Meniu

Veterinar sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de sanatate ale prietenilor necuvantatori care iti imbogatesc existenta cu afectiunea pe care o ofera si cu nevinovatia lor trebuie rezolvate cat mai curand, la un cabinet aflat in proximitatea locuintei, de aceea este bine sa stii ca poti conta pe un bun veterinar in sector 3. De cele mai multe ori, atunci cand cauti un cabinet specializat in ingrijirea animalelor, nu ai timp sa faci o cercetare si sa identifici cele mai calitative servicii, prin urmare, acest articol iti va folosi ca ghid de orientare pe piata de medicina veterinara din zona Bucurestiului in care locuiesti. 

In sector 3 exista mai multe optiuni in ceea ce priveste clinicile si cabinetele veterinare in care ai putea sa gasesti vindecare pentru disconfortul sau durerile animalului tau de companie.

Cat costa o consultatie la veterinar in sector 3?

Indiferent ca este o problema urgenta sau o vizita profilactica la un veterinar din sector 3, vrei sa stii care este pretul consultatiei, pentru a nu fi surprins/-a nepregatit/-a si a aloca suma necesara vizitei la medic in bugetul tau. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor veterinare catre care ar trebui sa te indrepti cu prietenul tau necuvantator si tariful perceput de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
JoyVet
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 80 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medici profesionisti
 • Cele mai bune tratamente
 • Personal amabil si rabdator
 • Comunicare buna
Green VetCare
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Interventii prompte
 • Medic profesionist
 • Cele mai convenabile preturi
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de empatie a cadrelor medicale
HomeVet
70 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 70 Ron
 • Medic profesionist
 • Interventii salvatoare
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de empatie
Rona Vet
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medic calificat
 • Personal amabil
 • Preturi ridicate
VetroLara Medical
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Solutii medicale eficiente
 • Preturi accesibile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun veterinar in sector 3?

Vrei ce este mai bun pentru micul tau prieten si iti doresti ca vizita la un veterinar din sector 3 sa aduca rezolvarea problemelor sale de sanatate cu care va confruntati si sa te incredintezi ca starea lui fizica este pe cele mai bune maini. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare despre fiecare dintre clinicile si cabinetele din clasament, pentru a lua o decizie pe care sa nu o regreti ulterior. Sectiunea urmatoare a articolului, de prezentare detaliata a fiecarui centru de medicina veterinara, iti va aduce raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. JoyVet

JoyVet este un cabinet veterinar din sector 3 care ofera servicii medical-veterinare integrate detinatorilor de animale de companie. Vei gasi aici clinica veterinara, ambulanta veterinara, monitorizare continua a pacientilor, petshop, farmacie veterinara, laborator de investigatii si analize veterinare, endoscopie, terapie intensiva si internare, cosmetica (frizerie canina). Toate specializarile medicinei veterinare sunt reprezentate cu succes, clinica dispunand de o echipa medicala specializata in domenii precum medicina veterinara preventiva, medicina interna, ortopedie, stomatologie si chirurgie. Cinci veterinari tineri, bine pregatiti si iubitori de animale sunt dispusi sa intervina oricand, pentru a rezolva atat probleme ale animalelor de curte, cat si ale animalelor de companie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei consultatii porneste de la 80 de lei in zilele lucratoare, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 21.00. Pentru weekend si sarbatori legale in acelasi interval orar vei achita 120 de lei, iar pentru consultatiile de noapte suma se ridica la 150 de lei. Consultatia la domiciliu, in ambulanta, te va costa 100 de lei.

Clientii spun ca serviciile clinicii sunt excelente, ca au beneficiat de cele mai bune tratamente si investigatii pentru animale si ca medicii sunt profesionisti, rabdatori si explica pe indelete fiecare diagnostic si solutie de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre JoyVet
Vezi Pareri

2. Green Vetcare

Daca nu iti permiti sa achiti pretul serviciilor sau ai gasit un animal fara stapan, care a fost victima a unui accident rutier si se afla in suferinta, iti pot alina sau curma durerea apeland la un veterinar in sector 3, in cadrul clinicii Green Vetcare. Este un centru de medicina veterinara care functioneaza de peste 15 ani in Bucuresti in regim de clinica sociala, care participa anual la campanii vaste de sterilizare de caini si pisici fara stapan. De asemenea, ofera servicii de chirurgie veterinara, vaccinari si microcipari, consultatii de urgenta, analize si sfaturi, precum si tratamente de specialitate pentru afectiunile veterinare. Dr. Irina Corbu este medic veterinar cu peste 16 ani de experienta, timp in care a efectuat peste 35.000 de ore de chirurgie si a operat peste 50.000 de animale.

