Meniu

Marire penis acid hialuronic Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care efectueaza procedura de marire a penisului cu acid hialuronic? Atunci informatiile pe care ti le vom prezenta in corpul acestui articol iti vor fi de folos, asa ca ramai in continuare sa afli care sunt clinicile la care poti apela pentru procedura de augmentare a penisului. Dat fiind faptul ca acidul hialuronic se secreta in mod natural in organism, injectarea acestuia in orice zona a corpului este biocompatibila. Conform unui studiu de specialitate, pacientii care au optat pentru procedura de augmentare a penisului au observat o crestere a acestuia de 2,4 cm (in medie), dar si o imbunatatire a vietii sexuale. Procedura este sigura, se desfasoara intr-un cabinet de specialitate sub atenta indrumare si supraveghere a medicului specialist, iar rezultatele sunt vizibile la scurt timp de la injectare.

Citeste articolul in intregime si descopera care sunt cele trei clinici pe care te incurajam sa le iei in considerare daca vrei sa pui in aplicare procedura de augmentare a penisului. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru aceasta.

Cat costa procedura de marire a penisului cu acid hialuronic?

Inainte de a merge la un cabinet de specialitate, cel mai bine este sa te documentezi cu privire la preturile practicate pentru marirea penisului cu acid hialuronic. Pentru a-ti simplifica procesul de cautare, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele percepute pentru interventie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Marire penis acid hialuronic
Rating
Website
Aum Estetic
Clinica-Verificata
3.900 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 3.900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Proceduri estetice ireprosabile
 • Act medical excelent
 • Echipamente de ultima generatie
 • Amabilitate si implicare
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Dr. Roxana Lungoci
3.900 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 3.900 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Aparatura moderna
 • Interventii estetice excelente
 • Rezultate ireprosabile
 • Cabinet impecabil
Dr. Dali Clinique
2.980 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 2.980 Ron
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si implicare
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Tratamente reusite
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in procedura de marire a penisului cu acid hialuronic

Afla mai multe informatii despre marirea penisului cu acid hialuronic, dar si despre clinicile care practica acest serviciu pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza. Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii de o calitate superioara, asa ca ti-am pregatit un top format din trei clinici apreciate pentru serviciile pe care le furnizeaza:

1. Aum Estetic Clinique

Aum Estetic Clinique este o unitate medicala specializata in injectologie, chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii unde poti merge cu incredere pentru procedura de marire a penisului cu acid hialuronic. Membrii echipei au urmat studiile de specialitate la universitati de prestigiu, au participat la congrese, conferinte tematice si au urmat cursuri de perfectionare, astfel incat activitatea pe care o desfasoara sa fie de fiecare data ireprosabila. Avand la dispozitie toate echipamentele si aparaturile necesare, atat interventiile chirurgicale, cat si cele prin injectare sunt adaptate in functie de nevoile pacientilor.

Pretul pentru marirea penisului cu acid hialuronic este de 3.900 lei. Inainte de procedura, te poti programa si pentru o consultatie de specialitate, care costa 300 lei, pentru a discuta cu medicul competent despre tot ce trebuie sa stii in legatura cu procedura estetica.

Calitatea serviciilor, interventiilor chirurgicale si procedurilor estetice este superioara, multumita echipei de medici, care isi da tot interesul pentru ca pacientii sa obtina rezultatele dorite. Avand in vedere ca doctorii dispun de echipamente de ultima generatie, actul medical este unul excelent. Acestia sunt caracterizati de amabilitate, profesionalism si implicare, fiecare avand grija ca pacientii sa se simta confortabil. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Aum Estetic Clinique
Vezi Pareri

2. Dr. Roxana Lungoci

Cabinetul Dr. Roxana Lungoci din Constanta este specializat in chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii, fiind o varianta la care sa apelezi cu incredere daca vrei sa beneficiezi de procedura de marire a penisului cu acid hialuronic. Doamna doctor Roxana Lungoci este specializata si in injectologie, pe langa chirurgia plastica, estetica si chirurgia mainii, desfasurand o multime de interventii atat estetice, cat si medicale. A absolvit la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, in anul 2015 si-a inceput rezidentiatul in chirurgie plastica si reconstructiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Constanta, iar in prezent lucreaza ca medic specialist la Aum Estetic Clinique in departamentul de chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii. 

Pretul pentru procedura de ingrosare a penisului cu acid hialuronic este de 3.900 lei. Daca vrei sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate pentru a stabili toate detaliile necesare cu doamna doctor, va trebui sa achiti un pret de 300 lei. 

Buna pregatire, implicarea, atentia la detalii si profesionalismul de care doamna doctor da dovada la fiecare interactiune cu pacientii sunt doar cateva dintre calitatile care ii definesc activitatea. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi moderne, fiecare interventie estetica este excelenta si adaptata in functie de necesitatile pacientului. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar cabinetul impecabil din toate punctele de vedere.

3. Dr. Dali Clinique

In cadrul centrului de estetica Dr. Dali Clinique din Constanta se practica o varietate de tratamente premium de infrumusetare, printre care se numara si interventiile de chirurgie estetica masculina, cum ar procedurile de marire a penisului. Fondatoarea clinicii este dr. Ichrak Dali, director medical, specializata in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Alaturi de aceasta isi desfasoara activitatea o echipa pluridisciplinara formata din medici cu o experienta vasta, care au absolvit universitati de prestigiu si care au urmat o multime de cursuri de specialitate pentru perfectionarea activitatii. Multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie, atat serviciile, cat si interventiile estetice sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru procedura de marire a penisului prin injectare de acid hialuronic de 2.980 de lei. Daca optezi pentru procedura de marire a penisului prin injectare de grasime proprie tariful pe care il vei avea de achitat porneste de la 9.950 lei.

Amabilitatea, profesionalismul si implicarea sunt doar cateva dintre calitatile care descriu activitatea echipei de specialisti. Medicii dau dovada de o buna pregatire atat in tratamentele estetice, cat si in interventiile chirurgicale, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a se bucura de rezultate excelente. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia exemplara.

Concluzii

Ai luat hotararea de a incepe demersul pentru procedura de marire a penisului cu acid hialuronic? Atunci cele trei clinici pe care ti le-am amintit mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de rezultatele mult asteptate. Apeleaza cu incredere la o echipa profesionista de medici specializati in injectologie si bucura-te de o stima de sine ridicata.