Meniu

Veterinar Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tu cata atentie acorzi animalutului tau de companie: il duci la veterinar in Vaslui, ii faci vaccinurile si ii oferi o hrana sanatoasa si echilibrata? Este important sa stii ca ii poti oferi cainelui, pisicii si oricarui animalut de companie pe care il ai sansa la o viata placuta si lipsita de suferinta daca mergi periodic cu el la medic.

Nu alege sa mergi la veterinar doar atunci cand animalul este suferind, ci ia in calcul vizitele periodice si vaccinarile, astfel incat sa-l tii cat mai departe de imbolnaviri ce ii pot fi chiar fatale. In acest articol iti prezentam un cabinet modern cu servicii de medicina veterinara, astfel incat tu si necuvantatorul care iti este un prieten de nadejde sa aveti parte de o experienta placuta la fiecare vizita.

Cat costa o consultatie la veterinar in Vaslui?

O consultatie la veterinar in municipiul Vaslui are urmatorul pret, pe care il vei regasi in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Two Vet
Clinica-Verificata
80 Ron
  • Pret Consultatie 80 Ron
  • Cabinet veterinar bine dotat
  • Medic cu experienta
  • Interventii chirurgicale si terapie intensiva
  • Consultatii, tratamente si analize medicale
  • Farmacie veterinara
  • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la veterinar in Vaslui cu animalul de companie

Atat pentru servicii de preventie, cat si de diagnostic si tratament, poti merge la un cabinet veterinar modern si bine dotat din Vaslui, pe care il poti descoperi in continuare.

Two Vet

Mai multe servicii medicale sunt oferite la Two Vet, un cabinet veterinar din Vaslui dotat la standarde moderne. Iata de ce servicii pot beneficia animalutele de companie in aceasta locatie: consultatii, vaccinari, deparazitari, investigatii de specialitate, interventii chirurgicale, terapie intensiva, oftalmologie, otoscopie, microcipare, analize medicale etc. Pe langa aceste servicii care vizeaza sanatatea micilor pacienti, mai functioneaza la Two Vet si o frizerie canina, dar si o farmacie veterinara. In plus, tot in aceasta locatie se afla si un pet shop, de unde se pot achizitiona furaje pentru animale. Serviciile medicale de la Two Vet sunt oferite de dr. Nicoleta- Georgiana Frumosu, un medic veterinar cu experienta.

Pretul unei consultatii in acest cabinet veterinar este de 80 de lei.

Locuitorii din Vaslui cu cel putin un animal de companie sunt incantati de serviciile acestui cabinet veterinar. Ei spun ca se vede ca personalul este iubitor de animalute, empatic si amabil si ca datorita acestor calitati, atat animalelor, cat si oamenilor le este pe plac experienta de la Two Vet de fiecare data. Vasluienii mai spun si ca serviciile medicale de aici au un pret corect, iar atmosfera este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Two Vet
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Acest veterinar din Vaslui este cunoscut de multi ani in oras, pentru serviciile de calitate, pentru promptitudinea si implicarea cu care trateaza pacientii necuvantatori. Posesorii de animale sunt foarte incantati de experienta pe care o au de fiecare data in aceasta locatie. Ei spun ca aici gasesc servicii complete pentru sanatatea si ingrijirea animalului sau a pasarii de companie si ca se remarca profesionalismul si atentia la detalii a personalului.

Astfel, chiar daca serviciile veterinare din Vaslui nu sunt foarte bogate, in ceea ce priveste numarul cabinetelor sau al medicilor veterinari, cele care sunt disponibile se remarca prin calitate.