Meniu

Veterinar Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea animalului tau de companie depinde in mare masura de tine, de modul in care ii asiguri ingrijirea necesara si masurile de prevenire a imbolnavirilor, in privinta carora poti solicita ajutor de specialitate de la un cabinet veterinar din sector 4. La clinicile veterinare de top din aceasta zona a Bucurestiului vei gasi personal medical dedicat si o diversitate de servicii de calitate prin care prietenii nostri necuvantatori sunt abordati la cele mai inalte standarde in diagnosticul si tratamentul afectiunilor de care sufera.

Totodata, la cabinetele din sector 4 ai acces la solutii profilactice, scheme de nutritie si saloane de cosmetica dotate cu toate facilitatile pentru asigurarea confortului si starii de bine a animalelor care iti imbogatesc existenta cu dragostea lor neconditionata.

Cat costa o consultatie la veterinar in sector 4?

Pretul unei consultatii la veterinar in sector 4 nu este cel mai important aspect, insa este o variabila care trebuie luata in consideratie alaturi de costurile tratamentelor sau ale unei interventii chirurgicale. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai bune cabinete veterinare din sectorul 4 al Capitalei si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Novavet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet de incredere
 • Servicii impecabile
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Preturi decente
 • Acces dificil pentru urgente veterinare
Charlie's Clinic Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Cabinet exceptional
 • Servicii de calitate
 • Empatie si grija deosebita fata de animale
 • Solutii eficiente de tratament
 • Sfaturi competente si explicatii amanuntite
Clinica Dr. Bercaru
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti si implicati
 • Empatie fata de animale si stapanii lor
 • Solutii eficiente de tratament
 • Explicatii restranse in privinta diagnosticului
BalkaniVet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti si experimentati
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Timp mare de asteptare
VitalPet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medici profesionisti si dedicati pacientilor
 • Rabdare si grija in abordarea animalelor
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun veterinar in sector 4?

Te temi pentru sufletul pe care il cresti si il ingrijesti ca pentru un membru al familiei si ai vrea sa aiba parte de cel mai bun tratament la un veterinar in sector 4. Pentru a te incredinta ca faci cea mai buna alegere, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, personalul medical, dotari si parerile clientilor care le-au vizitat impreuna cu prietenii lor necuvantatori.

1. Novavet

Novavet este proiectul de suflet al medicului veterinar dr. Florentin Vranceanu, care a infiintat cabinetul din sector 4 in anul 2001. Clinica s-a dezvoltat in cei peste 20 de ani de activitate insumand astazi un numar de 15.000 de fise medicale de la pacientii necuvantatori. Cabinetul ofera servicii de medicina interna, vaccinare, deparazitare interna si externa, consiliere nutritionala si comportamentala, sterilizare, ecografie abdominala, analize de laborator, chirurgie, anestezie inhalatorie, stomatologie, implantare de microcip, eliberare documente de calatorie, cosmetica veterinara si farmacie veterinara. Clinica doctorului Vranceanu conteaza in prezent pe o echipa alcatuita din sase medici veterinari devotati ingrijirii animalelor.

O consultatie la Novavet are pretul de 100 de lei.

Clientii considera ca au avut o experienta placuta, ca este un cabinet de incredere, cu servicii de calitate, personal profesionist si dedicat meseriei si preturi decente. Sunt si persoane care acuza timpul mare de asteptare si o disponibilitate restransa pentru urgente medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Novavet
Vezi Pareri

2. Charlie’s Clinic Vet

Charlie’s Clinic Vet este un cabinet veterinar din sectorul 4, in care posesorii de animale de companie au acces la servicii complete de medicina veterinara si stomatologie, consultatii, monitorizare permanenta, plan anual de ingrijire, plan alimentar, ecografie si cosmetica veterinara. Micii pacienti pot fi tratati atat cu programare, cat si in urgente. De asemenea, clinica are dotari pentru spitalizare si tratamente avansate cu laser, terapie intensiva si oxigenoterapie. Charlie’s Clinic Vet poseda unul dintre cele mai moderne si complete laboratoare de analize in care se pot efectua PCR, biochimie, hematologie, urina, amiloid seric si altele.

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

Clientii considera ca Charlie’s Clinic Vet este un cabinet exceptional, cu servicii de calitate, medici profesionisti, empatie si grija deosebita fata de animale, solutii eficiente de tratament, sfaturi competente si explicatii amanuntite. Unii clienti spun ca preturile sunt mari.

