Meniu

Veterinar Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Boala Lyme, alopecia, parazitii interni si externi sunt principalele probleme pe care animalutul tau le poate experimenta, indiferent ca ai catel sau pisica, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca ai in agenda numarul de telefon al unui medic veterinar in Sectorul 2. Oricat de multa grija ai de ele, animalutele de companie sunt sensibile si pot intra in contact cu numeroase boli virale, mai ales daca nu au un sistem imunitar prea puternic. 

Tocmai de aceea te sfatuim sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt cele cinci cabinete veterinare din Sectorul 2 pe care ti le recomandam, dar si cat de bine dotate sunt. Nu pierde timp, mai ales daca simptomele animalutului tau se agraveaza de la o zi la alta, si mergi la un cabinet de specialitate, unde prietenul tau patruped va primi ingrijirile necesare indicate de medicul specialist.

Cat costa o consultatie la medicul veterinar in Sectorul 2?

Pretul aplicat pentru consultatia efectuata la medicul veterinar in Sectorul 2 este influentat de numerosi factori, cum ar fi: performanta aparaturilor folosite pentru investigatii, experienta medicului si, bineinteles, notorietatea clinicii. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel care include toate tarifele practicate in Sectorul 2 pentru o consultatie veterinara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
IsraVet
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Medici experimentati si bine pregatiti
 • Atmosfera primitoare
Praxis Vetlife
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii calitative si eficiente
 • Profesionalism, amabilitate, buna pregatire
 • Dotari ultraperformante
 • Empatie si experienta vasta
Vet Consulting
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise si proceduri eficiente
 • Colectiv cu o buna pregatire
 • Specialitati multiple si atent abordate
Vete Pet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Experienta vasta si buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii si proceduri precise
Perfect Pet
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Investigatii si servicii ireprosabile
 • Diagnostic corect si rapid
 • Tratament personalizat
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Sectorul 2 la care poti apela

Vrei sa gasesti un cabinet veterinar in Sectorul 2 la care sa poti apela ori de cate ori animalutul tau nu se simte bine sau cand este necesar un control de rutina? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci clinici bine pregatite, atent echipate, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici de renume. Iata care sunt acestea, dar si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Isravet

Isravet este un cabinet veterinar localizat in Sectorul 2 si se adreseaza tuturor iubitorilor de animale care au acasa un prieten patruped. Medicii specialisti care isi desfasoara activitatea in cadrul sau dau dovada de o buna pregatire in domeniu, acordand atentie fiecarui animalut in parte, indiferent cat de complexa este problema de care sufera. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate investigatiile si rezultatele obtinute sunt corecte si rapide. Prin intermediul lor, se pot desfasura urmatoarele specialitati medicale veterinare: medicina interna, investigatii (analize de laborator, ecografe), chirurgie, urgente veterinare si pet shop. Pe langa toate acestea, micutii patrupezi pot beneficia si de: consultatii de specialitate, sterilizari, vaccinuri, deparazitari si ortopedie.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 90 lei.

In ciuda celor peste o mie de recenzii postate in mediul online, clinica veterinara are un rating ridicat, ceea ce inseamna ca majoritatea stapanilor de animale de companie care au apelat la serviciile acestora sunt multumiti pe deplin. Pe langa investigatiile efectuate cu o acuratete ridicata, prin intermediul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, se remarca si activitatea ireprosabila a medicilor specialisti, care trateaza cu implicare si cu o buna pregatire. Astfel, atmosfera este mereu primitoare pentru micuti.

Vezi parerile pacientilor despre IsraVet
Vezi Pareri

2. Praxis Vetlife

Praxis Vetlife este o alta varianta de clinica veterinara din Sectorul 2 pe care o poti lua in considerare daca vrei ca animalutul tau de companie sa faca anumite investigatii. Echipa de medici este formata din iubitori de animale: dr. vet. Anca Diana Nicolae, dr. vet. Cosmin Munteanu, dr. Stefan Olaru, dr. vet. Madalina Manolache, dr. vet. Diana Vlad, dr. Anca Dobrica, dr. Tatiana Marinescu, st. vet. Adrian Simion, dr. vet. Elena Carciumaru, teh. vet. Adriana Andrei, teh. vet. Cristina Coman. Toate aparaturile la care cadrele medicale au acces in cadrul clinicii Praxis Vetlife sunt unele dintre cele mai performante si moderne, cu ajutorul carora toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt precise, rapide si eficiente. Pe baza rezultatelor obtinute in urma investigatiilor, medicii au competenta de a stabili un tratament eficient si adaptat in functie de necesitatile micutului blanos. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 100 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, ca dovada a faptului ca serviciile practicate sunt eficiente si corecte. In cele peste opt sute de recenzii, stapanii animalelor de companie au atins mai multe puncte de care s-au declarat multumiti: profesionalismul, amabilitatea, buna pregatire, experienta vasta, dotarile ultraperformante, empatia si atmosfera primitoare. Toti acesti factori au cantarit pozitiva in impresiile postate pe internet.

