Meniu

Nefrologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele care sunt dobandite sau care apar la rinichi se trateaza, de regula, intr-un cabinet de nefrologie. In Cluj sunt cateva clinici in care este prezenta aceasta specialitate ce investigheaza, depisteaza si ofera tratament pentru bolile renale.

Citeste cu atentie informatiile de mai jos, daca vrei sa descoperi cel mai bun nefrolog din Cluj, la care sa primesti toate raspunsurile si explicatiile care te intereseaza. Nefrologul, dupa cum se stie, trateaza boli precum: insuficienta renala, nefrita, urolitiaza, pielonefrita, amiloidoza renala, afectiuni ale rinichilor in urma unor medicamente.

Ce pret are o consultatie de nefrologie in Cluj

Pretul pentru o consultatie de nefrologie, in Cluj, variaza in functie de clinica, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Nephrocare
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Tarif Consultatie 170 Ron
 • Retea medicala consacrata in dializa renala
 • Medici nefrologi cu experienta
 • Preturi accesibile
B. Braun
180 Ron
 • Tarif Consultatie 180 Ron
 • Furnizor de top de produse medicale
 • Medic cu experienta si buna pregatire
 • Personal amabil
 • Suport pe tot parcursul tratamentului
Medsan
220 Ron
 • Tarif Consultatie 220 Ron
 • Varietate de specialitati medicale
 • Medici cu experienta la nefrologie
 • Personal competent si amabil
 • Parcare privata
 • Birocratie
Senarius
210 Ron
 • Tarif Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medic cu experienta, la Nefrologie
 • Personal amabil si empatic
MedLife
240 Ron
 • Tarif Consultatie 240 Ron
 • Numeroase specialitati medicale in acelasi loc
 • Medici tineri si bine pregatiti, la Nefrologie
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie
 • Nu se respecta orele de programare
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top cu servicii de nefrologie, in Cluj

Printre centrele medicale la care te poti adresa pentru o consultatie de nefrologie, in Cluj, se afla:

1. Nephrocare

NephroCare face parte din Fresenius Medical Care, cu o experienta de peste 25 de ani in dializa renala, ce ofera optiuni terapeutice personalizate pentru sute de mii de pacienti din toata lumea cu insuficienta renala cronica. Cabinetul de nefrologie se afla in aceeasi locatie cu centrul de dializa, iar echipa de medici este formata din specialisti de renume: dr. Remus Aurel Orasan, dr. Cristian Budurea, dr. Anca Gavrea –  medici primari nefrologie, impreuna cu medici specialisti. Sunt oferite aici consultatii de specialitate, exclusiv cu programare prealabila la telefon.

Pretul unei consultatii de nefrologie este de 170 de lei, fiind inclusa si ecografia renala.

Oamenii spun ca acest cabinet este bine organizat si ca personalul medical este intelegator si profesionist. Unii spun ca mai pot fi unele lucruri de imbunatatit, dar ca, per total, activitatea medicala se desfasoara in conditii bune.

Vezi parerile pacientilor despre Nephrocare
Vezi Pareri

2. B. Braun

Grupul International B. Braun se numara printre furnizorii de top de produse medicale in Romania, oferind solutii si servicii de inalta calitate in domeniul sanatatii. In cadrul acestui grup, in orasul Cluj-Napoca, functioneaza si un Centru de Dializa – Avitum, care face parte din reteaua sa extinsa de facilitati medicale. Centrul de Dializa – Avitum din Cluj-Napoca reprezinta o unitate specializata in furnizarea tratamentului de dializa pentru pacientii cu afectiuni renale, punand accent pe oferirea ingrijirii de calitate si a unui mediu confortabil pentru pacienti. Echipa de profesionisti din cadrul centrului este dedicata sa ofere servicii medicale de inalta performanta, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui pacient. Prin tehnologie de varf si standarde ridicate de calitate, Centrul de Dializa – Avitum din Cluj-Napoca reprezinta un pilon important in asigurarea accesului la tratamente de calitate pentru pacientii cu insuficienta renala din regiune.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 180 de lei.

