Meniu

Veterinar Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un animal de companie este o responsabilitate considerabila si presupune o grija permanenta pentru sanatatea lui, vizite profilactice periodice, dar si cand este bolnav, la un cabinet veterinar din Constanta, orasul in care locuiesti sau resedinta judetului de domiciliu. Profesionistii in medicina dedicata prietenilor necuvantatori se vor asigura aici ca acestia primesc cele mai bune ingrijiri, un diagnostic corect si un tratament adaptat situatiei.

La cabinetele veterinare din Constanta vei gasi medici dedicati, servicii integrate si dotari moderne. Daca nu stii incotro sa mergi pentru o consultatie veterinara temeinica, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre unitatile medicale de profil din oras.

Cat costa o consultatie la veterinar in Constanta?

Vrei sa inlaturi dinainte cat mai multe necunoscute in ceea ce priveste vizita la medic, iar pretul unei consultatii la veterinar in Constanta este unul dintre aspectele care te intereseaza. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor veterinare din oras si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Animal Care
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Clinica veterinara moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Solutii eficiente de tratament
Mega Vet & Pet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Aparatura moderna
 • Analize si investigatii precise
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica Tom Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Tratamente eficiente
 • Nu se pot efectua programari
Clinica Sandu
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Program si in weekend si de sarbatori
 • Grija si empatie fata de animale
 • Solutii bune de tratament
Premium Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii prompte
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun veterinar in Constanta?

Animalul de companie este parte din familia ta si ai dori sa ii poti oferi cele mai bune conditii in cadrul unei vizite la veterinar in Constanta. In acest scop iti doresti sa afli cat mai multe amanunte despre unitatile medicale din top, despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cu echipamente si parerile clientilor care le-au trecut pragul.

In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale. Parcurge textul pana la capat pentru a face o alegerea pe care sa nu o regreti ulterior, pentru sanatatea prietenului tau necuvantator.

1. Animal Care

Sub deviza „Totul pentru sanatatea animalutului tau!”, Animal Care Center este un cabinet veterinar modern, cu servicii complexe de medicina preventiva, dermatologie, chirurgie, nutritie, crestere si ingrijire, identificare, terapie intensiva, farmacie, medicina interna, ecografie, spitalizare si analize de laborator. Clinica din Constanta ofera consultanta de specialitate, recomandari de crestere, nutritie si ingrijire, indrumari catre cele mai eficiente si avantajoase solutii si abordari terapeutice personalizate pentru prietenii necuvantatori. In pet shop poti gasi produse de ingrijire, hrana, accesorii si suplimente nutritive pentru nevoile animalelor de companie. 

Pretul unei consultatii la veterinar este de 100 de lei.

Clientii considera ca Animal Pet Center este o clinica veterinara moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati, iubitori de animale, empatici cu stapanii acestora, care pun in aplicare solutii de tratament eficiente. 

Vezi parerile pacientilor despre Animal Care
Vezi Pareri

2. Mega Vet & Pet

Vizita la veterinar poate fi o experienta total netraumatizanta pentru prietenul tau necuvantator daca alegi Clinica Mega Vet & Pet, care pune accent pe confortul animalelor in identificarea celor mai bune solutii de prevenire, diagnostic si tratament. Sunt utilizate aici materiale si instrumente de ultima generatie si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Printre serviciile clinicii din Constanta se numara analize de laborator, ecografie, consultatii si tratamente de cardiologie, dermatologie, oftalmologie, otoscopie, profilaxie, stomatologie, in regim de internare sau in ambulatoriu, frizerie si pet shop. Te vei adresa unuia dintre cei trei medici veterinari dedicati: dr. Roxana Gabriela Coman, dr. Alexandra Rosca sau dr. Cornelia Popescu.

Tariful pentru o consultatie in aceasta clinica este de 100 de lei.