3. Clinica Dr. Bercaru

Clinica Veterinara Dr. Bercaru din sector 4 se adreseaza iubitorilor de animale cu servicii pentru prietenii necuvantatori, acoperind toata aria de necesitati clinice ale micilor pacienti, analize de laborator, imagistica medicala – radiologie veterinara, profilaxie, diagnostic si tratament de medicina veterinara traditionala alopata si de medicina homeopata, chirurgie tesuturi moi si chirurgie ortopedica, recuperare medicala – bioptron/electro-magnetoterapie, geriatrie, obstretica-ginecologie, dermatologie, cardiologie, stomatologie, anestezie si eutanasie. Posesorii de animale de companie vor gasi aici si posbilitati de pensiune si spitalizare. Fondatorul si coordonatorul clinicii este dr. Nicolae Bercaru, medic veterinar cu experienta de aproape 30 de ani si primul specialist roman din acest domeniu care a implantat un stimulator cardiac de uz uman pe inima unui câine, salvandu-i viata.

Tariful perceput pentru o consultatie este de 100 de lei.

Clientii au multe cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale acestui cabinet, pentru profesionalismul si implicarea medicilor, empatia fata de animale si stapanii lor si pentru solutiile eficiente de tratament administrate aici. Unii clienti spun ca nu au primit suficiente explicatii cu privire la diagnostic.

4. BalkaniVet

Cabinetul veterinar BalkanicVet din sector 4 este deservit de o echipa profesionista si dinamica de medici veterinari, care lucreaza cu aparatura de ultima generatie pentru a oferi posesorilor de animale o ingrijire medicala de calitate pentru prietenii lor necuvantatori. Dotarile clinicii cuprind: ecograf, aparat automat de hematologie, aparat automat de biochimie, teste rapide pentru diagnosticul bolilor infectioase, al bolilor parazitare, cantar electronic bipolar, aparat de detartraj cu ultrasunete, microscoape, aparat laser si generator de oxigen. Poti accesa aici consultatii, tratamente, vaccinari, chirurgie, ecografie, detartraj, analize de laborator si cosmetica. In farmacia veterinara a clinicii sunt disponibile nenumarate solutii de nutritie, tratament si suplimente nutritive pentru animale. Cabinetul este infiintat si condus de dr. Ivan Radev, medic veterinar cu experienta.

Tariful pentru o consultatie la veterinar este de 100 de lei.

In general, clientii sunt multumiti de prestatiile acestui cabinet si considera ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt competenti si experimentati, iar interventiile chirurgicale realizate aici au fost reusite. Sunt si persoane care acuza timpul de asteptare mare si lipsa de empatie manifestata uneori de personalul clinicii.

5. VitalPet

VitalPet este un cabinet veterinar din sector 4 care promite un nivel ridicat de confort si standarde inalte in ingrijirea medicala veterinara. Se pot accesa aici consultatii de medicina interna, ecografie, cardiologie, stomatologie, chirurgie si profilaxie si intretinere curenta – vaccinari, microcipari, deparazitari, precum si tratamente de cosmetica si spa prietenoase si relaxante pentru animalele de companie. Echipa medicala trateaza si urgente veterinare si dispune de ambulanta veterinara.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie veterinara de baza vei achita suma de 100 de lei. 

Clientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de profesionalismul si dedicarea medicilor si de rabdarea si grija cu care abordeaza animalele. De asemenea, sunt apreciate tratamentele cu rezultate bune. Unele persoane spun ca preturile practicate sunt mari.

Concluzii

Pentru sanatatea animalului tau de companie esti dispus/-a sa depui toate eforturile pentru a-i asigura cele mai bune conditii si tratamente de calitate in urma carora sa il poti vedea mereu vesel si plin de viata, dorinta pe care o poti implini apeland la ajutorul unui cabinet veterinar din sector 4, Bucuresti. Unitatile medicale din clasamentul prezentat in acest articol iti pun la dispozitie consultatii, medicina veterinara preventiva, investigatii si analize de laborator, diagnostic si tratament in specializari precum medicina interna, cardiologie, ortopedie, chirurgie, stomatologie, obstretica-ginecologie. 

Totodata, in sector 4 poti gasi la clinicile din top facilitati de cosmetica si spa, solutii de nutritie, tratamente de medicina homeopata si farmacie veterinara. Nu amana vizita la medicul veterinar pentru prietenul tau necuvantator si alege rapid cabinetul la care sa suni pentru o programare, in functie de criteriile pe care le consideri cele mai relevante pentru problema de sanatate pe care o doresti rezolvata.