Pacientii au mentionat ca personalul medical si auxiliar isi desfasoara activitatea cu profesionalism si grija, oferindu-le un sentiment de apartenenta si sprijin pe intreg parcursul tratamentului. Multi dintre acestia au descris centrul ca fiind o a doua familie, unde primesc suport neconditionat.

3. Medsan

Medsan este un centru medical din Cluj unde oamenii beneficiaza de o varietate de specialitati medicale, mai exact 34. De 18 ani, centrul este o optiune de top in materie de servicii medicale, printre acestea numarandu-se si cabinetul de nefrologie, unde activeaza doi medici: dr. Remus Aurel Orasan – medic primar nefrologie, cu competenta in ecografie generala, si dr. Roxana Mihu, medic specialist nefrologie. Consultatiile de specialitate sunt completate de ecografia renala si de investigatiile sanguine specifice. 

Pretul pentru o consultatie de nefrologie, cu ecografie renala inclusa, la dr. Orasan, este de 220 de lei. Pretul unei consultatii la dr. Mihu este de 200 de lei.

Clujenii sunt multumiti de activitatea medicala din acest centru, potrivit recenziilor de pe internet. Majoritatea spun ca medicii sunt bine pregatiti si ca intreg personalul este competent si amabil. Pentru unele persoane, parcarea privata a centrului este un mare plus. Altii spun ca s-au lovit de o atitudine expeditiva din partea angajatilor si ca birocratia este comparabila cu cea dintr-o institutie de stat.

4. Senarius

Centrul medical Senarius a fost inaugurat in 2006, pentru a oferi servicii complete pentru persoane fizice si companii, punandu-se accentul pe o relatie personalizata medic-pacient, totul coroborat cu aparatura performanta. Printre cabinetele ce functioneaza in cadrul Senarius, se afla si unul de nefrologie, unde profeseaza dr. Dan Delean, medic primar nefrologie, ce diagnosticheaza bolile de rinichi, ofera tratamentul adecvat (medical sau dializa) si urmareste  totodata evolutia pacientilor ce au beneficiat de transplant renal.

Tariful pentru o consultatie de nefrologie, la Senarius, este de 210 lei. La acesta se mai adauga tariful unei ecografii renale, care este de 150 de lei. Pachetul care include consultatie si ecografie are un pret de 320 de lei.

Printre parerile exprimate in mediul online sunt unele care vorbesc despre un personal medical ce a creat o impresie foarte buna. Oamenii spun ca medicii stiu sa comunice cu pacientii, oferind, cu rabdare, explicatiile necesare si ca dau dovada de amabilitate si empatie.

5. MedLife

Hyperclinica MedLife din Cluj cuprinde numeroase specialitati in acelasi loc, astfel incat confortul pacientilor sa fie unul superior, rezolvandu-si problemele de sanatate fara sa mai fie nevoiti sa piarda timp sau sa depuna efort suplimentar. In cadrul acestei clinici din Cluj-Napoca, functioneaza si un departament de Nefrologie, unde sunt prezenti doi medici specialisti: dr. Andrei Popitean si dr. Sonia Alexandra Caiu.

Pretul pentru o consultatie la nefrologie, la hyperclinica MedLife Cluj, este de 240 de lei.

In review-urile lor din mediul online, oamenii vobesc despre personal eficient, curatenie de nota 10, amabilitate a personalului de la receptie, profesionalism si grija fata de pacienti. Sunt si destul de multi oameni care sunt nemultumiti, in principal ca raportul calitate-pret nu este in avantajul lor si ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Avantajul, atunci cand ai nevoie sa ajungi la un cabinet de nefrologie din Cluj, este ca ai de unde alege. Sunt centre medicale de referinta in care este prezenta aceasta specialitate medicala ce se ocupa cu diagnosticul si tratamentul patologiei rinichilor, prin intermediul unor medici foarte bine pregatiti, unii dintre ei fiind doctori in stiinte medicale.