Meniu

Veterinar Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iubesti atat de mult animalele de companie si te-ai hotarat sa adopti un sufletel, motiv pentru care vrei sa gasesti un medic veterinar in Sectorul 6? Conteaza foarte mult ca animalutul de companie sa fie dus regulat la controale de rutina, vaccinari sau deparazitari, pentru a fi ferit complet de imbolnavire. Cu toate ca animalutele de companie sunt sensibile, daca primesc tratamentul necesar si sunt vazute de un medic specialist in timp scurt de la prezentarea primelor simptome de boala, se vor vindeca rapid, recapatandu-si vioiciunea. 

Pentru ca vrem sa iti venim in ajutor si sa iti oferim posibilitatea de a merge la un cabinet veterinar din Sectorul 6 de incredere, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, o lista cu toate institutiile veterinare la care poti apela. Citeste in continuare si fii la curent cu toate noutatile cu privire la clinicile prezentate mai jos.

Care este pretul unei consultatii veterinare in Sectorul 6?

Situatia nu este cu mult diferita fata de celelalte sectoare din Bucuresti, ceea ce inseamna ca pretul unei consultatii veterinare in Sectorul 6 este stabilit in functie de calitatea serviciilor, dar si de performanta aparaturilor folosite. Pentru a cunoaste care sunt tarifele concrete ale unui astfel de serviciu medical, ti-am pregatit mai jos un tabel informativ:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Acum Vet
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Interactiune perfecta si atmosfera primitoare
 • Investigatii corecte
 • Tratamente personalizate
 • Aparaturi performante si moderne
 • Personal bine pregatit, empatic si plin de compasiune
Estela Pet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii prompte si de o acuratete ridicata
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Interactiune eficienta
 • Atmosfera primitoare
Pet Stuff
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Unitate veterinara populara
 • Ajutor medical de urgenta
 • Tratament corespunzator
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Medici cu o buna pregatire in domeniu
SanitaVet
125 Ron
 • Pret Consultatie 125 Ron
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Atitudine prietenoasa si atmosfera primitoare
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Personal comunicativ
 • Diagnostic si tratament corect
OneVet
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Specialitati multiple si servicii calitative
 • Dotari de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Echipa medicala bine pregatita, empatica si profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor cinci cabinete veterinare din Sectorul 6

Este firesc ca inainte de a te adresa unui cabinet veterinar din Sectorul 6 sa iti doresti sa te informezi cat mai atent, pentru a te asigura ca animalutul tau are parte de cel mai eficient tratament. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am selectat in cele ce urmeaza unele dintre cele mai cautate, frecventate si apreciate institutii medicale veterinare din Sectorul 6 care iti vor fi alaturi pentru a-ti trata cat mai atent animalutul de companie. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Acum Vet

Acum Vet este unul dintre cele mai frecventate cabinete veterinare din Sectorul 6, care asigura tuturor animalutelor un mediu perfect in care sa primeasca tratamentul corespunzator, in functie de problema pe care o experimenteaza. Datorita echipei medicale cu o experienta de peste 20 de ani, care este bine pregatita in domeniu si care asigura un act medical corect, animalele sunt diagnosticate corect si tratate eficient. Medicii au la dispozitie si o colectie intreaga de aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora aplica diverse investigatii si proceduri medicale veterinare. Colectivul este format din: dr. Maria Magdalena Popescu, medic specialist, dr. Valeriu Bogdan si dr. Marian Dorobantu. 

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

In cele cinci sute de recenzii postate in mediul online, stapanii de animale si-au exprimat multumirea si aprecierea pentru serviciile medicale ireprosabile. Interactiunea cu pacientii blanosi decurge perfect, investigatiile sunt efectuate corect, tratamentele recomandate sunt atent personalizate in functie de patologii, iar aparaturile care se afla in dotarile institutiei medicale sunt performante si moderne. In plus, personalul este bine pregatit, empatic si plin de compasiune.

Vezi parerile pacientilor despre Acum Vet
Vezi Pareri

2. Estela Pet

Daca esti in cautarea unui alt cabinet veterinar din Sectorul 6, Estela Pet s-ar putea sa fie exact ce cauti. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul veterinar, medicii au capacitatea de a asigura servicii si investigatii de o acuratete ridicata. Datorita aparaturii moderne, pacientii patrupezi sunt diagnosticati corect si tratati eficient, indiferent cat de severa este sau de urgenta este problema de sanatate de care sufera. Printre serviciile puse la dispozitie sunt amintite si: chirurgie veterinara (neurochirurgie, chirurgie oncologica, ortopedica, terapia chirurgicala a displaziei de sold, chirurgie cardiovasculara, chirurgie pe tesuturi moi), stomatologie, deparazitare, consultatii de specialitate, vaccinari, analize de laborator, imagistica medicala, pet shop profesional, cosmetica, farmacie veterinara, microcipari/pasapoarte. Colectivul este format din medici profesionisti, care isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila. 

Consultatia veterinara costa 150 lei.

In cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea stapanilor de animale se declara multumiti de colaborarea si interactiunea cu medicii, datorita carora prietenii lor patrupezi sunt sanatosi. Investigatiile sunt prompte si de o acuratete ridicata, aparaturile sunt de ultima generatie, iar tratamentele puse in aplicare sunt personalizate. Interactiunea medicilor cu animalutele este perfecta, atmosfera este primitoare, iar serviciile sunt de o calitate superioara.