Pe site-ul web al clinicii se pot vizualiza tarifele aferente acestor servicii. Pentru o consultatie se percepe suma de 50 de lei.

Clientii clinicii se declara in general multumiti de serviciile de calitate, de interventiile prompte, de medicul profesionist si de preturile accesibile. Pe de alta parte insa, sunt reclamate aspecte precum aglomeratia, timpul de asteptare mare si lipsa de empatie a cadrelor medicale.

3. HomeVet

Cabinetul Veterinar HomeVet din sector 3 pune la dispozitia posesorilor de animale de companie servicii de diagnostic si tratament de ultima generatie, laserterapie veterinara, analize medical-veterinare, punct farmaceutic veterinar si cosmetica-frizerie pentru caini si pisici. HomeVet a fost infiintat in anul 2005 si se afla in permanenta modernizare, prin achizitia de echipamente noi si pregatirea continua a echipei medicale pentru a asigura consultatii, investigatii si tratamente de pediatrie veterinara, medicina interna veterinara, dermatologie veterinara, oftalmologie, chirurgie, sterilizare, stomatologie, medicina preventiva, anestezie si eutanasiere. Fondatorul cabinetului este dr. Mircea Burcea, medic veterinar specializat in dermatologie, cardiologie, medicină interna, oftalmologie, ecografie si chirurgie veterinara, ajutat in prezent de alti patru medici veterinari dedicati sanatatii prietenilor necuvantatori.

Lista de preturi este publicata pe site-ul cabinetului. Pentru o consultatie vei plati aici intre 70 si 100 de lei.

Clientii cabinetului considera ca au beneficiat de servicii de calitate, ca medicul este profesionist, iar solutiile medicale administrate aici au avut rezultate bune. Se mai apreciaza totodata ca interventiile asupra animalelor in stare critica au dus la salvarea acestora, iar preturile serviciilor sunt decente. Pe de alta parte, unii clienti spun ca sunt probleme legate de respectarea programarilor si ca nu exista empatie fata de animale si stapanii lor.

4. Rona Vet

Rona Vet este un cabinet veterinar din sector 3 Bucuresti, care asigura servicii complete pentru animalele de companie: chirurgie, ortopedie, oftalmologie, obstetrica, boli infectioase – consultatii, diagnostic si tratamente. Totodata, in clinica se efectueaza analize de hematologie, biochimie, parazitologie, citologie, urologie si dermatologie, precum si ecografii veterinare. Posesorii de animale pot apela la acest centru și pentru pensiune, dresaj, cosmetica si frizerie, pet shop. Clinica dispune de o echipa medicala bine pregatita, in frunte cu dr. Petrut Borda, medic veterinar. 

O consultatie in acest centru are pretul de 130 de lei.

In ceea ce priveste satisfactia fata de prestatiile clinicii, in general se inregistreza un grad ridicat de multumire pentru serviciile de calitate, profesionalismul medicului si amabilitatea personalului. Sunt si aspecte care provoaca nemultumiri, cum ar fi preturile ridicate si o comunicare deficitara a medicului in cadrul consultatiilor.

5. VetroLara Medical

VectroLara Medical este un cabinet veterinar infiintat in sectorul 3 in urma cu cinci ani, timp in care bucurestenii au avut acces la servicii veterinare moderne – expertiza in diagnosticul si tratamentul animalelor si solutii personalizate pentru prietenii necuvantatori, urgente veterinare, ambulanta veterinara, cosmetica veterinara, farmacie veterinara si pet shop. Echipa medicala cu peste 10 ani de experienta in medicina veterinara este alcatuita din dr. Ionut Georgescu si dr. Larisa Craciun, medici veterinari.

Pretul unei consultatii la acest cabinet este de 70 de lei.

Clientii cabinetului apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si amabilitatea medicilor, felul in care se daruiesc profesiei, solutiile medicale eficiente si preturi mici. Pe de alta parte, sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea cabinetului, cum ar fi comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Problemele de sanatate ale prietenilor necuvantatori pot fi rezolvate cu succes la un cabinet veterinar din sector 3, o zona a Bucurestiului cu o bogata oferta de servicii de medicina veterinara. Clinicile din clasamentul prezentat in acest articol asigura asistenta medicala de calitate, diagnostic si tratament pentru o paleta vasta de afectiuni, vaccinari, sterilizare, chirurgie veterinara, analize, ecografie, preluare urgente medicale si ambulanta veterinara. 

Totodata, pe langa apreciatele cabinete veterinare din sectorul 3 poti gasi farmacie, pensiune, cosmetica si pet shop pentru animalele de companie. In functie de nevoile micului tau prieten, dupa lectura textului de mai sus, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea lui, mergand la un veterinar care sa iti poata oferi o solutie eficienta pentru suferinta prin care trece.