Meniu

Veterinar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care se afla in cautarea unui medic veterinar in Brasov pentru a verifica starea de sanatate a animalelor de companie sau pentru efectuarea unor proceduri, cum ar fi deparazitarea sau vaccinul, pot gasi in acest articol sugestii de cabinete si clinici apreciate pentru calitatea serviciilor. Consultatiile periodice sunt necesare pentru bunastarea animalului si pentru a identifica din timp eventualele probleme de sanatate ale acestuia. Trebuie sa mergi la medicul veterinar de urgenta daca prietenul necuvantator a suferit un accident sau prezinta simptome precum sangerari sau dificultati de respiratie. 

Poti sa alegi dintre mai multe cabinete veterinare din Brasov, acesta fiind un oras generos la capitolul serviciilor medicale destinate necuvantatoarelor. Vei gasi mai multe clinici dotate cu aparatura moderna, utila in eficientizarea controlului de rutina si efectuarea unor proceduri moderne de ingrijire si tratament. Starile de apatie ale animalului si cresterea temperaturii sunt cateva dintre simptomele care ar trebui sa iti dea de gandit si in prezenta carora este necesar sa faci o programare la veterinar.

Unde gasesti cei mai buni medici veterinari din Brasov?

Multe persoane din Brasov se prezinta la medicul veterinar pentru controlul de rutina al sanatatii animalului de companie, care trebuie sa reprezinte o prioritate pentru stapan. Indiferent ca prietenul necuvantator are sau nu un istoric de afectiuni, e recomandat ca vizita la medic sa aiba loc periodic si sa nu fie amanata in prezenta unor simptome. Daca locuiesti in acest oras si vrei sa alegi un medic bun pentru animalul tau de companie, poti verifica urmatorul tabel, unde apar numele celor mai cunoscute cabinete si pretul aferent unei consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Health Vet
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 80 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Atentie la detalii
 • Aparatura performanta
 • Pregatire in diferite ramuri medicale
 • Clinica spatioasa, curata si moderna
Kerberos
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa bine pregatita
 • Empatie si dragoste fata de animale
 • Incurajari si solutii adecvate
 • Raport bun calitate-pret
Dr. Alin Terzea
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Implicare, rabdare si atentie
 • Promptitudine in diagnostic si tratament
 • Sfaturi si recomandari utile
 • Nerespectarea programarilor
Ceres Vet
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Empatie, grija si afectiune pentru animale
 • Cabinet curat si bine dotat
 • Preturi decente
Clinica K2
90 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 90 Ron
 • Servicii de calitate excelenta
 • Atentie si empatie
 • Aparatura performanta si cabinet modern
 • Solutii eficiente si in cazurile delicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Brasov

Mai multe cabinete veterinare din orasul Brasov se bucura de feedback pozitiv si de recomandari din partea unui numar mare de persoane care le-au trecut pragul atunci cand animalele lor de companie nu erau in cea mai buna stare. Eficienta tratamentelor si recomandarile utile in raport cu stilul de viata al animalului sunt cateva motive pentru care medicii veterinari care profeseaza in cadrul clinicilor veterinare din acest oras sunt apreciati.

Mai jos, poti vedea unde ii gasesti pe acesti medici: 

1. Health Vet

Situata in centrul orasului Brasov, clinica veterinara Health Vet este una dintre cele mai bune variante pe care le ai daca locuiesti aici si vrei sa mergi la control cu animalul de companie. Medicii care profeseaza aici ofera solutii multiple si personalizate pentru sanatatea necuvantatoarelor si folosesc tehnici, aparatura si echipamente de ultima generatie. Cabinetul a fost deschis in anul 2009 si de atunci se afla intr-un proces continuu de imbunatatire, scopul principal fiind acela de a raspunde eficient la nevoile pacientilor, inclusiv la capitolul investigatii si analize.  

Pretul unei consultatii porneste de la 80 lei.

Multi pacienti au mentionat prin recenzii in mediul online ca Health Vet este clinica lor veterinara favorita si ca este o locatie spatioasa, curata si dotata corespunzator cu aparatura moderna. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism, empatie, atitudine calda fata de pacient si pentru pregatirea in diferite ramuri medicale. Serviciile sunt de inalta calitate si intregul personal este dedicat spre a gasi o solutie potrivita, incurajand stapanii animalelor si fiind atenti la detalii. In plus, tarifele sunt rezonabile. Exista si recenzii mai putin favorabile, de la persoane care spun ca au fost intampinate cu o atitudine neprimitoare cand s-au prezentat fara programare. 

Vezi parerile pacientilor despre Health Vet
Vezi Pareri

2. Kerberos

Un alt cabinet veterinar foarte apreciat in Brasov este Kerberos. Acesta a fost deschis in anul 2007 si pune la dispozitie o gama larga de servicii dedicate pacientilor necuvantatori: consultatii, examene paraclinice si investigatii de laborator, interventii chirurgicale, servicii stomatologice, programe profilactice de vaccinari, diagnostic si tratament in cazul a numeroase afectiuni etc. Pe langa terapii si tratamente, poti sa te adresezi medicilor de la Kerberos inclusiv pentru urgente veterinare si pentru pasaportul animalului de companie. Kerberos a fost deschis in anul 2007 si este implicat in proiecte de ingrijire si reabilitare a animalelor salbatice, precum si in alte proiecte educationale pe tematici veterinare. 

