Meniu

Nefrologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La un cabinet de nefrologie din Arad poti ajunge daca prezinti simptome renale, hipertensiune arteriala sau edeme, dar si in cazul in care ai un istoric familial de afectiuni ale rinichilor. Este indicat sa te prezinti la un nefrolog si daca ai diabet zaharat sau alte afectiuni care pot afecta, in timp, sanatatea acestui organ.

In articolul de fata, vei afla informatii utile despre serviciile de nefrologie din municipiul Arad, inclusiv ce medici nefrologi activeaza in sistemul medical privat la aceasta specialitate si cat costa o consultatie de nefrologie. Citeste, asadar, pana la final si salveaza articolul pentru a putea reveni la el la nevoie sau pentru a-l distribui la o cunostinta care intampina probleme de sanatate la nivelul rinichilor.

Cat costa consultatia de nefrologie in Arad

Pretul unei consultatii de nefrologie poate avea un pret care variaza usor in Arad. In tabelul de mai jos vei putea vedea tarifele percepute de cele mai bune clinici din oras care ofera astfel de servicii medicale.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Deryy
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Cabinet de nefrologie
 • Investigatii imagistice
 • Clinica moderna si curata
 • Personal amabil si competent
 • Nu se respecta programarile
MedLife
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Medici cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de nefrologie
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Ecografie abdominala
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au servicii de nefrologie in Arad

Sunt doua clinici private moderne in Arad, unde sunt puse la dispozitie servicii ce tin de nefrologie. Descopera aceste clinici si afla unde te poti programa pentru o consultatie sau pentru investigatii!

1. Clinica Deryy

La Clinica Deryy din Arad sunt disponibile si servicii de nefrologie. Te poti programa, asadar, in aceasta locatie, daca ai simptome care ar putea anunta o afectiune la rinichi sau pentru monitorizarea bolilor deja diagnosticate. Pe langa consultatii, medicul nefrolog mai poate efectua si ecografie renala si iti poate oferi explicatii si recomandari pentru a trata cum se cuvine o suferinta de acest tip.  Clinica Deryy este cea mai importanta investitie a Farmaciei Deryy, adunand numerosi specialisti, din diverse domenii: nefrologie, ginecologie, ortopedie, dermatologie, neurologie, medicina interna, pediatrie, explorari imagistice.

Tariful consultatiei de nefrologie este de 150 de lei.

Aradenii sunt de parere ca aceasta clinica este un reper de profesionalism, amabilitate si promptitudine pe piata serviciilor medicale din municipiu. Oamenii au adus in sprijinul afirmatiilor lor faptul ca au beneficiat rapid de serviciile dorite si ca, in cazul radiografiilor, de exemplu, rezultatele au fost primite in maximum 24 de ore. De asemenea, pacientii mai spun ca aceasta clinica este moderna si curata, iar personalul este competent si implicat. Sunt insa si persoane care au reclamat faptul ca nu se respecta programarile, iar timpul de asteptare poate fi si mai mare de o ora.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Deryy
Vezi Pareri

2. MedLife Genesys

Si in cadrul Hyperclinicii MedLife Genesys din Arad exista un departament de nefrologie. La acest cabinet se afla dr. Simona Sofia Baias, medic specialist nefrologie, care ofera consultatii si efectueaza si ecografie abdominala totala. Programul medicului este in fiecare marti, intre orele 17:30-20:00. Aceasta clinica ofera servicii integrate de imagistica, investigatii complete, consultatii si analize de laborator, intr-un singur loc. 

Pentru o consultatie de nefrologie, tariful este de 160 de lei. 

Datorita profesionalismului si implicarii personalului medical de la MedLife Genesys, pacientii au impartasit experiente placute in mediul online, prin cuvinte de recunostinta si apreciere. Despre personalul de la receptie se spune ca este amabil, competent si respectuos si ca, din acest motiv, aradenii se simt confortabil in clinica. Ca si in cazul anterior, insa, a fost punctat si faptul ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Inainte de a te programa la nefrologie in Arad, tine cont de informatiile din acest articol. Vizualizand aspectele pro si contra din fiecare locatie, vei putea lua o decizie buna pentru tine, in ceea ce priveste clinica in care vei primi ingrijire medicala specializata.

Simptomele afectiunilor nefrologice pot fi diverse: edeme, hipertensiune arteriala, durere sau disconfort lombar, tulburari de somn, scadere in greutate. Este important sa mergi la medic daca observi ceva schimbat la starea ta de sanatate, pentru ca diagnosticarea precoce si gestionarea adecvata a bolilor nefrologice pot imbunatati considerabil sanatatea rinichilor si preveni complicatii grave.