Meniu

Veterinar Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oricine are un animalut de companie stie cat este de important sa gaseasca pentru el cel mai bun medic veterinar. In Cluj, oamenii sunt mai linistiti, din acest punct de vedere, pentru au de unde alege, dintr-o mare varietate de cabinete, unele mai mici, altele mai mari, dar in toate existand respect si iubire pentru companionii nevorbitori.

Un medic veterinar este, inainte de toate, un prieten, care este atent la nevoile si problemele animalelor cu care intra in contact si pentru care recomanda tratamente, ingrijire si alimentatie adecvata. Indiferent daca locuiesti sau nu in Cluj, cauta un veterinar aproape de tine, la care poti ajunge rapid atunci cand animalul are o urgenta medicala si despre a carui activitate ai recomandari bune.

Topul celor mai buni medici veterinari din Cluj

Indiferent ca esti in cautarea unui medic veterinar din Cluj pentru ca locuiesti in acest judet sau pur si simplu doresti o a doua parere in legatura cu starea de sanatate a animalutului tau, ai optiuni numeroase.

Iata spre ce clinici de medicina veterinara din Cluj iti poti indrepta toata atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Veterinarius
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Tarif Consultatie generala 40 Ron
 • Numeroase servicii veterinare
 • Toaletaj canin si felin
 • Farmacie veterinara
 • Urgente veterinare non-stop
 • Preturi avantajoase
Biovet
50 Ron
 • Tarif Consultatie generala 50 Ron
 • Echipa medicala este condusa de dr. Iancu Morar
 • Consultatii de specialitate
 • Microcipare electronica
 • Cosmetica felina si canina
 • Analize de laborator
 • Chirurgie
 • Internare si spitalizare
Vet for Pet
50 Ron
 • Tarif Consultatie generala 50 Ron
 • Examene paraclinice
 • Fise nutritionale
 • Interventii chirurgicale
 • Atmosfera placuta
 • Pensiune canina si felina
 • Microcipuri, pasapoarte
Echo Vet
20-30 Ron
 • Tarif Consultatie generala 50 Ron
 • Echipa coordonata de un medic veterinar generalist specializat in ecografie
 • Personalul ofera sfaturi utile
 • Bun raport calitate-pret
 • Examinari de specialitate
 • Diverse proceduri si interventii
 • Clinica aerisita si curata
CVS
60 Ron
 • Tarif Consultatie generala 60 Ron
 • Sunt tratate o multime de specii de animale
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Posibilitatea de internare
 • Analize de laborator
 • Nu exista locuri de parcare
 • Unii nu au fost multumiti de tratamente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ai nevoie sa ajungi la veterinar in Cluj? Iata care ar fi cele mai bune optiuni!

Dupa cum ti-am promis, iti prezentam lista cu cei mai buni veterinari din Cluj, pe care sa-i iei in calcul pentru animalutul tau de companie:

1. Veterinarius

Clinica Veterinarius este primul cabinet veterinar particular din Cluj, fiind infiintat de dr. Petru Madaras. Iubitorii de animale de la acest cabinet s-au luptat pentru patrupedele fara stapan si abuzate, colaborand cu multe asociatii pentru protectia animalelor. In prezent, fostul cabinet veterinar a devenit o clinica veterinara de top. Pe langa consultatii, la aceasta clinica sunt oferite diverse servicii veterinare: tratamente, internari, vaccinari, examene de laborator (hematologie si biochimie), chirurgie generala, ecografii, ortopedie (fiind incluse aici si displaziile de cot si de sold), toaletaj canin si felin, pet-shop si farmacie veterinara, precum si urgente veterinare non-stop.

Pretul pentru o consultatie generala la Veterinarius este de 40 de lei.

Parerile celor care au ajuns la aceasta clinica impreuna cu animalele de companie sunt unele pozitive, fiind apreciate: calitatea serviciilor oferite, profesionalismul personalului medical si atitudinea prietenoasa fata de animale. Veterinarii de aici sunt considerati foarte buni si amabili, insa parerile oamenilor spun ca se asteapta destul de mult pentru a se intra in cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Veterinarius
Vezi Pareri

2. Biovet

Cabinetul Biovet a fost infiintat in 1995, la initiativa doctorului Iancu Morar. Pana in 2007, a functionat pe Calea Floresti, dupa care, in 2009, a mai aparut inca o clinica sub acest brand. Echipa medicala este condusa de dr. Iancu Morar si numara oameni bine pregatiti si pasionati de ceea ce fac. La acest cabinet sunt oferite mai multe servicii importante pentru posesorii de animale: consultatii generale, de dermatologie, de endocrinologie si de ortopedie, imagistica medicala, analize de laborator, stomatologie, internare si spitalizare, tratamente, vaccinari, perfuzii si transfuzii, identificarea animalelor prin microcipare electronica, farmacie veterinara, cosmetica felina si canina, dar si chirurgie.

