Meniu

Veterinar Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urgentele veterinare sunt, poate, printre cele mai mari temeri ale stapanilor de animale de companie, motiv pentru care se recomanda ca oricine sa aiba la indemana numarul de telefon al unui veterinar in Sectorul 1 la care sa apeleze cand animalutul nu se simte bine. Daca te afli si tu intr-o astfel de situatie, iar micutul tau se confrunta cu anumite simptome anormale ca: dificultati de urinare, dureri in diverse zone ale corpului, abdomen umflat sau tare sau dificultati de mentinere a echilibrului, adreseaza-te in cel mai scurt timp medicului veterinar. Este singura persoana in masura la care poti apela cu incredere si care stie ce proceduri trebuie sa aplice ca animalutul tau de companie sa fie sanatos.

Din fericire, exista o multime de clinici veterinare in Sectorul 1 care iti pot veni in ajutor in cazul unei urgente. Pe multe dintre ele ti le vom prezenta in cele ce urmeaza, pentru a fi informat corect cu privire la serviciile pe care le ofera, dar si la experienta medicilor din domeniu. Citeste mai departe si afla!

Cat costa o consultatie la un veterinar in Sectorul 1?

La fel ca o consultatie medicala obisnuita, si consultatia la medicul veterinar in Sectorul 1 poate sa varieze in functie de renumele clinicii, de experienta in domeniu, dar si de dotarile aflate in cabinet. In continuare, iti prezentam un tabel cu toate tarifele practicate la astfel de institutii medicale, pentru a sti care este bugetul orientativ pe care sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sanivet Care
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Investigatii corecte si precise
 • Profesionalism si implicare
 • Tratamente eficiente
 • Medici bine pregatiti, devotati si empatici
 • Servicii si specialitati multiple
Centrul Domenii
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Atmosfera primitoare, placuta si empatica
 • Medici cu buna pregatire
 • Investigatii si tratamente relevante
 • Varietate generoasa de servicii
Mobile Vet
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism, empatie, promptitudine
 • Tratament eficient si personalizat
 • Investigatii precise si corecte
 • Medici veterinari profesionisti
 • Specialitati multiple
Innovet
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Amabilitate, curatenie impecabila si implicare
 • Medici veterinari profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Examinari de specialitate
 • Diagnostic precis
Art of Vet
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii, investigatii si proceduri eficiente
 • Medici cu o experienta vasta
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cand ai nevoie de un veterinar in Sectorul 1?

Fie ca vrei sa iei legatura cu un medic veterinar in Sectorul 1 pentru a-i face animalutului de companie un control de rutina, fie ca vrei sa apelezi la ajutorul sau cu o urgenta, conteaza foarte mult sa cunosti un cadru medical la care sa poti apela oricand ai nevoie. In cele ce urmeaza iti pregatim o lista cu unele dintre cele mai cunoscute si bine pregatite clinici la care poti gasi medici veterinari experimentati:

1. Sanivet Care

Cu o activitate de peste 20 de ani in domeniu, Sanivet Care din Sectorul 1 vine in ajutorul tuturor animalutelor de companie care se confrunta cu diverse probleme de sanatate, punandu-le la dispozitie un medic veterinar bine pregatit in domeniu. Echipa de la Sanivet Care este formata din: dr. Razvan Tanasescu, dr. Diana Eftimie, (medici veterinari) dr. Andrei Vas (medic veterinar generalist), dr. Diana Gradinaru si dr. Valentina Iancu (medici veterinari debutanti). Printre serviciile pe care cadrele medicale reusesc sa le puna in aplicare cu profesionalism se numara si: analize de laborator, radiologie digitala, stomatologie, fizioterapie (medicina homeopata si acupunctura), parazitologie, oncologie, ortopedie, pneumologie, urologie, medicina interna, oftalmologie, dermatologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie, ecografie. Toate aparaturile utilizate sunt achizitionate recent, avand o precizie ridicata in obtinerea rezultatelor.

Pretul pentru o consultatie la medicul veterinar este de 50 lei.

Majoritatea stapanilor de animale se declara multumiti de serviciile si prestatia medicilor. Investigatiile sunt efectuate corect, cu profesionalism si implicare, tratamentele aplicate sunt eficiente si adaptate in functie de fiecare animalut in parte, iar empatia atinge cote maxime. Echipa bine pregatita, devotata si orientata catre insanatosirea pacientilor patrupezi este apreciata, dovada fiind cele peste cinci sute de recenzii pozitive postate in mediul online.

Vezi parerile pacientilor despre Sanivet Care
Vezi Pareri

2. Centrul Domenii

O alta institutie medicala veterinara in Sectorul 1 este Centrul Veterinar Domenii, unde vei gasi un medic veterinar experimentat in domeniu. Pacientii patrupezi au sansa de a fi consultati si tratati de medici atent pregatiti, printre care se remarca si: dr. Ionut Donescu, dr. Olivia Branescu, dr. Madalina Lungu, dr. Luminita Badea, dr. Gabriel Modreanu, dr. Andreea Tiganila, dr. Cristian Brojba, colaborator neurologie si ortopedie si asistenta Andreea Stefan. Printre serviciile pe care le pun in aplicare merita mentionate si: consultatii de specialitate, ecografie, laborator de analize medicale, radiologie veterinara digitala, anestezie inhalatorie si monitorizare, chirurgie, stomatologie, vaccinari si microcipari, internare postoperatorie, farmacie, cosmetica, diete si nutritie. 