3. Pet Stuff

Pet Stuff este un spital veterinar din Sectorul 6 care se adreseaza tuturor stapanilor de animale de companie atunci cand acestea se confrunta cu o urgenta medicala. Principala misiune a medicilor este de a insanatosi pacientii blanosi indiferent cat de complexa este situatia cu care se confrunta. Echipa este formata din: dr. Cristian Cirstea, cofondator si medic titular, dr. Alexandru Buzdea, cofondator, dr. Robert Ciocan, dr. Lia Ion, dr. Andrei Tutuneanu, dr. Radu Constantinescu, dr. Robert Carst, dr. Rita Roberta Somfalvi, dr. Raluca Diaconu, dr. Carmen Smeurean, dr. Mihaela Pascu etc. Pe langa experienta vasta in domeniu a acestora, se mai remarca si aparaturile de ultima generatie, cu ajutorul carora toate investigatiile si procedurile sunt efectuate ireprosabil. Printre acestea sunt amintite si: oftalmologie, cardiologie, analize de laborator, stomatologie, chirurgie minim invaziva, medicina interna, ecografie veterinara, anestezie inhalatorie si analgezie, medicina preventiva si nutritie, terapie intensiva, vaccinare, sterilizare, pasapoarte si microcipari etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara incepe de la 150 lei si ajunge la 300 lei, pentru o consultatie oncologica.

Spitalul veterinar are peste o mie sase sute de recenzii postate in mediul online, in care clientii isi exprima multumirea si aprecierea pentru serviciile puse in aplicare. Se acorda ajutor medical de urgenta, tratament corespunzator indiferent cat de complexa este patologia animalutului si investigatii ireprosabile cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie. In plus, unitatea medicala dispune si de medici cu o buna pregatire in domeniu, care stiu cum sa gestioneze corect toate problemele intampinate,

4. SanitaVet

SanitaVet a fost infiintata in anul 1999 si este o clinica veterinara din Sectorul 6 care ofera servicii la o calitate superioara. Echipa este formata din medici dedicati, bine pregatiti in domeniu, care acorda ajutorul necesar tuturor animalutelor de companie. Aceasta este formata din: dr. Alexandra Bunda, dr. Adriana Ciinaru, dr. Cristina Spiridon, dr. Cristina Istrate, medici veterinari, Florin Dumitrescu, Vlad Soroiu, Sergiu Popescu, Alexandra Atitiene, Laura Carstea, asistenti veterinari. Multumita aparaturilor de actualitate care se afla in dotarile institutiei medicale veterinare, serviciile medicale sunt corect realizate. Printre ele se numara si: consultatii, tratamente, pet shop, punct farmaceutic, deparazitari, vaccinari, laborator de analize, stomatologie, chirurgie, cosmetica si frizerie veterinara, radiologie, ecografie, electrocardiograme, ortopedie, anestezie, endoscopie veterinara. 

Pretul practicat pentru o consultatie veterinara initiala este de 125 lei, iar un consult general costa 100 lei.

Profesionalismul, implicarea si empatia sunt principalele motive pentru care clientii sunt multumiti de serviciile medicale puse la dispozitie. Atitudinea prietenoasa a medicilor si asistentilor veterinari contribuie semnificativ la conturarea unei atmosfere primitoare, in care animalutele sa se simta cat mai confortabil posibil. La capitolul dotari, aparaturile si echipamentele folosite sunt moderne si performante, asigurand un act medical corect. In plus, echipa medicala de care clinica dispune este atent pregatita in domeniu, oferind un diagnostic si tratament corect.

5. OneVet

OneVet este o clinica de ingrijire veterinara din Sectorul 6, in care clientii beneficiaza de servicii complete si calitative. Daca te-ai hotarat sa apelezi la OneVet, animalutul tau va putea beneficia de urmatoarele: consultatie de specialitate, tratamente personalizate, farmacie veterinara, castrari, interventii chirurgicale (aparatul genital femel/mascul, chirurgia vezicii urinare, colonului rectului si anusului, stomacului si intestinetelor, abdomenului, ochiului, plastica), analize medicale, laserterapie, detartraj cu ultrasunete, vaccinari, deparazitari, microcipari, ecografie, cosmetica si frizerie (canina si felina), consiliere medicala, dresaj. Medicii au o buna pregatire in domeniu, asigurand un diagnostic corect si un tratament eficient, desfasurand un act medical fara greseala cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor performante.

Consultatia veterinara este de 160 lei.

Cabinetul de ingrijire veterinara este apreciat in randul stapanilor de animale de companie, datorita specialitatilor multiple disponibile, dar si datorita serviciilor de calitate desfasurate. Multumita dotarilor de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile decurg ireprosabil. Unitatea medicala veterinara dispune si de medici bine pregatiti, empatici, cu o dragoste imensa pentru animale. Singurul minus este redat de preturile destul de ridicate.

Concluzii

Stim ca nu este usor sa gasesti o clinica veterinara la ajutorul careia sa poti apela ori de cat ori ai nevoie, motiv pentru care variantele de mai sus sunt printre cele mai bune clinici veterinare din Sectorul 6 pe care le poti lua in considerare. Datorita echipamentelor performante, toate investigatiile sunt efectuate la standarde ridicate, medicul avand astfel posibilitatea de a stabili un diagnostic corect si un tratament eficient.