3. Vet Consulting

A treia varianta spre care iti recomandam sa iti indrepti atentia este Vet Medical Consulting pentru ca prietenul tau blanos sa beneficieze de ajutorul unui medic veterinar in Sectorul 2. Datorita dotarilor performante si a echipamentelor de ultima generatie, procesul de diagnosticare decurge ireprosabil. Medicii cu o buna pregatire in domeniu sunt experimentati in interpretarea eficienta a rezultatelor, astfel incat sa recomande si aplicarea unui tratament adecvat. Se efectueaza si interventii chirurgicale complexe sub atenta supraveghere a dr. med. vet. Cristian Dana. Restul echipei este formata din: prof. Mario Codreanu, dr. Andreea Stefan si dr. Andreea Calugaru. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: ecografie (abdominala, cardiaca, toracica, oculara), analize de laborator, chirurgie, oftalmologie, endoscopie, terapie laser, termografie, electroneurostimulare, internare, tunsori, boli interne, dermatologie, oxigenoterapie, insamantari artificiale si microcipari.

Consultatia veterinara este de 120 lei.

In ceea ce priveste clinica Vet Medical Consulting exista doar cuvinte de lauda cu privire la activitatea desfasurata de cadrele medicale. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile institutiei medicale, toate investigatiile ies precise, iar procedurile sunt efectuate cu profesionalism. De asemenea, colectivul are o buna pregatire in domeniu, desfasurand un act medical ireprosabil.

4. Vete Pet

Vete Pet Land este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca esti in cautarea unui cabinet veterinar in Sectorul 2. Echipa medicala este plurispecializata, avand capacitatea de a trata animale de companie cu afectiuni complexe. Prompti, atenti si bine pregatiti, medicii pot efectua urmatoarele servicii: analize, microcipari si eliberare paraport, deparazitari si vaccinari, cardiologie, consultatii de specialitate, ecografie, stomatologie veterinara, chirurgie. In cadrul institutiei medicale se afla si un punct farmaceutic, de unde pot fi achizitionare diverse medicamente necesare pentru animalut. Exista si posibilitatea efectuarii telemedicinei veterinare, insa daca problema este aprofundata, tot vor fi necesare anumite investigatii pentr ca medicul sa vada exact care este problema cu care se confrunta. In plus, aparaturile care sunt folosite sunt de ultima generatie.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 100 lei.

Cu multa pasiune pentru acest domeniu, medicii isi desfasoara activitatea cu multa implicare si profesionalism, judecand dupa numeroasele recenzii pozitive postate in mediul online. Experienta vasta in domeniu si buna pregatire ii asigura pacientului patruped un act medical ireprosabil. In plus, medicii au acces la o multime de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora toate investigatiile si procedurile sunt precise.

5. Perfect Pet

Ultima, dar nu cea din urma institutie veterinara din Sectorul 2, Perfect Pet, este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii de calitate. Cadrele medicale au peste 100 de ani de experienta cumulata, ceea ce inseamna ca serviciile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Cine isi face programare online, beneficiaza de o consultatie gratuita. Printre serviciile care se practica la Perfect Pet merita mentionate urmatoarele: consultatii, endoscopie, vaccinari, deparazitare interna si externa, sterilizare, detartraj, chirurgie, ecografie, emitere carnet de sanatate, microcipare, emitere pasaport, ortopedie, radiologie veterinara digitala, laborator de analize si teste rapide, test trichineloza. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate serviciile mentionate anterior sunt efectuate ireprosabil.

Costul unei consultatii initiale este de 70 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. Dotarile sunt ultraperformante, cu ajutorul carora toate procedurile veterinare sunt desfasurate cu atentie si precizie, medicul avand capacitatea de a oferi un diagnostic corect intr-un timp scurt. Pe baza sa, tot medicul stabileste si un tratament personalizat in functie de patologia de care prietenul tau patruped sufera. 

Concluzii

Nimeni nu isi doreste ca animalutul sau de companie sa sufere, motiv pentru care toata lumea trebuie sa se informeze cu atentie cu privire la medicii veterinari din Sectorul 2. Optiunile pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a apela la ajutorul unor medici bine pregatiti in domeniu. Beneficiaza de servicii ireprosabile si ai grija de sanatatea animalutului tau de companie.