Meniu

Nefrologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de nefrologie in Buzau si nu stii unde sa mergi catre un medic specializat in patologia rinichilor. Daca nu ai gasit inca o solutie pentru problemele tale de sanatate, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata medicala privata din oras.

Citeste textul pana la capat si afla care sunt cele mai bune optiuni in Buzau pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor renale.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Buzau?

Inainte de a suna la orice clinica pentru o programare, te interesezi de obicei care este pretul serviciului medical pe care vrei sa il accesezi, de aceea este perfect normal sa iti doresti sa cunosti tariful pentru o consultatie de nefrologie in Buzau. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te indrepti, precum si costurile aferente unei consultatii la nefrolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ama Med Expert
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Curatenie
 • Personal amabil
Diaverum
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Capacitate mare a bazei de tratament
 • Solutii terapeutice eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de nefrologie in Buzau?

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti desigur cele mai bune servicii de nefrologie din Buzau. Pentru a te incredinta ca faci o alegere buna, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament, despre standardele de lucru, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Ama Med Expert Center

Ama Med Expert Center este o clinica medicala din Buzau, care se adreseaza pacientilor cu o gama larga de servicii medicale, analize, investigatii, diagnostic si tratament de cardiologie, medicina interna, gastroenterologie, boli de nutritie si diabet zaharat, nefrologie, pneumologie, neurologie si psihiatrie. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Buzau, deci vei putea accesa consultatii si investigatii decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. La cabinetul de nefrologie o vei gasi pe dr. Claudia Patrascu, medic specialist nefrolog, avand competenta in ecografie abdominala. Centrul medical Ama Med a fost infiintat in anul 2017 in Ramnicu Sarat, iar in 2023 si-a deschis un punct de lucru si in municipiul Buzau.

Pentru o consultatie de nefrologie vei plati aici suma de 170 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta la Ama Med Expert Center si apreciaza clinica moderna, serviciile de calitate, medicii profesionisti, curatenia din interior si amabilitatea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Ama Med Expert Center
Vezi Pareri

2. Diaverum

Centrul medical de nefrologie si dializa Diaverum din Buzau este o clinica specializata în patologia renala, in solutii moderne de diagnostic si tratament. Brandul international, prezent in Romania cu 26 de centre, ofera pacientilor o experienta holistica a ingrijirii renale, incluzand aici si programul d. HOLIDAY, dializa de vacanta, in care pot beneficia de aceasta procedura pacientii aflati in vacanta in orice zona din tara sau din strainatate, prin clinicile din retea sau centrele partenere. Echipa medicala de la Buzau este formata din dr. Constanta Andone, medic primar nefrolog, medic sef, dr. Iulian Coliof, medic primar nefrolog, dr. Amalia-Elena Petrisor, medic specialist nefrolog, si dr. Claudia Georgiana Patrascu, medic specialist nefrolog. Centrul medical de nefrologie si dializă Diaverum din Buzau si-a inceput activitatea in luna mai a anului 2005 si functioneaza cu 65 de aparate de hemodializa si 65 de paturi pentru spitalizare de zi.

Tariful pentru o consultatie de nefrologie este de 200 de lei.

Pacientii recomanda clinica moderna, serviciile de calitate, aparatura de ultima generatie, capacitatea centrului de a asigura servicii pentru un numar mare de persoane in acelasi timp si solutiile eficiente de tratament. Sunt si pacienti nemultultumiti de comportamentul personalului de la receptie.

Concluzii

Specializarea nefrologie in Buzau este reprezentata de activitatea unor clinici si cabinete de top, in care pacientii beneficia de solutii moderne de diagnostic si tratament. Vei gasi aici medici bine pregatiti, cu experienta clinica, in cadrul sistemului de sanatate public, precum si in cadrul clinicilor de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.

Alegand una dintre centrele medicale din clasamentul de mai sus, ai toate sansele sa gasesti o rezolvare pentru problemele medicale ale rinichilor si sa contezi pe metodele terapeutice utilizate de specialistii din Buzau.