Meniu

Nefrologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai posibilitatea de a beneficia de servicii de nefrologie pediatrica in Iasi, programandu-l pe cel mic la una din cele doua clinici din oras, unde isi practica meseria specialisti in acest domeniu. In timpul primei intalniri, obiectivul medicului este de a se familiariza pe cat posibil cu situatia copilului tau, astfel incat recomandarile pe care urmeaza sa le ofere sa fie cat mai utile. 

Chiar daca numarul clinicilor la care se efectueaza servicii de acest fel in Iasi este unul mic, tot poti obtine un diagnostic concret. Aparatura moderna din dotarea clinicilor respective sprijna efectuarea investigatiilor imagistice, prin intermediul carora medicii obtin informatii utile in ceea ce priveste starea de sanatate a pacientului. 

Cat costa o consultatie de nefrologie pediatrica in Iasi? 

Tarifele serviciilor medicale pot varia de la o clinica la alta, iar acest lucru se aplica si in cazul consultatiilor de nefrologie pediatrica din Iasi. Pe baza informatiilor obtinute in urma consultatiei initiale, medicul poate stabili diagnosticul si planul de tratament potrivit. Exista si situatii in care efectuarea unor analize suplimentare este necesara. Preturile sunt prezentate in tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Arcadia
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Interventii realizate in premiera
 • Participari la congrese
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Medicina Copilului
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Aparatura moderna
 • Experienta in domeniu
 • Participari la congrese
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o consultatie de nefrologie pediatrica in Iasi? 

In randurile de mai jos sunt prezentate cele doua optiuni pe care le ai in materie de servicii de nefrologie pediatrica in orasul Iasi. Detaliile incluse nu se refera doar la aparatura din dotare, ci si la pregatirea si experienta acumulata de personalul medical din cadrul clinicilor respective. Tine cont de toate acestea pentru a face o alegere cat mai potrivita pentru copilul tau: 

1. Arcadia  

Parintii care vor sa-i duca pe cei mici la un nefrolog pediatru in Iasi ii pot programa pe acestia la clinica Arcadia. Aici isi desfasoara activitatea medicul primar Dr. Codruta-Olimpiada Iliescu, care a acumulat o ampla experienta in domeniu pe parcursul carierei sale. A participat la mai multe congrese si conferinte de specialitate, tocmai cu scopul de a-si actualiza cunostintele in domeniu. Merita mentionat si faptul ca a publicat numeroase articole de specialitate. De asemenea, a aplicat in premiera tehnica HIFEM in incontinenta urinara de stres la copil. In portofoliul de servicii se regasesc consultatiile, ecografia abdominala totala, ecografia reno-vezicala, cateterismul uretro-vezical simplu si complex etc. Programarile se pot face foarte usor printr-un apel telefonic sau prin completarea formularului disponibil online. 

Pretul consultatiei de nefrologie pediatrica este de 220 de lei. 

Exista persoane care apeleaza la serviciile clinicii Arcadia de ani de zile si sunt in continuare super multumite de conditiile pe care le asigura aceasta in mod constant. Profesionalismul si amabilitatea personalului medical reprezinta caracteristicile pe care pacientii le apreciaza in mod deosebit. In acelasi timp, programarile nu se respecta mereu, iar personalul de la receptie nu este suficient de pregatit pentru interactiunea cu pacientii. 

Vezi parerile pacientilor despre Arcadia
Vezi Pareri

2. Medicina Copilului  

Activitatea Centrului Medicina Copilului a inceput in mod oficial in anul 2004, iar in prezent, acesta ofera servicii de pediatrie, nefrologie pediatrica, alergologie si multe altele in Iasi. De realizarea serviciilor de nefrologie se ocupa medicul primar Dr. Radu Russu, care a efectuat stagii de pregatire in strainatate, mai exact in Franta. Experienta acumulata il ajuta sa ofere servicii de calitate tuturor celor care au nevoie de expertiza unui medic bine pregatit. In afara de consultatia de specialitate, la cabinet se mai efectueaza si ecografia renala. 

O consultatie de specialitate costa 200 de lei. 

Personalul medical din cadrul Centrului Medicina Copilului este apreciat pentru amabilitatea si rabdarea de care da dovada. Explicatiile oferite sunt pe intelesul tuturor, astfel incat sa nu existe nelamuriri in urma consultatiei. Chiar si asa, mai multe persoane au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare la centru. 

Concluzii

In cele din urma, efectuarea consultatiei de nefrologie pentru copii in Iasi este posibila printr-o programare la una din cele doua clinici prezentate mai sus. Alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita pentru copilul tau si programeaza-l pe acesta la un consult de specialitate.