Tariful aplicat pentru o consultatie la medicul veterinar este de 60 lei.

In cele peste trei sute de recenzii, stapanii animalutelor de companie si-au exprimat multumirea cu privire la modul placut si empatic in care acestea au fost tratate. Atmosfera este primitoare, astfel incat prietenii patrupezi sa treaca usor peste sentimentul de frica, iar cadrele medicale au o buna pregatire in domeniu, aplicand o multime de investigatii si tratamente relevante pentru patologia experimentata. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, reflectand buna pregatire a medicilor.

3. Mobile Vet

Mobile Vet este o clinica veterinara din Sectorul 1, infiintata in anul 2013 prin intermediul parteneriatului dr. Razvan Gheoca si dr. Radu Vasiloiu. Aceasta functioneaza si in regim de urgenta, 24/7, venind in ajutorul tuturor animalutelor. Aparatura avansata, de ultima generatie si medicii de specialitate in domeniu fac o echipa excelenta pentru investigarea si tratarea eficienta a tuturor pacientilor patrupezi. Echipa este formata din: dr. Razvan Gheoca, dr. Radu Vasiloiu, dr. Carmen Totolici, medici veterinari, as. Marian Palivan, as. manager Laura Balan si as. Carmen Dumitrache. Printre serviciile puse in aplicare de medicii cu experienta se numara si: consultatii de specialitate, tratamente, deplasare la domiciliu, laborator de analize veterinare, internare, vaccinari, microcipare, farmacie, investigatii cardiologice, chirurgie-ortopedie, stomatologie, deparazitari, radiologie, anestezie inhalatorie.

Consultatia de zi este de 100 lei, in timp ce pretul celei de noapte este de 150 lei.

Conform celor peste sapte sute de recenzii postate in motorul Google de cautare, exista o multime de pareri pozitive cu privire la activitatea desfasurata de medicii profesionisti, clinica avand notorietate in randul stapanilor de animale. Profesionalismul, empatia, iubirea pentru animale si promptitudinea sunt principalele aspecte apreciate cand vine vorba de Mobile Vet. Toata animalutele sunt tratate eficient in functie de patologia de care sufera, fiind efectuate cu precizie toate investigatiile necesare.

4. Innovet

Innovet este o alta clinica veterinara din Sectorul 1 catre care iti poti indrepta atentia pentru a gasi un medic pregatit in acest domeniu. Echipa este formata din doi medici cu experienta vasta in medicina veterinara: conf. univ. dr. Viorel Andronie si dr. Alina Radu. Acestia pot pune in aplicare o multime de servicii calitative si diverse, printre care se numara si: consultatii de specialitate, tratamente, chirurgie, ecografie, radiologie, diagnostic de laborator, terapie intensiva, microcipare, pasaport pentru animalele de companie si alimente dietetice. Nu sunt mai prejos nici aparaturile utilizate pentru efectuarea unor investigatii precise, dar si pentru aplicarea diverselor proceduri.

Consultatia veterinara la Innovet costa 90 lei.

Multe dintre recenziile postate sunt favorabile, datorita implicarii ireprosabile a medicilor, dar si datorita aparaturilor avansate care fac parte din dotarile institutiei medicale veterinare. Amabilitatea, curatenia impecabila, implicarea si profesionalismul medicilor se afla printre principalele motive pentru care stapanii de animale de companie opteaza pentru Innovet. Toate tratamentele recomandate sunt eficiente, stabilite in urma diagnosticului precis stabilit.

5. Art of Vet

Art of Vet este ultima, dar nu cea din urma sugestie pe care ti-o oferim, cu privire la clinicile unde poti gasi medici veterinari in Sectorul 1 de o experienta vasta in domeniu. Echipa de profesionisti indeplineste un act medical corect, acordand atentie fiecarui animalut in parte. Clinica este echipata cu o sala de asteptare primitoare, o sala moderna de consultatii, bloc operator steril echipat si dotat cu toate aparaturile necesare. De asemenea, pacientul patruped poate beneficia de terapie intensiva si reanimare. In sala de chirurgie se asigura serviciul de transfuzie, dar si tratamente stomatologice. 

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 80 lei.

Clinica veterinara este apreciata si laudata pentru serviciile ireprosabile pe care le pune la dispozitie pacientilor patrupezi. Serviciile, investigatiile, procedurile si tratamentele aplicate sunt de calitate si personalizate in functie de problema micutului pacient. Atmosfera este una primitoare si prietenoasa, sala de asteptare este moderna si placuta, iar experienta medicilor este vasta in acest domeniu.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic veterinar in Sectorul 1 pentru animalutul tau de companie? Atunci cele cinci institutii veterinare prezentate anterior iti vor fi de un real ajutor pentru tratarea eficienta a prietenului patruped. Stim cat de mult iti iubesti animalutul si cat de mult iti doresti sa se simta cat mai bine, motiv pentru care variantele pe care ti le-am prezentat mai sus sunt de incredere. Pe langa buna pregatire a medicilor, se remarca si aparaturile de ultima generatie, cu ajutorul carora se pot efectua investigatii precise.