Meniu

Veterinar Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand ai un animal de companie, el devine un membru al familiei si vrei sa ii oferi cele mai bune conditii de ingrijire si sanatate, drept pentru care este important sa gasesti un veterinar in Sibiu, pe care sa poti conta pentru prevenirea si tratarea afectiunilor de care ar putea suferi. Daca nu stii unde sa mergi pentru un cabinet cu servicii de calitate, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate, cu ajutorul carora te vei putea orienta pe piata de medicina veterinara din oras.

Clinicile si cabinetele veterinare din Sibiu, prezentate in acest articol, iti pot oferi o experienta placuta in evaluarea starii de sanatate a prietenului tau necuvantator. Citeste pana la capat textul si afla care ar fi cea mai potrivita pentru nevoile voastre.

Cat costa o consultatie la veterinar in Sibiu?

Chiar daca pretul pentru o consultatie la veterinar in Sibiu nu este cel mai important aspect al vizitei la medic, vrei sa elimini orice neprevazut si sa fii pregatit/-a din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ai putea sa te indrepti cu animalul tau de companie si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Coldea
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Clinica ultra dotata si moderna
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Tratamente operative
 • Personal amabil, rabdator si empatic
Sky Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Implicare si blandete fata de animale
 • Tratamente eficiente
Exclusive Vets
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate inalta
 • Veterinari profesionisti si dedicati
 • Conditii excelente la consultatii
 • Tratamente cu rezultate bune
S. Transilvania
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Act medical calitativ
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate ale animalelor
 • Dotari cu aparatura de ultima generatie
Fia Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii foarte bune
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Empatie, blandete si rabdare fata de animale
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un veterinar bun in Sibiu?

Cauti un veterinar in Sibiu care sa aiba pregatirea si experienta necesare pentru a-i oferi prietenului tau necuvantator o ingrijire medicala optima, cu blandete si rabdare, astfel incat vizita la cabinet sa nu ii provoace anxietate. Pentru a identifica mai usor cea mai buna optiune pentru voi, sectiunea urmatoare a articolului contine informatii despre activitatea fiecareia dintre clinicile din clasament. Vei afla care sunt standardele la care lucreaza, cine sunt medicii si care sunt dotarile de care dispune fiecare dintre ele. Totodata, iti vor fi de folos opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Nicolae Coldea

Infiintata in anul 1991 in Sibiu, Cabinetul veterinar Dr. Nicolae Coldea este o destinatie de top cand vine vorba despre servicii de medicina veterinara la standarde inalte. Se pot accesa aici consultatii si tratamente de cardiologie, chirurgie, medicina interna, oftalmologie, stomatologie, dermatologie, ORL, imunologie, ortopedie, parazitologie, neurochirurgie, analize de laborator, imagistica medicala veterinara (RMN, radiologie si ecografie), endoscopii, EKG, teste alergologice pentru caini, pisici si cai, urgente veterinare. Clinica este deservita de o echipa de medici devotati profesiei: dr. Nicolae Coldea, fondatorul cabinetului, medic primar veterinar, doctor in medicina veterinara, dr. Adnana Smaranda, medic veterinar, si dr. Dariya Gordienko, medic veterinar voluntar. In aceasta unitate veterinara se ofera ingrijire medicala gratuita pentru cainii insotitori ai persoanelor nevazatoare. De asemenea, prietenii necuvantatori pot beneficia aici de servicii de cosmetica felina si canina si frizerie canina.

Pretul unei consultatii la veterinar este de 100 de lei.

Clientii considera ca au avut parte aici de servicii excelente, medici profesionisti, experienta si competenta dr. Nicolae Coldea si tratamente care au facut minuni pentru animale. Despre clinica se spune ca este ultra dotata si moderna, iar personalul este amabil, rabdator si empatic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Nicolae Coldea
Vezi Pareri

2. Sky Vet

Cabinetul veterinar Sky Vet din Sibiu se adreseaza posesorilor de animale de companie cu servicii complexe de medicina veterinara:  consultatii si tratamente pentru diverse afectiuni, sterilizari caini si pisici, vaccinari, deparazitari, microcipari si identificare in baza nationala de date, eliberare carnet de sanatate si pasaport, analize medicale – biochimie, hematologie si analize de urina, examen parazitologic, chirurgie cu anestezie clasica sau anestezie inhalatorie, ortopedie, detartraj cu ultrasunete, ecografie si monte artificiale. Fondatorul si medicul veterinar pe care il vei gasi la Sky Vet este dr. Catalin Cherejdi.

