Meniu

Nefrologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui medic specialist in nefrologie in Alba Iulia, dar nu stii ce clinica se ia in considerare? Din fericire, in randurile de mai jos iti vom prezenta o clinica de incredere la care poti apela de fiecare data cand te confrunti cu afectiuni renale sau cu simptome care indica prezenta unor infectii urinare. Atunci cand suferi de tulburari la nivelul rinichilor, starea generala de sanatate este influentata negativ. Acestia sunt responsabili cu activarea vitaminei D in corp, cu reglarea tensiunii arteriale, dar si cu eliminarea toxinelor, iar atunci cand nu mai sunt capabili sa functioneze optim, este posibil sa te confrunti cu o stare generala neplacuta, oboseala, dureri in momentul urinarii, disconfort abdominal etc.

In continuare, iti vom prezenta o unitate medicala din Alba Iulia catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia atat de investigatii de specialitate nefrologice, cat si de planuri eficiente de tratament. Citeste mai departe si fii la curent cu toate informatiile necesare.

Care este pretul unei consultatii de nefrologie in Alba Iulia?

Inainte de a merge la o consultatie de nefrologie in Alba Iulia, este indicat sa te documentezi cu privire la tarifele practicate pentru acest serviciu medical. Pentru a-ti usura munca, in tabelul de mai jos iti vom prezenta care este concret pretul pe care trebuie sa il achiti, dar si care este unitatea medicala la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Terra Aster
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Aparaturi si echipamente moderne
  • Interactiune medic-pacient excelenta
  • Performanta inalta
  • Diagnostic corect
  • Plan eficient de tratament
  • Implicare si amabilitate
  • Seriozitate si empatie
  • Atmosfera prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de nefrologie in Alba Iulia?

Asa cum ti-am promis si mai sus, in cele ce urmeaza iti vom afisa o scurta descriere a unitatii medicale specializate in nefrologie in Alba Iulia. Afectiunile renale pot genera complicatii severe, care iti pot pune sanatatea in pericol. Tocmai de aceea, iti recomandam sa ceri sfatul unui medic specializat care te poate ajuta sa beneficiezi de un tratament personalizat. Citeste mai departe si afla care sunt echipele medicale la care poti apela, dar descopera si cat de bine echipata este unitatea medicala la care te incurajam sa mergi:

Terra Aster

Terra Aster este o unitate medicala multidisciplinara din Alba Iulia, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de nefrologie la standarde superioare. Departamentul medical este coordonat de dr. Delia Dusa, medic specialist, care are o buna pregatire in domeniu si care asigura un act medical ireprosabil. Datorita faptului ca institutia medicala este dotata cu aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt ireprosabile, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este stabilit in functie de patologiile pacientului, dar si de istoricul medical al acestuia. De asemenea, clinica se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati avand astfel sansa de a beneficia de consultatii decontate.

Pretul unei consultatii de nefrologie este de 180 lei.

Clinica a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de interactiunea cu medicii. Pentru ca in cadrul departamentului de nefrologie se folosesc aparaturi si echipamente moderne de o performanta inalta, medicii reusesc sa stabileasca un diagnostic corect si un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este problema de sanatate de care sufera. De asemenea, personalul medical da dovada de implicare, amabilitate si seriozitate, contribuind semnificativ la asigurarea unui atmosfere prietenoase. 

Vezi parerile pacientilor despre Terra Aster
Vezi Pareri

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de nefrologie din Alba Iulia pentru a-ti efectua investigatiile necesare, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul. Medicul cu aceasta specialitate are competenta de a stabili concret care este problema de care suferi, dar si de a elabora solutii personalizate. Apeleaza cu incredere la clinica amintita mai sus si vindeca-te sub atenta supraveghere a unor cadre medicale specializate.