Tariful pentru o consultatie generala la aceasta clinica veterinara din Cluj este de 50 de lei.

Clientii clinicii s-au declarat foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat animalutele or si de atitudinea deschisa a personalului medical. In plus, clinica primeste constant aprecieri si in ceea ce priveste curatenia.

3. Vet for Pet

In aceasta clinica moderna sunt oferite servicii medical-veterinare de foarte buna calitate, intr-o atmosfera placuta si prietenoasa. Clinica a fost infiintata la initiativa unei echipe de profesionisti care vad animalele de companie ca pe membri ai familiei, ce trebuie iubiti, apreciati, ingrijiti si tratati in egala masura cu oamenii. Serviciile oferite in cadrul Vet for Pet sunt unele variate, pentru ca toate animalutele sa fie tratate in functie de nevoile pe care le au: examene paraclinice, consultatii clinice, dermatologie, fise nutritionale, internare, interventii chirugicale, terapie intensiva, oftalmologie, medicina dentara, obstetrica, andrologie si reproductie, precum si pensiune canina si felina si identificare cu microcipuri si pasapoarte.

Pretul pentru o consultatie generala la aceasta clinica este de 50 de lei.

Oamenii sunt multumiti ca pot ajunge usor la Vet for Pet si spun despre personal ca este format din oameni dedicati, amabili si profesionisti. Persoanele care au ajuns la Vet for Pet au remarcat ca medicii nu fac nicio diferenta intre animalele de rasa si maidanezi, fiecare animal primind ingrijirea de care are nevoie. Prin urmare, serviciile acestei clinici sunt catalogate ca fiind excelente.

4. Echo Vet

Clinica veterinara Echo Vet din Cluj-Napoca pune la dispozitie servicii veterinare complete pentru toate animalele de companie: caini, pisici, testoase, pasari, iepuri si alte rozatoare. Pe langa interventiile de rutina si tratamentele specifice, aici se mai efectueaza: interventii chirurgicale, servicii specializate in ecografie, oftalmologie veterinara. In plus, se mai fac analize de: sange, fecale, urina si examene la microscop. Echipa Echo Vet este coordonata de dr. Szentkuti Farkas, medic veterinar generalist cu interes special in ecografie, ce este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Cluj-Napoca.

Tariful pentru examinarea generala (caini si pisici) este de 30 de lei, iar examinarea generala a animalelor exotice costa 20 de lei. Examinarile de specialitate, precum si interventiile se realizeaza pe baza de programare.

Persoanele care au ajuns la aceasta clinica veterinara si-au manifestat multumirea fata de serviciile de care au beneficiat, apreciind ca personalul, care este unul experimentat, le-a oferit sfaturi utile. Tot la capitolul aspecte pozitive a fost mentionat si raportul calitate-pret, care este unul foarte bun. Oamenii mai spun si ca locatia este intotdeauna curata si aerisita.

5. CVS

O echipa tanara, pasionata si iubitoare de animale este sufletul Centrului Veterinar de Specialitate (CVS) Cluj. Acest centru a fost conceput ca un spatiu dedicat sanatatii animalelor, in care sa existe imbinarea perfecta intre pricepere, dedicare si tehnologie de ultima generatie.  Sunt tratate aici o multime de specii de animale, de la caini si pisici, pana la hamsteri, reptile si animale exotice. Serviciile oferite la CVS sunt foarte variate: medicina interna, ecografii (abdominale, de parti moi, A-Fast, T-Fast), endoscopii, cistoscopie, carnet de sanatate, pasaport, medicina preventiva si boli infectioase, proceduri (internare, administrare de antibiotice, biopsii, fluidoterapie, insertii sonde etc.), laborator si multe altele.

Pretul pentru o consultatie generala la CVS este de 60 de lei.

Majoritatea clientilor sunt multumiti de servicii si de tratamentele primite de animalele lor de companie. Si posesorii de animale exotice si-au manifestat satisfactia fata de serviciile acestui centru. De cealalta parte, sunt si persoane nemultumite, care spun ca locatia nu este una fericita, lipsind locurile de parcare, printre altele si ca tratamentul primit aici nu a fost unul potrivit pentru unele animale.

Concluziile noastre

Indiferent ca esti in cautarea unui veterinar in Cluj-Manastur sau in oricare alta zona, trebuie sa fii atent si sa alegi atat cu mintea, cat si cu sufletul. Analizeaza cu atentie oferta de servicii, cauta informatii si opinii de la alte persoane si asigura-te ca animalutul tau beneficiaza de toata atentia pe care o merita.