Vet a primit peste 400 de recenzii pozitive, conform motorului Google de cautare, datorita serviciilor ireprosabile. Colectivul medical profesionist, empatic si experimentat asigura un act medical corect, investigatii precise si proceduri eficiente, cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale. Promptitudinea, implicarea si amabilitatea sunt alte calitati apreciate de stapanii animalelor de companie atunci cand apeleaza la Eris Vet.

3. Dr. Ludovic Bacusca

Cabinetul veterinar dr. Ludovic Bacusca din Iasi este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca animalul tau de companie se confrunta cu probleme de sanatate. In cadrul sau, medicul veterinar cu experienta vasta in domeniu are acces la aparaturi si echipamente performante, cu ajutorul carora poate efectua o serie de investigatii, care sa il ajute sa stabileasca un diagnostic corect. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatii de specialitate, cosmetica si toaletaj canin, imagistica veterinara, ecografie generala, radiologie dentara si interventii chirurgicale. 

Consultatia veterinara este de 90 lei.

Conform celor peste patru sute de recenzii pozitive postate in mediul online, toti stapanii de animale de companie se declara multumiti de actul medical pus in aplicare de medicul expert. Experienta este placuta, iar investigatiile efectuate sunt precise multumita aparaturilor de actualitate. Medicul da dovada de amabilitate, empatie si o buna pregatire in domeniu, asigurand un diagnostic precis, dar si un tratament adaptat in functie de problema de sanatate.

4. Vetcare

Vetcare, cabinet veterinar din Iasi, ofera sprijin tuturor stapanilor de animale de companie care isi doresc sa solicite ajutorul unui medic specializat in domeniu. Pe langa aparaturile de ultima generatie folosite pentru efectuarea investigatiilor precise, clinica dispune si de o echipa medicala profesionista, care reuseste sa diagnosticheze corect pacientii patrupezi, dar si sa ii trateze in mod adecvat. Se aplica urmatoarele: servicii de medicina interna, interventii chirurgicale, consultatii de specialitate dermatologice si oftalmologice si medicina preventiva. Cabinetul cuprinde si o farmacie veterinara de unde se poate achizitiona tratamentul necesar pentru vindecarea animalutului de companie.

Tariful aplicat pentru consultatia veterinara este de 100 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea stapanilor de animale de companie se declara multumiti de actul medical. Rabdarea, empatia, amabilitatea si atitudinea prietenoasa sunt calitati puternic apreciate la Vetcare, motiv pentru care este popular in oras. Datorita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile aplicate sunt precise, iar tratamentul recomandat este cel corespunzator pentru vindecarea rapida a animalului de companie.

5. Mofturici Vet

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Mofturici Vet, un cabinet veterinar din Iasi unde vei face cunostinta cu medici dedicati si bine pregatiti in domeniu. Printre serviciile la care poti opta sunt amintite si: consultatiile de specialitate, tratamente, vaccinare, chirurgie, analize de biochimie, ecografie, deparazitari, tunsori, farmacie. Datorita aparaturilor de actualitate folosite, toate investigatiile si procedurile aplicate sunt ireprosabile, diagnoticarea este corecta, iar tratamentele recomandate sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui animalut in parte.

Consultatia veterinara este de 90 lei.

Implicarea, buna pregatire a cadrelor medicale si experienta vasta in medicina veterinara sunt principalele motive pentru care stapanii animalelor de companie iau in considerare Mofturici Vet. Tratamentele aplicate sunt personalizate, investigatiile sunt precise, aparaturile folosite sunt de actualitate, iar solutiile recomandate pentru pacientii blanosi sunt corecte si eficiente de fiecare data. In plus, preturile sunt accesibile.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic veterinar in Iasi cu experienta vasta in domeniu care sa iti trateze eficient animalul de companie? Atunci cele cinci clinici amintite anterior sunt variantele pe care te poti baza. In cadrul investigatiilor si consultatiilor se utilizeaza aparaturi si echipamente performante, astfel incat medicii sa poata oferi un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat.