Meniu

Veterinar Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pastrarea starii de sanatate a animalului de companie, precum si asistenta  medicala in momentele in care nu este in cea mai buna forma a lui este un obiectiv prioritar al oricarui stapan responsabil, in acest sens putand conta pe serviciile unui veterinar in Targu Mures. Daca esti in cautarea unui specialist in medicina veterinara, care sa poata sa comunice bine cu prietenul tau necuvantator si sa il trateze cu blandete si grija, acest articol iti va fi de folos in orientarea pe piata de profil din oras.

Cei mai buni medici veterinari din Targu Mures activeaza in cadrul unor clinici de top, prevazute cu echipamente moderne, pentru investigatii, diagnostic si tratament eficient.

Cat costa o consultatie la veterinar in Targu Mures?

Vrei sa ii acorzi animalutului tau iubit toata atentia atunci cand mergi cu el la o consultatie la veterinar in Targu Mures, drept pentru care ar trebui sa elimini cat mai multe necunoscute legate de vizita la medic, inclusiv pe aceea legata de tarife. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor veterinare de top din oras si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
VetHub
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet cu standarde occidentale
 • Echipa profesionista si dedicata
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
Assisi Vet
65 Ron
 • Pret Consultatie 65 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Interior placut amenajat si curat
 • Medici profesionisti si personal amabil
 • Ingrijire optima pentru animalele de companie
Ben Doky Vet
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si implicati
 • Personal amabil
 • Rezultate bune ale tratamentelor
Bubo Bubo
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si competenti
 • Dotari moderne
 • Blandete si empatie fata de animale
Petkit Pro
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Doi medici veterinari cu experienta
 • Microcipari si vaccinari
 • Servicii de chirurgie
 • Cosmetica pentru caini
 • Analize de sange si monitorizarea functiilor vitale
 • Deparazitari interne si externe
 • Detartraj canin cu ultrasunete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la veterinar in Targu Mures?

Cauti servicii de calitate la un veterinar din Targu Mures si vrei sa te convingi ca iei cea mai buna decizie in alegerea cabinetului catre care vei merge cu prietenul tau necuvantator. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor si cabinetelor veterinare din clasament, despre dotari, medici si opiniile clientilor care le-au calcat pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. VetHub

VetHub este un cabinet veterinar infiintat in Targu Mures in anul 2016, de doi medici veterinari pasionati de profesie, dr.  Szidónia Ballai si dr. Marian Vasile Coza. Clinica, dotata cu aparatura noua, de ultima generatie, pune la dispozitia proprietarilor de animale de companie din oras servicii de medicina preventiva – deparazitari, vaccinari, controale anuale, chirurgie, diagnostic imagistic – ecografie, radiologie, endoscopie, rinoscopie, traheoscopie si internarea pacientilor. In farmacia veterinara a cabinetului vei gasi hrana de calitate premium, cu ingrediente selectate in functie de diferitele necesitati ale animalelor.

Pentru o consultatie in aceasta clinica vei plati 100 de lei.

Clientii spun ca VetHub este un cabinet cu standarde occidentale, in care lucreaza o echipa profesionista si dedicata, iar pacientii si stapanii lor sunt tratati cu amabilitate si empatie si ca problemele de sanatate veterinara sunt rezolvate aici in mod eficient. Unele persoane sunt nemultumite de faptul ca nu au fost primite alaturi de prietenul lor necuvantator in sala in care s-a desfasurat tratamentul veterinar.

Vezi parerile pacientilor despre VetHub
Vezi Pareri

2. Assisi Vet

Cabinetul veterinar Assisi Vet a luat fiinta in Targu Mures in anul 2017, atribuindu-si ca ocrotitor pe Sfantul Francisc de Assisi, protectorul animalelor. O gama larga de servicii sta la dispozitia posesorilor de animale de companie: consultatii veterinare generale, consultatii de specialitate – oftalmologice, endocrinologice, dermatologice, de medicina interna, in funcție de nevoile de sanatate ale pacientului. Consultatia poate fi completata cu investigații paraclinice (ecografii, analize medicale veterinare, examene citologice, teste rapide) care permit veterinarilor sa stabileasca un diagnostic precis si un tratament adecvat fiecarui caz in parte. Totodata, se pot accesa vaccinari, deparazitari interne si externe, microcipare, eliberare pasaport UE, eliberare carnet de sanatate, inregistrare in RECS (Registrul de evidenta al cainilor cu stapan), interventii de mica si mare chirurgie, sterilizari, extirpare formatiuni patologice, chirurgie digestiva. Centrul de medicina veterinara dispune si de farmacie cu produse de ingrijire si tratament pentru prietenii necuvantatori.

In acest cabinet veterinar din Targu Mures, pretul consultatiei este de 65 de lei. 

Clientii au multe cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale clinicii, pentru interiorul placut amenajat, curatenie, profesionalismul medicilor, amabilitatea intregului personal si ingrijirea optima de care au beneficiat micii pacienti.

3. Ben Doky Vet

Ben Doky Vet este un cabinet veterinar cu peste 24 de ani de experienta pe piata de servicii de medicina veterinara din Targu Mures. Unitatea veterinara conteaza azi pe o echipa tanara si dedicata de medici veterinari si asistente specializate si pe aparatura de calitate, cu ajutorul carora pacientii necuvantatori pot beneficia de cele mai bune conditii pentru consultatii, diagnostic si tratament de medicina preventiva sau in diverse specializari clinice veterinare.

Pretul consultatiei la unul dintre veterinarii clinicii este de 80 de lei.

Clientii marturisesc ca au avut experiente placute in acest cabinet, ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si implicati, personalul este amabil, iar animalele au avut parte de tratamente cu rezultate bune.

4. Bubo Bubo

Cabinetul veterinar Bubo Bubo este locul in care poti merge in Targu Mures pentru servicii de prevenire a bolilor animalelor de companie, vaccinari, deparazitari, microcipari, consiliere de ingrijire si de medicina comportamentala. Totodata, in caz de imbolnavire, iti sta la dispozitie o echipa medicala dedicata, care efectueaza consultatii si tratamente de medicina interna, cardiologie, dermatologie, oftalmologie si obstretica-ginecologie. Pentru protectia ulterioara a prietenului tau necuvantator, veterinarii de aici recomanda sterilizarea inainte chiar de maturizarea sexuala si prima sarcina.

Pretul unei consultatii este de 50 lei.

Clientii cabinetului sunt incantati de serviciile de calitate, de profesionalismul si competentele medicilor, de dotarile moderne ale cabinetului si de abordarea blanda si empatica a pacientilor.

5. Petkit Pro

In cabinetul veterinar Petkit Pro din Targu Mures sunt puse la dispozitie numeroase servicii de specialitate pentru cateii si pisicutele din municipiu. Animalutele de companie pot beneficia aici de: consultatii, deparazitari interne si externe, cosmetica canina, diete veterinare, monitorizarea functiilor vitale, microchipare, analize de sange, endoscopii, vaccinari, detartraj canin cu ultrasunete, examene coproparazitologice. De asemenea, cei doi medici veterinari din acest cabinet ofera si servicii de chirurgie pentru tratarea diverselor probleme de sanatate sau pentru sterilizare. 

Pretul unei consultatii la medicul veterinar este de 100 de lei la acest cabinet.

In recenziile postate in mediul online, posesorii de animale de companie din Targu Mures au relatat  experiente pozitive, in cea mai mare parte. Oamenii sunt multumiti de cum au fost tratate animalutele lor in acest cabinet, atat in ceea ce priveste abordarea calda si plina de compasiune a medicului, cat si tratamentele si sfaturile primite.

Concluzii

Indiferent ca esti vorbitor de limba romana sau limba maghiara, vei gasi cele mai bune conditii de examinare si tratament la veterinar in Targu Mures. Medicii veterinari profesionisti si dedicati meseriei din municipiul resedinta a judetului Mures activeaza in cadrul unor clinici si cabinetele de top, cu servicii de calitate si aparatura de ultima generatie. Mii de animale de companie si-au recapatat aici starea de sanatate, iar alte zeci de mii au beneficiat de o protectie adecvata impotriva boililor specifice, cu ajutorul serviciilor de vaccinare si control periodic.