Meniu

Nefrologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca senzatia de usturime la urinare persista mai mult de trei zile sau chiar se agraveaza, fa-ti programare la cabinetul unui medic urolog sau nefrolog din Deva pentru a afla care este problema cu care te confrunti, dar si care sunt solutiile catre care iti poti indrepta atentia. Afectiunile renale pot avea un impact negativ asupra intregului organism, afectandu-i buna functionare. Stiai ca rinichii filtreaza toxinele din sange si le elimina prin urina? De asemenea, stiai ca ajuta la reglarea tensiunii arteriale si mentin sanatatea oaselor, activand vitamina D din corp? Toate acestea pot fi puse in pericol in momentul in care rinichii nu mai functioneaza in parametrii optimi. Tocmai de aceea te incurajam sa apelezi la cabinetul de specialitate imediat ce sesizezi ca te confrunti cu tulburari sau patologii renale.

Daca locuiesti in Deva si vrei sa mergi la un cabinet de nefrologie din oras, te incurajam sa citesti in continuare randurile de mai jos. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cu cele mai frecventate unitati medicale din orasul tau, in cadrul carora activeaza medici cu o buna pregatire in tratarea afectiunilor renale.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Deva?

Pretul unei consultatii de nefrologie in Deva variaza in functie de renumele clinicii, dar si de nivelul de pregatire a medicilor. Pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu tarife actualizate, dar si cu denumirile clinicilor la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • nteractiune medic-pacient excelenta
 • Aparaturi moderne si performante
 • Act medical ireprosabil
 • Amabilitate si empatie
 • Profesionalism
 • Atmosfera placuta
CM Promed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in nefrologie in Deva 

Afectiunile renale nu trebuie sa fie lasate netratate prea mult timp, pentru ca pot degenera in patologii de-a dreptul periculoase pentru sanatatea intregului organism, asa ca te incurajam sa apelezi cu incredere la una dintre clinicile de nefrologie din Deva. Acestea sunt prezentate in cele ce urmeaza pe rand, pentru a fi la curent cu toate informatiile necesare:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o retea de sanatate care are sedii in mai multe orase ale tarii printre care se numara si Deva, la care pacientii pot apela cu incredere daca se confrunta cu afectiuni nefrologice. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Andra Ioana Galea, medic specialist in nefrologie, competenta ultrasonografie generala. Pentru ca aceasta are la dispozitie aparaturi moderne si performante, atat diagnosticarea, cat si planul de tratament sunt ireprosabile. Unitatea medicala este dotata cu cinci paturi de spitalizare de zi, aflandu-se in relatii contractuale si cu CAS. Astfel pacientii asigurati au posibilitatea de a beneficia de consultatii gratuite. 

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 220 lei. 

Conform multiplelor recenzii pozitive postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au optat pentru aceasta clinica din Deva s-au declarat multumiti de interactiunea pe care au avut-o cu personalul medical. Aparaturile folosite sunt moderne si performante, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil, iar medicii dau dovada de amabilitate, profesionalism si empatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. CM Promed

CM Promed este o unitate medicala multidisciplinara din Deva catre care multi pacienti care se confrunta cu afectiuni nefrologice isi indreapta atentia datorita cadrelor medicale implicate. In cadrul acestei sectii medicale vei face cunostinta cu dr. Adrian Suciu, medic primar, care conduce si sectia de hemodializa din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. A studiat medicina la Cluj-Napoca si ulterior a profesat la spitalul din Deva. De 7 ani a venit la Hunedoara si acum este seful sectiei de hemodializa, lucrand in paralel si la CM Promed. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, domnul doctor reuseste sa indeplineasca un act medical ireprosabil, pacientii beneficiind de un diagnostic corect, dar si de un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru consultatie de nefrologie este de 250 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de inalta performanta, diagnosticarea decurge ireprosabil, iar planul de tratament este stabilit in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, echipa medicala da dovada de amabilitate si o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor o atmosfera primitoare si prietenoasa. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce poate fi un inconvenient mai ales pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni severe. 

Concluzii

Afectiunile renale care nu sunt tratate la timp pot duce la complicatii severe, iar, cu timpul, la deces, tocmai de aceea, iti recomandam sa mergi la cabinetul de nefrologie din Deva de fiecare data cand te confrunti cu simptome neobisnuite care tin de aparatul urinar. Pentru ca medicii au o buna pregatire in domeniu si au la dispozitie aparaturi moderne de o performanta inalta, vei avea posibilitatea de a afla din timp care este problema cu care te confrunti, dar si care sunt solutiile pe care le ai la dispozitie. Nu amana vizita la medicul specialist, pentru ca doar acesta este persoana in masura care te poate ajuta cu adevarat.