Clientii apreciaza ca serviciile clinicii sunt excelente, medicii sunt profesionisti si dedicati, ca aparatura este moderna, analizele si investigatiile sunt precise, iar tratamentele efectuate si recomandate au avut rezultate bune.

3. Clinica Tom Vet

Clinica veterinara Tom Vet, infiintata in Constanta de regretatul dr. veterinar Catalin Mihailescu, asigura servicii medicale complexe, cu ajutorul personalului competent si al echipamentelor moderne: profilaxia bolilor infectioase si parazitare la animalele de companie, diagnosticul clinic si paraclinic al diverselor afectiuni, prin ecografii, analize biochimice, analize hematologice, analiza urinei, examen coproparazitologic, examen parazitologic extern, combaterea diverselor afectiuni, interventii chirurgicale minore si majore, detartraj, cosmetica felina si canina. 

O consultatie la acest cabinet te va costa 120 de lei.

Clientii acestei clinici veterinare se declara multumiti de serviciile de calitate ale acesteia, de profesionalismul medicilor, de dotarile moderne si de tratamentele eficiente administrate aici. Pe de alta parte si nemultumiri legate de timpul de asteptare mare si de faptul ca nu se pot face programari, sistemul fiind „primul venit, primul servit”.

4. Clinica Sandu

Clinica Sandu ofera constantenilor servicii diverse si complete de medicina veterinara, profilaxia bolilor animalelor de companiei, vaccinari, deparazitari si microcipari, diagnostic si tratament pentru afectiunile prietenilor necuvantatori, sterilizari si castrari, precum si sfaturi legate de nutritie si ingrijire. In cadrul cabinetului veterinar din Constanta se gasesc si o frizerie pentru caini si pisici si un pet shop.

O consultatie are un tarif de 80 de lei.

Clientii acestui cabinet veterinar apreciaza serviciile de calitate, programul extins al clinicii, inclusiv in zilele de sarbatoare sau in weekend, grija si empatia fata de animale si stapanii lor si solutii bune de tratament. Unii clienti sunt nemultumiti de serviciile frizeriei din incinta.

5. Premium Vet

Premium Vet este un cabinet veterinar din Constanta, prevazut cu aparatura de ultima generatie, pentru tratamente si investigatii complexe. Posesorii de animale de companie se pot adresa aici pentru analize veterinare de laborator, boli infectioase, chirurgie veterinara, cosmetica felina si canina, dermatologie, ecografie, farmacie veterinara, identificare, internare, medicina interna, medicina preventiva, medicina de urgenta, nutritie, crestere si ingrijire, obstretica si ginecologie, oftalmologie, terapie intensiva si pet shop. In acest centru de medicina veterinara au fost tratate cu succes peste 9000 de animale si au fost realizate peste 2500 de sterilizari. 

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie completa de medicina veterinara vei plati suma de 120 de lei.

Clientii clinicii marturisesc ca au avut aici experiente placute cu animalele lor, ca au beneficiat de servicii prompte, de medici profesionisti, de amabilitatea personalului si de tratamente cu rezultate bune. Unele persoane considera ca preturilor cabinetului sunt mari.

Concluzii

Cand starea de sanatate a prietenului tau necuvantator devine o prioritate pe agenda ta, te poti adresa pentru o rezolvare eficienta, unui cabinet veterinar din Constanta. Alegand una dintre clinicile din clasamentul de mai sus pentru vizita la medic, poti avea parte de o experienta placuta, de servicii de calitate si de profesionalismul, rabdarea si amabilitatea personalului medical. O paleta larga de servicii de preventie, diagnostic si tratament, precum si cosmetica pentru animalele de companie, farmacii veterinare si pet shop sunt disponibile aici pentru nevoile animalelor de companie.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, vei avea toate conditiile necesare pentru adoptarea celei mai bune decizii pentru sanatatea animalului preferat, indreptandu-te catre un medic veterinar din Constanta care va sti sa ii administreze cele mai bune solutii de preventie, diagnostic si tratament.