Meniu

Veterinar Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca animalele de companie sunt fragile si au nevoie de ajutorul unui medic veterinar din Focsani atunci cand se confrunta cu anumite afectiuni sau virusuri? Fiind pline de viata si avand mereu curiozitatea de a descoperi cat mai multe lucruri, animalutele risca sa intre in pericole care le pot afecta sanatatea, fie ca este vorba de bacterii contactate afara, in parc, fie ca e vorba de virusuri preluate de la alte animale. Tocmai din acest motiv, prietenul tau blanos trebuie sa fie la curent cu toate vaccinarile si deparazitarile, astfel incat sa previi cat mai mult imbolnavirea sa.

Daca ai domiciliul in Focsani si vrei sa gasesti un medic veterinar in oras la care sa poti apela ori de cate ori ai nevoie, ramai in continuare si citeste mai departe. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci cabinete veterinare pe care le poti lua in considerare si care iti vor raspunde prompt tuturor necesitatilor. 

Cat costa o consultatie la medicul veterinar in Focsani?

Inainte de a apela la serviciile unui cabinet veterinar din Focsani, trebuie sa te asiguri ca te informezi cu atentie in legatura cu preturile practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Citeste cu atentie tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate in orasul tau pentru acest serviciu veterinar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Karma Life
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Specialitati diverse si multiple
 • Echipa medicala profesionista, amabila, prompta
 • Act medical corespunzator
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigaiti de o precizie inalta
SebVet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Colectiv medical profesionist si bine pregatit
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Examinari precise
 • Solutii personalizate
 • Iubire, implicare si empatie
GreenVet Homes
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala profesionista, implicata si prompta
 • Investigatii, examinari si servicii ireprosabile
 • Cabinet modern si amenajare cu bun gust
 • Aparaturi de actualitate
 • Atmosfera primitoare
Dr. Cristina Botezatu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii si examinari calitative
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Proceduri ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera placuta si primitoare
AllVet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii prompte si personalizate
 • Investigatii ireprosabile
 • Dotari de ultima generatie
 • Tratamente veterinare eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare din Focsani la care sa apelezi cu incredere

Asa cum ti-am promis, mai jos iti vom pregati un top cinci al celor mai indragite cabinete veterinare din Focsani la care poti apela atunci cand ai nevoie de ajutorul medicilor specialisti. Descopera care sunt serviciile pe care le ofera, cat de bine echipate sunt si cand de experimentati sunt doctorii care isi desfasoara activitatea in unitatile veterinare de mai jos:

1. Karma Life

Karma Life este un cabinet veterinar din Focsani popular in randul stapanilor de animale care vor sa beneficieze de servicii ireprosabile, fiind activ in domeniu din anul 2013. Echipa medicala profesionista are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a asigura solutii personalizate pentru fiecare animalut in parte. Aceasta este formata din dr. Ionut Olteanu, medic veterinar primar si Alina Jipianu, asistent veterinar. Din paleta de servicii sunt practicate urmatoarele: consultatii de specialitate, vaccinari, terapie intensiva, obstetrica, anestezie, oftalmologie, tratamente, deparazitari, chirurgie, fizioterapie, hematologie, imunologie, bacteriologie, endocrinologie, dermatologie, ORL, stomatologie si estetica. Multumita dotarilor de ultima generatie (aparat ozonoterapie, ecograf portabil, aparat de anestezie, lampa Wood, microscop motic etc.) toate investigatiile si serviciile amintite anterior sunt efectuate ireprosabil.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate pentru cabinetul veterinar Karma Life sunt pozitive. Datorita varietarii de specialitati incluse, stapanii animalelor se pot adresa echipei medicale cu diverse probleme de sanatate. Colectivul este profesionist, amabil, prompt si bine pregatit in domeniu, avand competenta de a asigura un act medical corespunzator, iar echipamentele folosite sunt de ultima generatie, pentru o precizie inalta in ceea ce priveste investigatiile efectuate.

Vezi parerile pacientilor despre Karma Life
Vezi Pareri

2. SebVet

Un alt cabinet veterinar din Focsani pe care ti-l aducem la cunostinta este SebVet, care se adreseaza tuturor iubitorilor si stapanilor de animale. Echipa este constituita din medici experimentati in domeniu, competenti in stabilirea unui diagnostic precis, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament in functie de necesitatile animalutului. Printre serviciile pe care medicii le pun la dispozitie se numara si: consultatii de specialitate, tratamente, deparazitari interne si externe, vaccinari, cosmetica felina si canina, interventii chirurgicale, sterilizari, teste rapide etc. Cu ajutorul aparaturilor de actualitate si a echipamentelor moderne, toate serviciile si procedurile veterinare sunt precise. 