Pentru o consultatie la acest cabinet veterinar din Sibiu vei plati 120 de lei.

Clientii apreciaza serviciile de calitate de la Sky Vet, profesionalismul medicului, amabilitatea si empatia, implicarea si blandetea cu care acorda ingrijiri medicale fiecare animal, precum si tratamentele eficiente administrate aici.

3. Exclusive Vets

Un consult veterinar la Exclusive Vets iti garanteaza ca animalul tau de companie va fi preluat de medici veterinari cu experienta si pasiune pentru profesie, care lucreaza cu echipamente moderne pentru examinari, investigatii, diagnostic si tratament la standarde inalte. Clinica din Sibiu are o gama variata de servicii: consultatii, medicina preventiva, analize de laborator, urgente veterinare, chirurgie, ortopedie, dermatologie, stomatologie, in regim de spitalizare sau in ambulatoriu. In functie de problema de sanatate a animalului tau, vei fi directionat catre unul dintre membrii echipei tinere si entuziaste de specialisti cu competente diferite: dr. Sebastian Dombi, dr. Mihaela Dombi, dr. Ana-Maria Varga, dr. Liviu Stoica sau dr. Cristina Stefan.

Tariful pentru o consultatie veterinara este de 100 de lei.

Clientii au multe cuvinte de lauda pentru activitatea clinicii si declara ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul si dedicarea medicilor veterinari, de conditii excelente la consultatii si tratamente si de rezultate bune. Unii spun ca preturile sunt mari.

4. Spitalul Transilvania

Spitalul Transilvania se adreseaza locuitorilor judetului Sibiu cu servicii complete si complexe de medicina veterinara atat in regim de internare, cat si in ambulatoriu, consultatii, investigatii si tratamente in toate ramurile medicinei veterinare: medicina interna, chirurgie generala, ortopedie, analize de laborator, radiologie digitala, ecografie veterinara, endoscopie, anestezie inhalatorie, stomatologie, dermatologie, oftalmologie, cardiologie si terapie intensiva. Spitalul dispune de o echipa larga de angajati si colaboratori: nu mai putin de 12 medici veterinari, doi tehnicieni veterinari si trei asistente medicale. Clinica este fondata de sotii Alexandru si Catalina Ciuban, antreprenori cu experienta in strainatate.

Consultatia are pretul de 90 de lei in aceasta clinica.

Clientii care au apelat la Spitalul Transilvania se declara multumiti de serviciile de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor, de eficienta cu care au rezolvat problemele animalelor de companie si de dotarile cu aparatura de ultima generatie. Unele nemultumiri inregistrate sunt legate de preturile mari.

5. Fia Vet

Fia Vet este cabinetul veterinar fondat de dr. Andrei Floare in anul 2015, in care se pot accesa servicii diverse: asistenta veterinara la domiciliu, anestezie si tranchilizare la distanta, consiliere in alegerea animalului de companie, internare si spitalizare in cadrul cabinetului, consultatii, vaccinari, deparazitari, chirurgie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie, examinare microscopica si ecografie. Unitatea medicala a luat fiinta din dragostea medicului veterinar pentru animalele de companie si intelegerea suferintei pe care stapanii lor o simt atunci cand micii lor prieteni nu sunt in cea mai buna forma.

Consultatia veterinara are pretul de 100 de lei in acest cabinet.

Fia Vet este considerat un cabinet cu servicii foarte bune, dotari moderne, un medic profesionist si dedicat meseriei, empatic, bland si rabdator cu animalele, iar solutiile de tratament recomandate au dus la rezolvarea problemelor de sanatate ale animalelor de companie.

Concluzii

Asistenta medicala de calitate pentru animalele de companie se poate accesa la un cabinet veterinar din Sibiu, prevazut cu dotari de ultima generatie si personal medical-veterinar competent si devotat profesiei. Nu este greu sa gasesti in acest oras clinici de top, care functioneaza la cele mai inalte standarde si asigura servicii complete si complete, de profilaxie, investigatii, diagnostic si tratament al bolilor micilor companioni ai sibienilor.

Locuitorii judetului Sibiu pot apela oricand, in regim de programare sau in urgenta, in ambulatoriu sau cu spitalizare, la experienta si profesionalismul veterinarilor de aici, a caror grija si dragoste pentru animale se dovedesc la fiecare interactiune cu acestea, in cadrul consultatiilor. In functie de nevoile animalului tau de companie si de detaliile pe care le-ai aflat din acest articol, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea prietenului tau necuvantator.