Meniu

Nefrologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printr-o consultatie de nefrologie in sector 6, poti afla informatii relevante cu privire la starea ta de sanatate, mai ales in situatia in care te confrunti cu simptome specifice afectiunilor rinichilor. Printre cele mai frecvente boli se numara hipertensiunea arteriala si diabetul zaharat, insa pentru a obtine un diagnostic clar, vizita la un specialist in domeniu este esentiala. 

Chiar daca optiunile pe care le ai in sector 6 in materie de nefrologie sunt limitate, tot ai sansa sa beneficiezi de expertiza unor medici bine pregatiti. Aparatura moderna permite efectuarea unui portofoliu divers de servicii medicale, in care sunt incluse investigatiile imagistice.

Cat costa o consultatie de nefrologie in sector 6? 

In general, pretul serviciilor de nefrologie din sector 6 variaza in functie de complexitatea lor. In cazul consultatiilor de specialitate, factorul care influenteaza cel mai des tariful este experienta acumulata in domeniu de catre medicul care se ocupa de efectuarea serviciului. Un alt aspect pe care ar fi ideal sa-l ai in vedere este daca medicul ales are sau nu contract de colaborare cu o casa de asigurari de sanatate. Mai multe informatii utile sunt prezentate in tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sanamed
Clinica-Verificata
250-300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie variaza intre 250-300 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Aparatura moderna
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Pachete de servicii
 • Zona centrala
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o consultatie de nefrologie in sector 6? 

In randurile de mai jos este prezentata clinica medicala la care te poti programa, in scopul de a beneficia de servicii de nefrologie in sectorul 6 al capitalei. In scopul de a te ajuta sa iei cea mai buna alegere pentru tine, am inclus informatii relevante cu privire la pregatirea personalului medical, serviciile efectuate la clinica, dar si experientele traite de alti pacienti inaintea ta: 

Sanamed 

Clinica la care poti apela pentru servicii de nefrologie in capitala, sector 6, este Sanamed. Echipa medicala din cadrul ei este alcatuita din trei medici primari si specialisti, cu experienta in domeniu, care iti pot oferi informatiile de care ai nevoie pentru tratarea problemelor de sanatate. Mai exact, din departamentul de nefrologie fac parte Dr. Georgiana Valentina Fratila, medic specialist, Dr. Cristina Simona Iordache, medic primar si Dr. Alexandra Botescu, medic specialist. Pacientii care aleg sa viziteze clinica Sanamed au acces la un portofoliu variat de servicii de nefrologie: consultatii cu medici primari, ecografia renala, ecografia abdomenului superior, eliberarea referatului medical etc. De asemenea, toti medicii mentionati mai devreme se afla in contract CNAS, asa ca pacientii pot obtine serviciile de care au nevoie la preturi accesibile. Exista si diverse pachete de servicii pentru care pot opta, precum pachetul alcatuit din consult si ecografie renala. 

Pretul consultatiei initiale variaza intre 250 si 300 de lei, in functie de medicul ales.  

Exista mai multe aspecte pe care pacientii Sanamed le apreciaza, de la locatia clinicii si aparatura moderna din dotare, la empatia si profesionalismul personalului medical de aici. In ceea ce priveste personalul de la receptie, acesta ofera cu amabilitate si rabdare toate informatiile si documentele de care are nevoie o persoana. Totusi, organizarea nu este cea mai buna, intrucat au existat mai multe situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate din diferite motive. 

Vezi parerile pacientilor despre Sanamed
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, efectuarea consultatiei de nefrologie in sectorul sase al capitalei este posibila printr-o programare la clinica prezentata mai devreme. Informatiile obtinute in urma consultului si a investigatiilor imagistice le permit medicilor sa schiteze un plan de tratament eficient. Tot ce ramane de facut este sa urmezi acest plan si sa te prezinti periodic la clinica pentru un control.