Meniu

Veterinar Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai adoptat recent un catelus de la un adapost de animale din oras si vrei sa mergi la un medic veterinar in Bistrita pentru a-i efectua toate investigatiile necesare? Atunci articolul acesta este exact pentru tine, pentru ca iti vom prezenta, in cele ce urmeaza cinci cabinete veterinare care se afla chiar in orasul tau si pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea tuturor consultatiilor necesare. Adoptia este unul dintre cele mai semnificative cadouri de la oameni pentru animale, cele din urma avand sansa de a intra in familii iubitoare.

Cu toate ca Bistrita este unul dintre cele mai linistite orase din tara, exceleaza cand vine vorba de cabinetele veterinare disponibile pentru pacientii imblaniti. Daca citesti in continuare, vei descoperi unele dintre cel mai bine pregatite institutii veterinare, unde vei putea face cunostinta cu medici bine pregatiti si echipati. 

Care este pretul unei consultatii veterinare din Bistrita?

Stim ca vrei sa te pregatesti cu toate informatiile necesare cand vine vorba de controlul veterinar din Bistrita, mai ales cu cele legate de costuri, motiv pentru care ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele practicate pentru efectuarea acestui serviciu medical. Iata, totodata, care sunt si clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Propetlife
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala profesionista, experimentata si empatica
 • Investigatii precise si tratamente personalizate
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
Dr. Francisc Sarkany
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Empatie, profesionalism si implicare
 • Investigatii si servicii ireprosabile
 • Medic veterinar cu experienta vasta
 • Tratament personalizat
Turcu Vet Family
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Echipa medicala empatica si experimentata
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Servicii multiple si diverse
 • Act medical de calitate
Pet Love Vet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate, implicare si profesionalism
 • Medici veterinar experimentati si bine pregatiti
 • Mediu confortabil, primitor si prietenos
 • Tratamente si investigatii ireprosabile
Tonvet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate in functii de necesitati
 • Ambianta placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare din Bistrita care te vor surprinde placut

Animalutele merita toata iubirea, grija si protectia din lume, tocmai de aceea a aparut si conceptul de cabinet veterinar. Bistrita, din fericire, este un oras care gazduieste o multime de cabinete cu acest specific, catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa mergi la un consult de specialitate. Medicii au o buna pregatire in domeniu, avand la baza studii universitare, practica intensa si experienta profesionala, iar echipamentele care se afla in dotarile unor astfel de institutii se afla la standarde europene. Descopera toate informatiile necesare despre unitatile veterinare de mai jos:

1. Propetlife

Propetlife este un cabinet veterinar din Bistrita care ofera servicii veterinare diverse, dar si un mediu primitor pentru pacientii blanosi. In cadrul sau isi desfasoara activitatea dr. Roxana Somodean alaturi de echipa specializata in medicina veterinara si toaletaj canin. Daca alegi Propetlife, animalutul tau va beneficia de urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, tratamente, vaccinari, deparazitari, analize de sange, de urina, hormoni, interventii chirurgicale si consiliere profesionala atat pentru dieta, cat si pentru crestere. De asemenea, cabinetul mai ofera si servicii de ecografie, transfuzii de sange, laser terapie, examen microscopic, stomatologie si dermatologie, alaturi de hrana de calitate si diverse accesorii. Unitatea veterinara se adreseaza cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor etc. pentru a le oferi un tratament adecvat.

Consultatia veterinara la Propetlife este de 150 lei.

Cu un rating ridicat, cabinetul veterinar din Bistrita isi dovedeste buna pregatire in fata stapanilor de animale, indeplinind un act medical ireprosabil. Echipa medicala este profesionista, experimentata si  empatica in interactiunea cu animalutele, oferind servicii de calitate. Investigatiile sunt precise, tratamentele stabilite sunt atent personalizate in functie de patologii, iar atmosfera este una primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Propetlife
Vezi Pareri

2. Dr. Francisc Sarkany

Cabinetul veterinar al dr. Francisc Sarkany din Bistrita este unul dintre cele mai vizitate si apreciate din oras, datorita medicului de exceptie care isi desfasoara activitatea in cadrul sau. Dr. Francisc Sarkany si-a inceput activitatea in medicina veterinara in anul 1975, dupa ce si-a terminat studiile universitare. Experienta sa profesionala este una vasta, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament eficient in functie de necesitatile fiecarui pacient blanos in parte. Cabinetul dispune de echipamente si aparaturi performante, cu ajutorul carora investigatiile, examinarile si serviciile veterinare sunt desfasurate intr-o maniera ireprosabila. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 130 lei.

