Meniu

Veterinar Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand trebuie sa programezi o vizita la un veterinar din Bucuresti, aspectele de care sa tii cont sunt reputatia cabinetului, experienta personalului si inclusiv orele de lucru. Un alt criteriu important poate fi pozitionarea cabinetului. In Capitala exista foarte multi medici veterinari care se ocupa de evaluarea starii de sanatate a animalelor, de completarea fiselor medicale, de vaccinare, de recomandarea unor tratamente pentru diverse afectiuni si probleme de sanatate ale animalelor de companie. 

Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune cabinete specializate in medicina veterinara in Bucuresti, la serviciile carora poti apela atunci cand animalul tau de companie prezinta semne ale unei posibile afectiuni sau pentru o simpla verificare a starii de sanatate. Toaletarea, deparazitarea si vaccinarea sunt alte actiuni de care se ocupa veterinarii. 

Care este cel mai bun cabinet veterinar din Bucuresti?

Bucuresti este un oras foarte mare, asa ca nu va fi greu sa gasesti un cabinet veterinar compatibil cu nevoile si asteptarile tale. E firesc sa iti doresti servicii de calitate pentru animalul tau de companie, fie ca e vorba despre o simpla verificare a starii de sanatate sau despre o urgenta medicala. Iata care sunt preturile pentru o consultatie in cadrul celor mai cunoscute cabinete de medicina veterinara din Capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
IsraVet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Personal bine pregatit
 • Empatie, implicare si atentie
 • Solutii eficiente de tratament in cazuri grave
JoyVet
60 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 60 Ron
 • Ingrijiri medicale de inalta calitate
 • Profesionalism, rabdare si atentie
 • Curatenie impecabila
 • Preturi rezonabile
 • Examinari amanuntite
Praxis Vetlife
80 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici si asistente cu experienta
 • Dragoste fata de animale, empatie si implicare
 • Locatie moderna si usor de gasit
 • Cabinet dotat corespunzator
Green VetCare
50 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 50 Ron
 • Profesionalism, dedicare si responsabilitate
 • Dragoste fata de animale
 • Mediu prietenos
 • Personal comunicativ
 • Explicatii si sfaturi utile
 • Preturi sub nivelul pietei
Sanivet Care
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Ingrijiri medicale calitative
 • Echipa bine pregatita si pasionata de meserie
 • Gestionare cu succes a cazurilor dificile
 • Solutii dedicate si personalizate
 • Aparatura ultramoderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top veterinari din Bucuresti

Pentru a alege cel mai bun cabinet veterinar situat in Bucuresti, poti sa te ghidezi dupa clasamentul de mai jos. Acesta reuneste informatii importante despre gama de servicii oferita de clinicile veterinare considerate a fi cele mai bune din Capitala, despre modul in care sunt tratate animalele si nu in ultimul rand, despre tarifele pe care le presupune o consultatie:

1. IsraVet

IsraVet este o clinica veterinara pe care o poti alege daca locuiesti in Bucuresti si animalul tau de companie are nevoie de ingrijiri medicale. Lista de servicii inglobeaza investigatii specifice (ecografii si analize), proceduri de medicina interna, mica si mare chirurgie, precum si pet shop. La aceasta clinica se preiau inclusiv urgente, serviciile fiind oferite de catre dr. Radu Ionescu. 

Pretul unei consultatii porneste de la 100 lei.

Peste o mie de persoane si-au exprimat in mediul online multumirea, aprecierea si recunostinta fata de acest cabinet veterinar si fata de medic. Accesta e descris ca fiind un adevarat profesionist, empatic si atent. Intregul personal este dedicat si da dovada de iubire fata de animale, pentru care gaseste cele mai bune solutii de tratament. Medicul este amabil si ofera toate informatiile necesare persoanelor care vin cu animalutele la cabinet si au diferite probleme. Echipa este foarte bine pregatita, iar preturile sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre IsraVet
Vezi Pareri

2. JoyVet

JoyVet din Bucuresti este o clinica veterinara pe care o aleg multi oameni pentru a verifica sanatatea animalelor de companie si pentru a trata eventualele afectiuni. Aceasta clinica a aparut din dorinta de a oferi ingrijiri de inalta calitate animalelor si de a asigura tratamente care sa accelereze procesul de recuperare. Se mizeaza pe acuratete in analize, care sunt efectuate in laborator propriu, iar eficienta tratamentelor este sustinuta inclusiv de aparatura medicala performanta prezenta in clinica. JoyVet este definita de o abordare holistica, in care se pun la dispozitie tratamente profilactice si interventii de ultima generatie, abordarea fiind una completa si personalizata. 

Pentru o consultatie, tariful se situeaza in intervalul de 80-60 lei, in functie de complexitate, de ziua in care se efectueaza si de locatie (la cabinet sau la domiciliu). 

