Meniu

Veterinar Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Viata cu un animal de companie este mai bogata si mai frumoasa, insa implica aceleasi responsabilitati ca pentru un membru minor al familiei, intre acestea incluzandu-se ingrijirea medicala de calitate, pe care ti-o poate asigura un veterinar din Calarasi. Daca nu stii incotro sa te indrepti cu puiul tau pentru un consult de specialitate, acest articol iti poate fi de folos cu informatii bine documentate, obtinute in urma unei cercetari temeinice a pietei de servicii veterinare din oras.

Poti gasi in Calarasi un veterinar bun in unul dintre cabinetele si clinicile de top din municipiu, dotate cu aparatura moderna si multiple facilitati de diagnostic si tratament.

Cat costa o consultatie la veterinar in Calarasi?

Datorita empatiei fata de companionul tau necuvantator, stii ca e posibil sa aiba mari emotii la vizita la un veterinar in Calarasi, de aceea ai vrea sa te concentrezi strict pe nevoile lui in acel moment si sa fii deja pregatit/-a financiar pentru achitarea serviciilor. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor la care ai putea sa apelezi, precum si tarifele percepute de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dogtor Cat
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medic competent si comunicativ
 • Personal calificat, bine instruit si empatic
 • Atentie si dragoste fata de animale
VetPlus
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic calificat
 • Politeţe, respect si afectiune pentru pacienti
 • Interventii prompte si salvatoare
Prolife Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic de nota 10
 • Experienta, competente avansate si amabilitate
 • Profesionalism si eficienta in interventii
Dr. Valentina Blebea
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Oferta bogata de servicii
 • Pensiune disponibila
 • Medic profesionist si experimentat
 • Echipamente moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun veterinar in Calarasi?

Iti doresti sa ai parte in cadrul unei consultatii la un veterinar din Calarasi, atat de profesionalism si seriozitate, cat si de empatie si grija pentru prietenul tau necuvantator, prin care sa ii reduca anxietatea normala intr-un astfel de moment. In decizia de alegere a cabinetului veterinar iti vor servi cu siguranta informatiile din sectiunea urmatoare a articolului. Vei afla aici despre calitatea serviciilor, dotari, competentele veterinarilor si opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Dogtor Cat

Dogtor Cat este numele cabinetului medical veterinar privat al medicului dr. Raluca Barvu, medic specialist in medicina veterinara clinica si farmacie. Unitatea veterinara din Calarasi asigura servicii de medicina preventiva – vaccinari, deparazitari, consultatii si tratament de medicina interna, oftalmologie, stomatologie, obstretica-ginecologie, chirurgie, sterilizari si castrari. Totodata, vei putea merge aici pentru infrumusetarea si intretinerea aspectului sanatos al blanii si unghiilor, prin cosmetica si frizerie canina si felina.

Pretul consultatiei la veterinar este de 100 de lei.

Clientii apreciaza serviciile de calitate ale cabinetului, medicul competent si comunicativ si ingrijirea plina de atentie si dragoste acordata pacientilor. Unele persoane spun ca preturile practicate sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Dogtor Cat
Vezi Pareri

2. VetPlus

Cabinetul veterinar VetPlus din Calarasi a fost inaugurat in luna septembrie a anului 2022 de catre dr. Augustin Stefan Barbu, medic veterinar cu 20 de ani de experienta, specializat in clinica si farmacie. Poti conta aici pe o paleta variata de servicii, intre care: ecografie cu ecograf Aqvila Piemedical cu sonda convexa cu frecventa de 5 si 7.5 mhz, pentru diagnostic de gestatie, ecografie abdominala, ecografie toracica (cardiaca si pulmonara), punctie ecoghidata, diagnostic pentru boala polichistica renala la pisicile din rasa persana, chirurgie – interventii de mica si mare chirurgie pe tesuturi moi, cavitatea abdominala, gastrotomii, enterotomii, cistotomii, excizie tumori, hernii ombilicale, uretrostoma caine si motan, osteosinteze, sterilizare mascul si femela, operatie cezariana, monitorizare intraoperatorie a incarcarii periferice cu oxigen si a pulsului, oxigenoterapie si nebulizari si analize de laborator.

Pretul unei consultatii veterinare este de 80 de lei.

Clientii spun ca VetPlus este una dintre cele mai bune clinici veterinare din Calarasi, cu servicii excelente, un medic profesionist, amabil si iubitor de animale si interventii prompte si salvatoare.

3. Prolife Vet

La cabinetul veterinar privat Prolife Vet vei gasi servicii la standarde europene si un medic veterinar dedicat profesiei, dr. Minodora Brisan. Se efectueaza aici consultatii de specialitate, vaccinari si microcipari, deparazitari interne si externe, tratamente pentru boli digestive, respiratorii, cardiovasculare, urogenitale, neurologice, de comportament, diagnostic si terapie pentru afectiuni de endocrinologie, dermatologie, stomatologie, chirurgie generala, obstretica, consultatii de nutritie, coafura si cosmetica felina si canina, vidare glande perianale.

Tariful pentru o consultatie la acest medic veterinar este de 100 de lei.

Clientii declara ca au gasit la Prolife Vet servicii ireprosabile, un medic de nota 10, competent si amabil, empatic cu micii pacienti, profesionalism si eficienta in interventii.

4. Dr. Valentina Blebea

Alma Vet sau Cabinetul veterinar privat Dr. Valentina Blebea asigura consultatii si tratamente pentru caini si pisici, vaccinari, deparazitari, interventii chirurgicale, diagnostic ecografic, analize biochimice si hematologice, teste rapide la microscop, cosmetica, implantare microcip, tratamente recuperatorii, examen bacteriologic cu antibiograma, examen parazitologic, teste virusologice rapide, cosmetica. Atunci cand pleci din oras si nu iti poti lua prietenul blanos cu tine, il vei putea lasa in pensiune in aceasta unitate veterinara. Pentru calatoriile impreuna, vei avea nevoie de microcipare si pasaport pentru animalul tau, servicii pe care le poti accesa la Alma Vet.

Pentru o consultatie, medicul veterinar percepe suma de 120 de lei.

Clientii sunt in general multumiti de prestatiile acestui cabinet si considera ca serviciile sunt de calitate. Ca puncte forte sunt amintite diversitatea de servicii, disponibilitatea unei pensiuni civilizate, medicul profesionist si experimentat si echipamentele moderne. Sunt si persoane nemultumite de preturile mari.

Concluzii

Oricand ai nevoie de un medic veterinar bun in Calarasi pentru animalul tau de companie, poti apela la unul dintre cabinetele din clasamentul prezentat in acest articol. Ai toate sansele ca prietenul tau necuvantator sa beneficieze de cele mai bune servicii de medicina preventiva, diagnostic si tratament in toate ramurile medicinei veterinare, de analize de laborator, teste pentru depistarea bolilor virale, imagistica veterinara si chirurgie veterinara. 

Pentru nevoile de ingrijire curenta a patrupezilor iti stau la dispozitie serviciile de cosmetica si frizerie canina si felina din Calarasi, dar si cazarea in regim de pensiune la standarde inalte. Avand la dispozitie informatiile bine documentate din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea animalului tau de companie, alegand cabinetul pe care il vei considera cel mai potrivit pentru a va satisface nevoile.