Pentru o consultatie initiala, tariful este de 100 lei.

Majoritatea persoanelor care si-au dus animalutele de companie la Kerberos se declara multumite de calitatea serviciilor si spun ca le-a facut placere sa interactioneze cu acest colectiv, care da dovada de atentie, rabdare, amabilitate si empatie. Intreaga echipa iubeste animalele si este alaturi de stapani in momentele delicate, incurajandu-i si oferindu-le solutii adecvate. Personalul este bine pregatit si dedicat meseriei. Raportul calitate-pret este bun si se respecta programarile.

3. Dr. Alin Terzea

Unul dintre cei mai buni medici veterinari la care poti sa apelezi in Brasov este dr. Alin Terzea. La cabinetul sau, acesta ofera o gama vasta de servicii medicale dedicate necuvantatoarelor, consultatiile, ecografiile si consultanta nutritionala fiind cateva dintre serviciile disponibile. Acesta are experienta vasta in domeniul ingrijirii animalelor si asigura precizie in diagnostic, oferind solutii care se pliaza pe nevoile si caracteristicile fiecarui patruped.  

Pentru o consultatie, se va achita suma de 90 lei.

Sutele de recenzii pozitive din mediul online demonstreaza faptul ca dr. Alin Terzea este unul dintre cei mai buni medici veterinari din Brasov. Acesta explica intr-un limbaj accesibil nevoile animalelor si asigura tratamente corespunzatoare chiar si in situatii foarte delicate. Medicii sunt foarte bine pregatiti, implicati, rabdatori si trateaza animalele cu atentie si caldura, punand suflet in ceea ce fac. Empatia, sfaturile utile, promptitudinea in diagnostic si tratament sunt alte avantaje observate de cei care au ales acest cabinet veterinar. Exista cateva persoane care spun ca programarile nu se respecta intocmai. 

4. Ceres Vet

Daca animalutul tau are probleme de sanatate si cauti un medic veterinar bun in orasul Brasov, Ceres Vet este una dintre variantele pe care trebuie sa le iei in calcul. Acest cabinet se adreseaza tuturor animalelor, carora le ofera consultatii, tratamente din sfera dermatologiei, oftalmologiei, chirurgiei etc. Aici se efectueaza diferite tipuri de analize si ecografii, pe lista de servicii figurand proceduri veterinare simple sau complexe. Echipa de medici veterinari care profeseaza la acest cabinet asigura tratamente de actualitate si participa regulat la cursuri de perfectionare pentru a ramane la curent cu cele mai moderne terapii dedicate patrupezilor.

Pentru o consultatie veterinara generala, pretul este de 90 lei. 

Dintre cei care au ales serviciile Ceres Vet, multi si-au povestit experienta si in mediul online. Conform acestora, consultatiile sunt minutioase si atmosfera este primitoare. Colectivul este format din doctori amabili si profesionisti, care dau dovada de empatie, grija si afectiune pentru animalute. De asemenea, personalul este descris ca fiind rabdator si foarte comunicativ. Preturile sunt decente, iar cabinetul este curat si dotat corespunzator. Exista persoane care spun ca multi ani au mers la diferiti medici veterinari si nu au reusit sa gaseasca tratamntele potrivite, dar ca la Ceres Vet li s-a oferit solutia potrivita. 

5. Clinica K2

Clasamentul celor mai bune clinici veterinare situate in orasul Brasov este completat de Clinica K2, deschisa in 2016. La aceasta clinica se efectueaza examinari clinice detaliate, alaturi de o diversitate de examinari de laborator. In componenta spitalului se afla un laborator propriu in cadrul caruia se desfasaora investigatii care permit depistarea prompta a diagnosticului si stabilirea prognosticului intr-o maniera realista. De asemenea, Clinica K2 dispune de propriul laborator de radiologie, care este dotat cu aparatura performanta ce bifeaza o calitate superioara a filmului radiologic.  

Tariful pentru o consultatie la clinica veterinara K2 porneste de la 90 lei. 

Potrivit persoanelor care au ales aceasta clinica, serviciile sunt de calitate excelenta, personalul este atent la nevoile pacientilor si preturile sunt rezonabile. Organizarea eficienta din clinica, profesionalismul medicilor si faptul ca se lucreaza si in weekend sunt cateva dintre avantajele principale. Multe persoane sunt de parere ca este cea mai buna clinica veterinara din Brasov, deoarece au intalnit medici priceputi, atenti, empatici si apropiati de animale. Cabinetul este modern si dotat cu aparatura performanta. Serviciile sunt de calitate si preturile competitive. Echipa medicala este implicata si propune solutii eficiente inclusiv in cazurile delicate. Totusi, exista si persoane care spun ca au intalnit medici cu o atitudine superficiala. 

Concluzii

Acestea sunt principalele cabinete si clinici veterinare dintre care poti alege in orasul Brasov daca iti doresti solutii eficiente si ingrijiri medicale de calitate pentru animalutul tau, indiferent de specia si varsta acestuia. Pentru ca variantele sunt numeroase, este important sa alegi un cabinet compatibil cu asteptarile tale, unde animalul de companie sa beneficieze de o abordare completa, de empatie si dragoste din partea cadrelor medicale.