Sutele de recenzii pozitive din mediul online dovedesc faptul ca JoyVet este o clinica veterinara foarte apreciata de bucuresteni si nu numai. Personalul este laudat pentru profesionalism, rabdare, atentie, empatie si pentru faptul ca ofera sfaturi si recomandari bine argumentate, explicate pe inteles. Persoanele care au ales aceasta clinica spun ca au avut o experienta placuta deoarece animalutele lor au beneficiat de atentie deosebita din partea intregii echipe, care este bine instruita. Clinica este curata si preturile sunt rezonabile. In plus, examinarile sunt amanuntite si tratamentele recomandate sunt adecvate.

3. Praxis Vetlife

In Bucuresti, poti gasi unii dintre cei mai buni medici veterinari la Praxis Vetlife. La acest cabinet se efectueaza diverse investigatii si tratamente, inclusiv pentru probleme mai delicate de sanatate ale animalelor de companie. Cu experienta vasta in domeniul medicinei veterinare, echipa acestui cabinet promoveaza interventiile minim invazive si procedurile de prevenire a diferitelor afectiuni, venind in ajutorul pacientilor blanosi cu numeroase solutii si in situatiile grave. 

Pretul unei consultatii porneste de la 80 lei.

Persoanele care au ales acest cabinet veterinar se declara foarte multumite de servicii, spunand ca se simt in siguranta si ca il vor alege de fiecare daca cand au probleme cu animalutele de companie. Priceperea medicilor si asistentelor, empatia, dragostea fata de animale, implicarea si grija fata de pacienti sunt cateva motive pentru care personalul de la Praxis Vetlife se bucura de aprecieri. Locatia este moderna si clinica este bine dotata. Cabinetul este usor de gasit si sunt disponibile locuri de parcare in curte. Armonia, calmul si atmosfera pozitiva sunt alte aspecte mentionate ca avantaje. Cat despre preturi, acestea sunt descrise ca fiind decente. 

4. Green VetCare

Daca stai in Bucuresti si cauti un cabinet veterinar, una dintre cele mai bune optiuni este Green VetCare. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2015, concentrandu-se initial pe efectuarea procedurilor de sterilizare. Green VetCare se pozitioneaza drept clinica sociala, intrucat isi dedica serviciile animalutelor fara stapan si vine in intampinarea stapanilor de animale care nu isi permit sa acopere costurile implicate de sterilizare. An de an, clinica ia parte la diverse campanii de sterilizare si ajuta comunitatea sa inteleaga importanta controlului populatiei canine si feline din Romania. Din echipa fac parte medici chirurgi si tehnicieni veterinari care folosesc tehnici medicale moderne, ce sustin recuperarea rapida a pacientului. 

Pretul unei consultatii porneste de la 50 lei.

In ceea ce priveste parerile persoanelor care si-au dus animalutele la VetCare, acestea sunt pozitive si scot in evidenta mai multe calitati ale personalului: dragoste si empatie fata de animale, dedicare, profesionalism, rabdare, responsabilitate si amabilitate. Procedurile decurg impecabil si personalul este comunicativ. Mediul este prietenos si serviciile sunt de foarte buna calitate. Explicatiile si sfaturile oferite sunt utile, iar preturile sunt sub nivelul pietei.

5. Sanivet Care

Clinica Sanivet Care este localizata in Bucuresti si are experienta de peste 20 de ani, fiind una dintre alegerile de top la capitolul serviciilor veterinare. La aceasta clinica se pune accent deosebit pe rapiditatea interventiei, in prim-plan aflandu-se grija fata de sanatatea animalutelor. Pentru a oferi servicii de inalta calitate, inclusiv in cazurile delicate, cabinetul Sanivet Care a fost dotat pe parcursul anilor de activitate cu aparatura moderna, care permite un timp mai scurt de reactie. 

Pentru o consultatie, vei plati suma de 80 lei.

Sanivet Care a primit feedback pozitiv de la foarte multi oameni, care si-au impartasit in mediul online experienta avuta cu animalele lor la acest cabinet. Echipa este pasionata de meseria pe care o practica, este bine instruita, devotata si pregatita sa gestioneze cazuri dificile. Se respecta cele mai inalte standarde de calitate si cabinetul este dotat cu aparatura ultramoderna. Animalutele beneficiaza de solutii dedicate, iar costurile sunt decente.

Concluzii

Acestea sunt optiunile de top din Bucuresti cand vine vorba despre medici veterinari. Cabinetele si clinicile prezentate anterior si-au castigat aprecierea pentru ca gazduiesc medici pasionati de meserie, care depun toate eforturile pentru a salva animalutele aflate in stare grava si care propun stapanilor cele mai eficiente solutii de ingrijire a sanatatii prietenilor necuvantatori. Cand alegi un medic pentru animalul tau de companie e important sa iei in calcul experienta acestuia, atitudinea lui fata de pacient si mediul in care isi desfasoara activitatea.