Consultatia veterinara la cabinetul SebVet este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate surprind comentarii pozitive ale oamenilor ale caror animalute de companie au fost tratate cu iubire, implicare si empatie. Examinarile sunt precise, datorita echipamentelor si aparaturilor performante, iar echipa medicala da dovada profesionalism si o buna pregatire in domeniu, furnizand de fiecare data unele dintre cele mai bune solutii pentru fiecare pacient blanos in parte.

3. GreenVet Homes

Un alt cabinet veterinar din Focsani pe care ti-l prezentam este GreenVet Homes, o varianta viabila si potrivita pentru stapanii animalelor de companie. In paleta larga de servicii sunt incluse urmatoarele: consultatii veterinare, tratamente, vaccinari, interventii chirurgicale, implantare microcip, ecografie, analize de laborator, parazitologie-dermatologie, obstetrica-ginecologie. In departamentul de cosmetica, sunt practicate urmatoarele servicii: tuns, spalat, taierea unghiilor, curatarea urechilor, vidare glande si anestezie. Cabinetul dispune si de un punct farmaceutic, care este dotat cu antibiotice, antiparazitare, antiinflamatoare, vitamine, anticonceptionale, dezinfectante, antiseptice, raticide si insectide. Alaturi de punctul farmaceutic este un pet shop, echipat cu hrana uscata si umeda, jucarii, zgarzi, lese, custi de transport, haine, pad-uri absorbante, pampers si nisip litiera. Echipa medicala asigura, de asemenea, si tratamente la domiciliu in cazuri de maxima necesitate.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Clinica veterinara este apreciata de toti stapanii de animale care au apelat la serviciile acesteia. Echipa medicala da dovada de profesionalism, implicare si promptitudine, avand la dispozitie aparaturi de actualitate, folosite pentru efectuarea unor investigatii, examinari si servicii ireprosabile. In plus, atmosfera este primitoare, cabinetul modern, iar amenajarea cu bun gust.

4. Dr. Cristina Botezatu

Cabinetul veterinar al dr. Cristina Botezatu din Focsani este o alta optiune pe care stapanii animalelor de companie o iau in considerare pentru a solicita ajutorul unui medic de specialitate. Cu o experienta de 40 de ani in domeniu, dr. Cristina Botezatu isi desfasoara activitatea cu pasiune si implicare. Parcursul sau profesional este unul vast, avand o buna pregatire in medicina veterinara prin intermediul activitatii desfasurate in diverse clinici prestigioase. Echipamentele si aparaturile folosite in cadrul cabinetului sunt unele de ultima generatie, asigurand desfasurarea examinarilor si serviciilor intr-o maniera ireprosabila. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: consultatii, tratamente, vaccinari, deparazitari, consiliere nutritionala si de crestere, interventii chirurgicale, sterilizari etc.

Consultatia de specialitate efectuata de dr. Cristina Botezatu este de 120 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, stapanii animalelor se declara multumiti de servicii si examinari. Procedurile puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor performante sunt ireprosabile, tratamentele elaborate sunt personalizate in functie de fiecare patologie in parte, iar atmosfera din cabinet este una placuta si primitoare.

5. AllVet

Ultimul, dar nu cel din urma, cabinetul veterinar AllVet din Focsani este o optiune catre care multe persoane isi indreapta atentia cu scopul tratarii animalelor de companie. Echipa este formata din doi medici cu o buna pregatire in domeniu dr. Adrian Moscu si dr. Catalina Moscu. Printre serviciile la care exceleaza sunt amintite si: servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara, consultatii, tratamente, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internari, ecografii, electrocardiograma, radiografii, vaccinari, deparazitari, terapie intensiva, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, inregistrare RECS, cosmetica felina si canina. Cabinetul dispune si de o farmacie veterinara, un pet shop, stapanii animalelor de companie avand acces atat la medicamentele necesare, cat si la accesoriile necesare. In plus, clinica mai dispune si de aparaturi de ultima generate, prin intermediul carora pot pune in aplicare cu succes toate investigatiile si serviciile amintite anterior.

Consultatia veterinara este de 100 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita implicarii cadrelor medicale experimentate. Serviciile sunt prompte si personalizate in functie de necesitatile fiecarui animalut in parte, iar investigatiile sunt ireprosabile, datorita dotarilor de ultima generatie. Tratamentele veterinare sunt stabilite in urma tuturor investigatiilor necesare. Cu toate acestea, au fost semnalate si nemultumiti cu privire la preturi, care variaza de la o perioada la alta.

Concluzii

Te afli in neplacuta situatie in care animalutul tau de companie se confrunta cu probleme de sanatate si vrei sa apelezi la ajutorul unui cabinet veterinar din Focsani? Cand animalutul prezinta simptome, exista riscul ca afectiunea pe care o experimenteaza sa fie prea avansata. Din acest motiv, daca vrei sa te asiguri ca prietenul tau blanos este sanatos, nu omite niciun control de rutina si nicio vaccinare.