Meniu

Toaletaj Canin Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Posesorii de animalute care vor sa-si ajute prietenii necuvantatori sa fie curati, igienizati si parfumati, pot opta pentru toaletaj canin. In Cluj sunt numeroase cabinete veterinare si saloane de profil spre care isi pot indrepta atentia… si pasii impreuna cu prietenul blanos.

Toaletajul canin include mai multe servicii, de la spalat si aranjat, la taiatul unghiilor si curatatul urechilor. Personalul specializat trebuie bine pregatit si instruit pentru a sti cum sa faca patrupedele sa coopereze si sa se simta in largul lor. In locatiile de mai jos, din Cluj, toate aceste aspecte sunt apreciate de clienti, semn ca se realizeaza la standarde inalte.

Cat costa un toaletaj canin in Cluj?

Pretul pentru un toaletaj canin, in Cluj, variaza in functie de cabinet sau salon, dar si in functie de rasa animalului, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Toaletaj
Rating
Website
Regele Leu
Clinica-Verificata
120-200 Ron
 • Pret Toaletaj 120-200 Ron
 • Servicii variate
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Parcare proprie
 • Preturi avantajoase
Happy Dogs
40-180 Ron
 • Pret Toaletaj 40-180 Ron
 • Servicii de toaletaj pentru caini
 • Personal amabil si iubitor de animale
 • Produse de buna calitate
 • Preturi avantajoase
AnimaDoc
70-210 Ron
 • Pret Toaletaj 70-210 Ron
 • Servicii de ingrijire si preventie
 • Igiena orala
 • Toaletaj canin realizat de personal cu experienta
 • Examene de laborator
Salon Puffy
110-210 Ron
 • Pret Toaletaj 110-210 Ron
 • Personal calificat
 • Servicii diverse
 • Aparatura profesionala
 • Produse de ingrijire de calitate
 • Cabinetul este situat intr-o zona centrala
Flocea si Mo
100-600 Ron
 • Pret Toaletaj 100-600 Ron
 • Cabinet veterinar
 • Consultatii medicale de urgenta
 • Cursuri de toaletaj canin si felin
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce cabinete si saloane se face toaletaj canin, in Cluj?

Aceste cinci cabinete veterinare si saloane ofera servicii de toaletaj canin in Cluj, servicii care sunt foarte apreciate de clienti:

1. Regele Leu

Cabinetul veterinar Regele Leu din Cluj-Napoca a fost infiintat pentru a trata micile necuvantatoare ca pe membrii familiei, printr-un act medical ce imbina stiinta si compasiunea. Serviciile oferite aici sunt variate, de la chirurgie si vaccinari, pana la deparazitari, tratamente, microcipari sau toaletaj. Toaletajul la cabinetul Regele Leu include: baie, uscare, periaj, tuns, taiatul unghiilor, curatarea urechilor si parfumarea animalutului.

Preturile pentru toaletaj variaza de la animal la animal, in functie de statura acestuia si de par, in unele cazuri. Spre exemplu, un toaletaj complet pentru un boxer costa 120 de lei, pentru un labrador – 150 de lei, pentru un Shih-Tzu – 120 de lei, iar pentru un ciobanesc mioritic – 300 de lei.

Cabinetul veterinar Regele Leu se bucura de multe aprecieri din partea iubitorilor de animale care vin aici pentru a trata problemele de sanatate ale micutelor necuvantatoare sau pentru toaletaj. Ei spun ca personalul este foarte bine pregatit, politicos si ca da dovada de rabdare. Unii mai spun si ca preturile sunt avantajoase, fiind mai mici decat in alte locatii similare si ca inca un avantaj ar fi locurile de parcare de langa cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Regele Leu
Vezi Pareri

2. Happy Dogs

Salonul de toaletaj canin Happy Dogs se afla in Cluj-Napoca si a aparut din dorinta unor iubitori de animale de a le oferi cateilor din acest oras posibilitatea de a fi rasfatati si ingrijiti cu cele mai bune produse destinate lor, indiferent de tipul de blana sau piele. Toaletajul unui caine variaza, ca durata, intre 45 si 120 de minute, in functie de talie si de complexitatea procesului de grooming, de aici si diferentele de pret.

Tariful pentru un pachet cu: spalat, taiat unghii, aranjat, curatatul urechilor si parfumat este de 40-60 de lei pentru cateii de talie mica; 60-90 de lei – pentru talie medie si de 100-180 de lei – pentru cateii de talie mare. Un pachet care include si tunsul catelului, mai creste cu 40-50 de lei, in fiecare caz.