Empatia, profesionalismul si implicarea in actul medical sunt calitati puternic apreciate de stapanii animalelor de companie, considerand ca acesta este unul dintre cabinetele care merita toata atentia in Bistrita. Toate investigatiile si serviciile sunt efectuate intr-o maniera corecta, medicul avand grija ca pacientul blanos sa isi primeasca tratamentul necesar, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. In plus, mediul este unul primitor si placut.

3. Turcu Vet Family

Turcu Vet Family este un cabinet veterinar din Bistrita infiintat de dr. Horia Turcu, un medic care se afla in continua perfectionare in ceea ce priveste medicina veterinara. Dupa incheierea studiilor universitare in domeniu, a participat la diverse workshop-uri pentru imbunatatirea abilitatilor si competentei de tratare a pacientilor necuvantatori. In arsenalul de servicii pe care il ofera sunt incluse si: consultatii de specialitate si tratamente, interventii chirurgicale, ortopedie (tratarea fracturilor), vaccinari, deparazitari, microcipari, eliberare pasaport, stomatologie veterinara (extractii, detartraj cu ultrasunete etc.), monitorizarea reproductiei, examene de laborator (examen coproparazitologic, examen citologic, analize de sange si urina, examen trichineloscopic), ecografie, consiliere nutritionala. Cabinetul dispune de toate echipamentele necesare pentru desfasurarea ireprosabila a tuturor acestor servicii si interventii, contribuind la succesul actului medical.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 140 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, datorita faptului ca echipa medicala este implicata in actul medical. Plina de empatie, dragoste fata de animale si o experienta vasta in domeniu, echipa specializata in medicina veterinara acorda un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat, intr-o atmosfera prietenoasa si primitoare.

4. Pet Love Vet

Pet Love Vet este un alt cabinet veterinar din Bistrita pe care il poti lua in considerare pentru tratarea animalutelor de diverse probleme de sanatate. Colectivul veterinar acorda o grija speciala fiecarui pacient blanos in parte, asigurandu-se ca face tot ce ii sta in putina pentru a afla un diagnostic precis, dar si pentru a elabora un plan eficient de tratament. Printre serviciile puse la dispozitie merita amintite si: consultatiile de specialitate, tratamente profilactice si curative, vaccinari, deparazitari, toaletaj canin, interventii chirurgicale, analize de laborator, pet shop, detartraj profesional atat pentru caini, cat si pentru pisicute. Multumita aparaturilor de ultima generatie care sunt utilizate, prietenul tau patruped va beneficia de ingrijirile necesare intr-un cadru de specialitate.

Tariful aplicat pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Amabilitatea, implicarea si profesionalismul echipei medicale sunt principalele calitati pe care stapanii animalelor de companie le apreciaza. Medicii veterinari sunt experimentati in domeniu si bine pregatiti, asigurand un mediu confortabil, primitor si prietenos pentru fiecare animalut in parte. In plus, tratamentele si investigatiile sunt ireprosabile, ceea ce inseamna ca prietenul tau necuvantator va beneficia de unele dintre cele mai bune servicii veterinare.

5. Tonvet

Ultima recomandare pe care ti-am pregatit-o, dar nu cea din urma, este Tonvet, un cabinet veterinar din Bistrita, care se adreseaza tuturor pacientilor necuvantatori cu diverse probleme de sanatate. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu, asigurand servicii de calitate superioara. Printre acestea se numara si: consultatiile de specialitate, deparazitari, vaccinari, interventii chirurgicale, analize, tratamente personalizate in functie de patologiile experimentate si investigatii precise. Cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate examinarile efectuate sunt precise si rapide.

Consultatia de specialitate la medicul veterinar de la Tonvet este de 120 lei.

Impresia stapanilor de animale este una placuta, majoritatea exprimandu-si multumirea pentru serviciile calitative de care prietenii lor blanosi au beneficiat. Investigatiile efectuate sunt precise, tratamentele sunt adaptate in functie de necesitati, iar aparaturile utilizate sunt moderne si performante. In plus, cabinetul este si recunoscut in oras, obtinand peste doua sute de recenzii favorabile in mediul online.

Concluzii

Daca te afli in cautarea unui cabinet veterinar in Bistrita unde animalutul tau sa poata primi unele dintre cele mai bune ingrijiri, poti lua in considerare institutiile amintite mai sus. Dotate cu echipamente de ultima generatie si dispunand de doctori cu o buna pregatire in medicina veterinara, cabinetele din Bistrita iti ofera posibilitatea de a-ti trata cat mai eficient si sigur prietenul blanos.