Posesorii de animale care au venit cu prietenii lor blanosi la acest salon se declara in majoritate foarte multumiti de servicii, motivand ca angajatele sunt foarte prietenoase, ca serviciile sunt prompte si de calitate si ca se vede cu ochiul liber iubirea sincera a celor de la salon fata de patrupede. In plus, oamenii spun ca produsele folosite sunt de buna calitate si ca preturile sunt  avantajoase.

3. AnimaDoc

AnimaDoc este un cabinet veterinar din Cluj-Napoca, nascut din dragostea fata de animale. In acest cabinet, fiecare animalut de companie beneficiaza de servicii de ingrijire si preventie, de diete si alimentatie sanatoasa, examene de laborator, igiena orala, toaletaj, urgente si deplasari la domiciliu.

Tariful pentru un pachet de toaletaj complet pentru un caine de rasa pitica este de 70 de lei; pentru un caine mic, pretul pachetului este de 90 de lei, pentru un caine de rasa medie – 110 lei; un caine de rasa mare – 180 de lei; un caine de rasa gigant – 210 lei.

Parerile proprietarilor de animale care au optat pentru serviciile AnimaDoc sunt apreciative, atat in ceea ce priveste rezolvarea problemelor de sanatate, cat si serviciile de ingrijire si toaletaj. Multi clienti recomanda cabinetul pentru toti posesorii de animale din apropiere.

4. Salon Puffy

Puffy este un salon specializat in cosmetica si coafura veterinara, adica un loc in care fiecare patruped poate fi rasfatat cu servicii precum: tuns, trimat, spalat, taiat unghii, periat, toaletat urechi, personalul fiind calificat. Pentru a oferi servicii de calitate, angajatii utilizeaza aparatura profesionala si produse de ingrijire de specialitate. In plus, cabinetul se afla in zona centrala a Clujului, iar serviciile functioneaza pe baza de programari telefonice.

Pretul pentru un pachet de toaletaj in cazul cateilor de talie mica este de 110 lei, pentru cateii de talie medie – 150-160 de lei, iar pentru cainii de talie mare, pretul unui toaletaj complet ajunge pana la 210 lei.

Clientii sunt foarte multumiti de activitatea de la acest salon, spunand ca animalutele sunt incantate si stau fara probleme la spalat si aranjat. Amabilitatea personalului, rabdarea si profesionalismul sunt calitati pe care le-au remarcat multi dintre posesorii de animale. Unii spun insa ca preturile sunt mari pentru ceea ce ofera serviciile acestui salon.

5. Flocea si Mo

Flocea si Mo este un loc in care animalutele isi recapata sanatatea, sunt ingrijite si rasfatate, iar stapanii lor se simt foarte bine, beneficiind chiar de cursuri de toaletaj canin si felin. In cabinet, sunt oferite consultatii medicale de urgenta chiar si in afara programului de lucru, consultatii si tratamente de dermatologie, se efectueaza analize medicale sau interventii chirurgicale. Personalul este alcatuit din doi medici veterinari care adora animalele si fac tot ce le sta in putinta pentru a le ajuta si a le rasfata. Pachetul de toaletaj include servicii precum: spalat, uscat, curatarea urechilor si a ochilor, taiatul unghiilor, parfumat, spray pentru luciu.

Tarifele pentru toaletaj canin variaza in functie de lungimea parului si de numarul de kilograme al catelului, astfel: spalat caine 10-20 de kg, cu par scurt – 100 de lei, iar caine 50-70 de kg – 220 de lei. Pentru parul lung, preturile variaza de la 180 de lei (10-20 de kg) si pana la 300-600 de lei.

In review-urile exprimate pe internet de catre clientii cabinetului se arata ca oamenii au avut parte de experiente placute. Ei sunt incantati si de cursurile de toaletaj la care au luat parte, dar si de ingrijirea de care au parte aici pacientii necuvantatori. Atentia la detalii, dragostea pentru animale si profesionalismul par sa fie cuvintele de ordine in privinta personalului.

Concluziile noastre

Cand vine vorba de toaletaj canin, in Cluj, serviciile sunt ofertante. Sunt numeroase cabinete si saloane de profil care le rasfata pe animalute, cu tuns, spalat, aranjat, taiatul unghiilor, curatatul urechilor si al ochilor si parfumat, pentru a se simti ingrijite si iubite asa cum merita.

Oamenii sunt, in general, foarte multumiti de serviciile acestor saloane, dupa cum reiese din recenziile postate in mediul online, astfel ca daca esti in cautarea unei locatii in care animalutul tau sa se simta bine in timp ce este ingrijit, iti poti indrepta atentia catre unul dintre ele.